Görülen lüzum üzerine silinmiştir....
Görülen lüzum üzerine silinmiştir....
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Valla motor aşkı anlattıgın gibi dostum......İnsanın kanına girdimi solugu selenin üstünde alıyorsun.........Hayırlı olsun....
motor tutkudur kapıLdımı kurtuLmak zor buda birnevi sigara gibi kötü ama keyifLi bir iLLet işte
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
işte aşk bu, inşallah dragstar'ın da olur ustam takma kafaya
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşcesine...
Virüs abicim....
Üstad senin fotğrafa da dragstar on numara olur hani...
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
ahhhhhhhh ahhhh bir gün bende kendimi motor üstünde görebilecekmiyim?
***A H M E T***
vay be ne 6600 mış yaşam sitilini etkilemiş
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
üstelik 6600 ikinci eldi
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
eheheheh nokia 6600
bende bu 6600 ytl heralde diyom sonra yok yanlışlıkla iki tane 6 yazmış heralde diyom. anca şarj etti kafa
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Valla bende 6600 YTL anladım, dedim nasıl bir motordur bu 100 cc 6600 lira
Sora 600 e sattım deyince dedim 660 e aldı demekki bi sıfır fazla yazmış, bütün hata hızlı düşünme mevzusunda demekki
Bu arada anlatım çok güzel, teşekkürler.
İnşallah birgün Dragstara binersin..
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
hakkaten nedir bu alışkanlık bende de oldu. tamam motora binersin sürersin zevk alırsın da niye kalkıp diğer motorlara da bakıyoruz nedir bunun sebebi.ben her motor sesi duyunca hemen dışarı motora bakıyom, dükanın önüne park eden motorları incelemeye alıyom nette motor sitelerinde sörf vs. derkeen. gene dükkandayız ve bir vvrooommmm die bir ses ben tabi tüm duyu organlarımla ve ruhumla motora bakıyorum nasıl bakmam dragstar geçen
bunu bir irdelemek lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)