Linwelin adlı üyeden alıntı
Neden 150-250 segmentindne 5 tane motor alıyoruz? Hadi tamam alalım, pulsar yanına tvs'den gram mantık bulamadığım için, 8bin verip buna 5bine hyo alsan ve aleti toplayabilirsen alnından öperler sanayide.. 7300küsur değil artık fiyatı, tekrar REVİZE edilecek motor gelince, yani tanıdıgım kuralkan revize diyorsa size yine giydireceğiz diyordur.
Marka fanatikliği yapmıyorum bak, buna bu parayı vermektense şunu alın da demiyorum. Sadece almayın bi tepki gösterin, adamlar da fiyatı aşağı çekmek zorunda kalsın. Süper hintli mühendisler ekonomistler bizim piyasayı araştırıp 7binden türkiyeye SOKALIM demişlerse, hakkaten sokmak istemişler ki motorun fiyatı gün geçtikçe artıyor. Bi de ben inanmıyorum kuralkanın 18297512 tane bayisine hindinstandan adam getirip ders verdiğine, verilen derslerde maksimum 30-40 kafa bayiye, o da maksimum 1gün teorik 2 gün uygulamadır.. Yani gidip ilk seriden motor alırsan, servisin kadavrası olacak o motorlar, deneye yanıla deneye yanıla sizinkinden sonraki motorlara çiçek gibi bakacaklardır.
Çok uzattım, millet olarak artık bi tepki gösterin, bi birlikte hareket edin, dize getirebilirsiniz şirketleri inanın. bu bi benle mi olacak yahu demeyin, olur.. sen olursun sen olursan öteki de gelir. Bu paraya nefis motor diye atılırsanız 1-2 kişi, parası fenaymış diyen 15 kişiye yine aynı fiyattan itelemeye çalışacaklar sayenizde. Ha bi noktaya daha değinmek isterim, şirketler kuryeleri için alacakmış diyen arkadaşlar çıkabilir, o şirketlere öyle imtiyazlı fiyatlar veriliyor ki aklınız çıkar..
turkish39 abime her bajaj altına açıklama yapmasından dolayı teşekkür ediyorum, gerçekten bi şeyler anlatmaya çalışıyor.. benden fazla bilgisi ve araştırması var, kendi motoruna yaklaşmını inceleyin, motor aşığıdır. o adam etmiyor diyorsa etmiyordur, sizin de onu dinlemenizi tavsiye ederim.