YBR için yardım. Lastik ve Kask
-
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABA. İNŞALLAH KISA SÜRE SONRA YENİ ALACAĞIM YBR MOTOR İÇİN SİZLERDEN YARDIM RİCA EDİYORUM. KASK KONUSUNDA BANA TAVSİYE VE GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTİNİZ. LS 2 VE DENGİ KAPALI KASK DÜŞÜNÜYORUM. BÜTÇEM KISITLI OLDUĞU İÇİN ÇOK UÇUK FİYATLI ŞEYLER ALAMAM. LS 2 AYARINDA FİYAT VE KALİTE OLARAK BANA YETERLİ GELECEK 1 ÜRÜN ARIYORUM. BİRDE LAZER MARKA DUYDUM. GÖRÜŞLERİNİZ NELERDİR...?
Reklamlar
-
kendin de söyledin zaten al ls2 sinek böcekten iyi korur. Ama yamaha icin olanı varmı onu bilemem. Motora göre kask arayana ilk rastlayışım
-
YBR İÇİN YARDIM... LASTİK
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABA. YBR DE MALESEF DİĞER MOTORLAR GİBİ FABRİKA ÇIKIŞI OLARAK ÇOK KÖTÜ LASTİKLERLE PİYASAYA SÜRÜLÜYOR..! AMACIM YENİ ARACAĞIM MOTORUMA KISITLI BÜTÇEMİ SARSMAYACAK YUMUŞAK HAMURLU TUBELESS ÖN ARKA LASTİK TAKTIRMAK. ÖNEMLİ OLAN MARKADAN ZİYADE YUMUŞAK HAMURLU İYİ YOL TUTAN VE UYGUN FİYATLI OLMASI. KASK VE ÇANTA KONUSUNDA NET OLMASA BİLE BAZI FİKİRLERİM VAR. ANCAK LASTİK KONUSUNDA HİÇBİR FİKRİM YOK MALESEF. BU KONUDA BANA FİKİR VE GÖRÜŞ ÖNERMENİZİ RİCA EDERİM SAYGILAR..
-
-
50 tane konu açmaya ne gerek var
-
-
Hem yumusak hamurlu olacak hem iyi yol tutacak hemde ucuz olacak başka
-
yumuşak ve çok iyi yol tutan lastik michlein pilot street ben kendim kullanıyorum çok memnunum ama 250 lira gibi bir fiyatı var (ön arka)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)