Biz motor sürücülerinin içinde bi tane akıllı yok
hepimizin içinde gizlide olsa bi psikopat yatıyor...
Biz motor sürücülerinin içinde bi tane akıllı yok
hepimizin içinde gizlide olsa bi psikopat yatıyor...
AS950 alıp yola bakmadan atlayan otomobil şoförleri varya... onlara yandan çarpmak istiyorum.
Şaka lan şaka töbe töbe yav.
Yaptiginiz dogru degil elbet de. Ama Ben de yapmak isterdim eger elimden gelen oysa
bebenin biri bi hayal kurdu yazdı bikaç arkadaşda inandı oynuyorlar motosiklet.net ne hale geldin bee. yazık
:D walla ne dıım helal olsun dıcem :D olmıcak ayıp etmişsin dicem haketmiş :D
arkadan vuran her zaman haksızdır kendini ayarla 80 km hızla gidiyorsan 40 metre ara bırak diye sınav sorusu çıkıyor
Eline sağlık arkadaşım çok iyi yapmışsın. Bende ordaki yolu kullanırım bi ton ayı dikkatsizce motorlulara düşmanca kullanıyo orda. Bende bugün saat 18:00-19:00 gibi fln ordan geçtim. Önüne kıran otobüsler mi ararsın, taksiler mi her şey var orda.
Filmlerde olur ya adam yaptığını hayal eder buradada böyle olmuş Sallamasyon konu...
Açtığını konular giderek saçma bir senaryoya dönüşüyor. Ilgi çekmek veya arkadaş bulmaya mi çalışıyorsun küçük insan.
Sevilesi adam dh'de özellikle otomobil bölümde seni pek sevmiyorlar ona göre.
bir üye daha kaybedecek gitmeyin üzerine
Arkadaşım araç kuzenimin Edirne'ye gitti kaza olduğu gün tutanak her şey onda bu kadar merak ediyorsan arayıp sorarım.
Böyle düşünmeye devam edin
Arkadaş edinmek için böyle konular açmama gerek yok kaldıki zaten kimse mesaj atmadı
Farkındayım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)