terli isen takmaman hata olur.
terli isen takmaman hata olur.
Hiç bişey canımızdan daha kıymetli değil bak yaklaşık 2 haftadır yatıyorum evde neden? İki adımlık yere kask takmadık, sagolsun bir bayan sürücü, sürücü demiyelim katil katil park halindeyken sinyal vermeden caddeye çıkınca ön kapıya yapıştırdık motoru, kendimi başka bir aracın tepesinde buldum sonra gözlerim karardı olanları bir magazanın güvenlik kamerasından izledim Rabbim korumuş beni... Ölüm ensemizde dikkat edelim 2 adımda olsa kask takın arkadaşlar lütfen
Katil dememin sebebi yanlış anlaşılmasın bayan sürücünün ehliyeti yokmuş
kaskım ter kokmasın kafam yarılsın :D güzel düşünce.
ben besyo öğrencisiyim dolayısıyla sporun içindeyiz.ben olaya farklı bi açıdan yaklaşıcam antrenmanında yaptığın farklı türde çalışmalardan sonra en son bölümde soğuma evresidir. 15-20 dkkayı kapsar ki buda koşu bandında yurume veya jog atman gerekir.daha sonra duşa girersin hadı girmeyip evde de girebilirsin ama mutlaka bir havluyla kurulan terin tamamen soğusun çünkü motorla çapılırsın. tavsiyem 10-15 tl balaklava al kaskını kullan.he dürüst olalım bizde insanız hepimiz bunu zaman zaman yapmıyormuyuz
Bu tarz bu olay dünde benim başıma geldi.Bi iş için kırtasiyeye uğradım ordanda 200 metre ileride bir arkadaşa uğrayacaktım.Aman dedim şimdi oraya kadar kaskmı takılır.Motora bindim sakin sakin sağdan gidiyorum tam varacağım yere yaklaştığımda karşıdan bir yunus ekibi beni gördü ters ters bana bakarak geçtiler hiç bir şey söylemediler.İki adımlık yol için pisi pisine ceza yiyecektik.Ne olursa olsun siz kaskınızı takın arkadaşlar...
polis herzaman haklıdır. !!!
terli kafa ile kask takıp takmamak yerine antrenman sonrası duş almayı düşünün
Bende spor salonuna gidiyorum arada motorla..Bazen acele çıkmam gerekiyor ve senle aynı durumda oluyorum.Fakat hiç umrumda olmuyor.Takıyorum kaskı.Henüz nisan ayındayız.Sinüzit olursun walla.Kask takmamak her türlü sağlığa zararlı unutma...
kardeşim sen o polisin lafına ne bakıyorsun sen aynaya baksan kendine küfür edersın :D hem terlisin hem motordasın kask takmıyorsun neden ? Tembellikten :D
ben haksızım da bugün çarşının göbeğinde adamlar kasksız geziyorlar yunus ekipleri lak lak yapıyor en çok bu koyuyor insana işlerini yapacaklarsa tam yapsınlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)