Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

polisten durduk yere laf yedik

REKLAM ALANI
    ysn17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoranTorro 100 - Mtr 125
    terli isen takmaman hata olur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben olsam ceza bile yazardım.

arslan26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC700XA
    Hiç bişey canımızdan daha kıymetli değil bak yaklaşık 2 haftadır yatıyorum evde neden? İki adımlık yere kask takmadık, sagolsun bir bayan sürücü, sürücü demiyelim katil katil park halindeyken sinyal vermeden caddeye çıkınca ön kapıya yapıştırdık motoru, kendimi başka bir aracın tepesinde buldum sonra gözlerim karardı olanları bir magazanın güvenlik kamerasından izledim Rabbim korumuş beni... Ölüm ensemizde dikkat edelim 2 adımda olsa kask takın arkadaşlar lütfen

Katil dememin sebebi yanlış anlaşılmasın bayan sürücünün ehliyeti yokmuş

MotojeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 125 Duke
    kaskım ter kokmasın kafam yarılsın :D güzel düşünce.

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    ben besyo öğrencisiyim dolayısıyla sporun içindeyiz.ben olaya farklı bi açıdan yaklaşıcam antrenmanında yaptığın farklı türde çalışmalardan sonra en son bölümde soğuma evresidir. 15-20 dkkayı kapsar ki buda koşu bandında yurume veya jog atman gerekir.daha sonra duşa girersin hadı girmeyip evde de girebilirsin ama mutlaka bir havluyla kurulan terin tamamen soğusun çünkü motorla çapılırsın. tavsiyem 10-15 tl balaklava al kaskını kullan.he dürüst olalım bizde insanız hepimiz bunu zaman zaman yapmıyormuyuz

Motosikleti
    2014 ybr esd
    Alıntı Nomad_41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende mecidiyeköy kopru altında yapıştırırken gazı onume fırlayacagını tahmın ettıgım bı araba . Ve dogru olarak da fırladı frenlemem gayet zamanlı ve düzgündü sadece panik yapsın dıye sert kornaya asıldım yanında yavasladım onune fln gectım . sonra baktım emnıyet muduru cıktı arabadan :D ulan dedım şansıma tüküreyim. Görüyon mu beni aynaya bak diye atar yapıcaktım yapamadık :D . bide laf yedik ( 2 saat once
    kardeş niye korkuyosun?bas fırçanı gitsin.sen haklı değilmin?

skystar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Bu tarz bu olay dünde benim başıma geldi.Bi iş için kırtasiyeye uğradım ordanda 200 metre ileride bir arkadaşa uğrayacaktım.Aman dedim şimdi oraya kadar kaskmı takılır.Motora bindim sakin sakin sağdan gidiyorum tam varacağım yere yaklaştığımda karşıdan bir yunus ekibi beni gördü ters ters bana bakarak geçtiler hiç bir şey söylemediler.İki adımlık yol için pisi pisine ceza yiyecektik.Ne olursa olsun siz kaskınızı takın arkadaşlar...

JackofSpades - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer (2006)
    polis herzaman haklıdır. !!!
    Ahmet Abi bunu beğendi.

raven71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda xl 200
    terli kafa ile kask takıp takmamak yerine antrenman sonrası duş almayı düşünün

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    Bende spor salonuna gidiyorum arada motorla..Bazen acele çıkmam gerekiyor ve senle aynı durumda oluyorum.Fakat hiç umrumda olmuyor.Takıyorum kaskı.Henüz nisan ayındayız.Sinüzit olursun walla.Kask takmamak her türlü sağlığa zararlı unutma...

Motosikleti
    Honda CBX 250 Twister
    kardeşim sen o polisin lafına ne bakıyorsun sen aynaya baksan kendine küfür edersın :D hem terlisin hem motordasın kask takmıyorsun neden ? Tembellikten :D

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben haksızım da bugün çarşının göbeğinde adamlar kasksız geziyorlar yunus ekipleri lak lak yapıyor en çok bu koyuyor insana işlerini yapacaklarsa tam yapsınlar

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Balaklava...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)