Yeni Kaskim Bell M3r Decal
Reklamlar
-
Arkadaslar merhaba yeni kaskimida almis bulunuyorum ilk izlenimimle bu alana daha cok bakildigindan buraya konuyu acmak istedim. Kaski motoplustan kampanya ile k.karti tek cekim 650 tl e aldim.
Ozeliklerine telde oldugum icin tam yazamiyorum ama kisaca :
Fiberglass
Full face double d kilit
Cikarip yikanabilen yanak pedleri
Yukarda ve agiz kisminda acilip kapanabilen havalandirmalar
Ruzgari kesen tepe spoileri
Antifog ve gunese dayanikli saydam vizor
1500 kg
Kesinlikle tavsiye ederim enazindan motosiklette denemedim ama iyi gozukuyor fiyatina gore..
Reklamlar
-
Amerikada çok tutulan bir marka
Kazasız belasız kullan
-
bell iyi bir markadır
antifog camlar aslında ilk bir süre işini yapıyor ama sonra tırt oluyorlar o konuda en iyisi pinlocklu antifog camı takılabilen kasklar daha iyi hiç bir şekilde görüş alanında sıkıntı çekmiyorsun
daha önemlisi denediğin zaman kaskın ses düzeyi nasıl rahatsız ediyor mu yolda giderken ip gibi gidebiliyormusun sarsıntı yapıyor mu ve havalandırma işini ne kadar iyi yapabiliyor özellikle vizörden içeri hava alıyor mu bazı kasklarda böyle sorunlar olabiliyor
bunlarıda cevaplarsan süper olur
-
Tesekkurler biraz erken aldim ekipmanlari haziran temmuz gibi motosikleti alinca test sayfasinds ayri bi konu ile deneyimimi yazicam
-
Hocam güle güle kullan. Kazasız belasız. Yalnız bende bell m1 bakıyodum 600tl idi. Siz m3r modelini 650 tl ye nasıl aldınız? 850 tl civari fiyatı vardı..
-
Suan belli bedenler kaldigindan fiyati kampanyada normalde 1000 tl suan 698 tl gibi bi fiyati var site uzerinden tek cekim havale gibi seceneklerle alinca o fiyata dustu motoplus sitesinde m3r ve m4lerde kampanya var suan
-
Benim de düşündüğüm bir model. Daha ayrıntılı fotoğraflar ekleyebilir misiniz ?
-
Tabi 3 4 foto daha var telden cok zor oldu 2 saate eklerim konuya
-
Güle güle kullan
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Tabi 3 4 foto daha var telden cok zor oldu 2 saate eklerim konuya
Teşekkür ederim. Ayrıyetten hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın
-
Vay be yok paraya almışın neredeyse... içim gitti.
-
hayırlısı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.. allah test etmek zorunda bırakmasın..
-
Teşekkürler aynen öyle kampanyadan yarı fiyatına aldım nerdeyse sayesinde cekete 300 yerine 600 tl verebildim öyle olmasa zaten mayısta alacaktım. Detaylı fotolarını bu akşam atarım.
-
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
bell iyi bir markadır
antifog camlar aslında ilk bir süre işini yapıyor ama sonra tırt oluyorlar o konuda en iyisi pinlocklu antifog camı takılabilen kasklar daha iyi hiç bir şekilde görüş alanında sıkıntı çekmiyorsun
daha önemlisi denediğin zaman kaskın ses düzeyi nasıl rahatsız ediyor mu yolda giderken ip gibi gidebiliyormusun sarsıntı yapıyor mu ve havalandırma işini ne kadar iyi yapabiliyor özellikle vizörden içeri hava alıyor mu bazı kasklarda böyle sorunlar olabiliyor
bunlarıda cevaplarsan süper olur
Uvex kullanıyorum 3 senedir 1 kere buğu yapmadı.
-
Hayırlı olsun,güzel bir kask seçmişsiniz.Kaskınız yere değmeyeceği,kazasız sürüşler dilerim..
-
1500 kg
1.5 ton kask
-
Hayırlı olsun..
"Motosiklet üstünde denemedim ama tavsiye ederim" Buda bana hayırlı olsun
-
Deneyenlerin videosunu izleyipte anlıyabilirsin Dünyada tek bende yokya rüzgar sesini almıyacagımı buğu yapmıyacagını ben biliyorum çok motosiklet ustunde denenmesini merak eden video izleyebilirde diyebilirdim.
-
ön camı siyah demiş ama siyah değil sanırım güneş vizörüde mevcut değil sanırım
-
Deneyenlerin videosunu izleyipte anlıyabilirsin Dünyada tek bende yokya rüzgar sesini almıyacagımı buğu yapmıyacagını ben biliyorum çok motosiklet ustunde denenmesini merak eden video izleyebilirde diyebilirdim.
Videoda varsa sen neden buraya konu açtın,niye foroğraf paylaştın? Sadece bak yeni pabuçlarıma ne güzeller dimi diyen erkek çocuğu tribiyle konu açtığını sanmıyorum..
Bi ton video var doğru söylüyorsun.Fakat buraya konu açanların amacı kendi deneyimini paylaşmak,varsa sorulara cevap vermek.Okuyucunun amacıda senin deneyimlerini okumak,yoksa bi ton video var,açar ona bakar.
Videolar sadece sorulabilecek sorulara önceden tahmin özelliği taşır.Bize senin deneyimlerin lazım.Kullandığın zaman tecrübelerini paylaşırsan daha faydalı olur.
Tekrar hayırlı olsun.Güle güle kullanman dileğiyle...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)