kazadan sonra ne yapilmali
Reklamlar
-
Sabah ise gelirken tek seritli yolda ilerliyoduk sonra saga donemesten donmek gerekiyordu onumuzde bir arac vardi genisten girmek icn yavas bir sekilde donuyordu bizde onu bekliyorduk arkamdaki araba beni bekliyordu sonra birtane ford sert bisekilde arkamdaki arabaya carpti oda ne yazikki bana benle abim yere cakildik oldugumuz yerde motorda sola yatti sert bisekilde simdi trafik polisini cagirdik ben o sira dukkana gectim abim vardi tutanagi tuttukdan sonra motoru hondaya goturup teslim etmekmi lazim yaptirilmasi icin yoksa bekleyip karsidan haber alincami goturcez bu konuda bi yardmci olurmusunuz
Reklamlar
-
tutanaklarla beraber sevisine git. onlar yönlendirir seni 2 3 güne sonuç çıkıyor zaten
-
3 araba hasarli smdi her biri icin tutanakmi tutulcak
-
3 tane tutanak tutulmus olması gerek. emin değilim ama. her aracın sürücüsü olayı belirtmesi gerekiyordu. benim kazamda 2 araç ve motorum karıştı. her sürücü tutanakları doldurdu. ehliyet ve ruhsat fotokopilerini verdi birbirine.
-
Ayni sekilde olmus teskkr ederim yarn tutanagi karakoldan alicakmisiz ordan artik hondaya teslim ederiz
-
-
Teskkur ederim Allah daha beterinden korusun bizi diyelim bundada bir hayir vardir
-
hondacbrabii adlı üyeden alıntı
Teskkur ederim Allah daha beterinden korusun bizi diyelim bundada bir hayir vardir
Geçmiş olsun bi saglik problemi yok insallah
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)