Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yeni Kaskim Bell M3r Decal

REKLAM ALANI
    ccc67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr 125 (2014 kirmizi) /Artik Cbr 250 (2016 siyah)
    Alıntı merr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Videoda varsa sen neden buraya konu açtın,niye foroğraf paylaştın? Sadece bak yeni pabuçlarıma ne güzeller dimi diyen erkek çocuğu tribiyle konu açtığını sanmıyorum..

Bi ton video var doğru söylüyorsun.Fakat buraya konu açanların amacı kendi deneyimini paylaşmak,varsa sorulara cevap vermek.Okuyucunun amacıda senin deneyimlerini okumak,yoksa bi ton video var,açar ona bakar.

Videolar sadece sorulabilecek sorulara önceden tahmin özelliği taşır.Bize senin deneyimlerin lazım.Kullandığın zaman tecrübelerini paylaşırsan daha faydalı olur.

Tekrar hayırlı olsun.Güle güle kullanman dileğiyle...
    Nasil yorumu begenebiliriz !! Çok doğru

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Smyrna35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25 RB
    Birkaç gün önce konusunu açmıştım bende nasıldır diye Genel olarak memnunmusunuz kasktan?Ses durumu vs nasıl?

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Alıntı ccc67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ön camı siyah demiş ama siyah değil sanırım güneş vizörüde mevcut değil sanırım
    ben öyle bişey söylemedim öylede değil goruldugu gibi, güneş vizoru gibi özellikte yazılı degıl biyerde.

Ayrıettten Deneyimim bu kadar ben kaskı tavsiye etmek için konuyu açtım iyi okusaydın mesajlarımı dun attıgım mesaj su sekılde:

Tesekkurler biraz erken aldim ekipmanlari haziran temmuz gibi motosikleti alinca test sayfasinds ayri bi konu ile deneyimimi yazicam.

konuyu iyi okuyun herkese cevap vermeme gerek kalmasın arkadaşlar yardımcı olmak için konu açıyorum kendi menfaatime değil sonucta

Alıntı Smyrna35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birkaç gün önce konusunu açmıştım bende nasıldır diye Genel olarak memnunmusunuz kasktan?Ses durumu vs nasıl?
    ben motosıklette kullanmadım ama motoplusdaki ozan bey sahibi dukkanın sanırım kendisi rüzgar spoılerı saayesınde iyi kestiğini 150 e kadar bı sıkıntı yaşamadıgını söyledi tabi bu yatarak kullanım için daha iyidir tabiri caizse yapılış şekli bakımından.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------

İlk mesajımı duzenlemeyi bulamadım telden atabildiğim diğer resimler

ccc67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr 125 (2014 kirmizi) /Artik Cbr 250 (2016 siyah)
    Alıntı YouSuffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben öyle bişey söylemedim öylede değil goruldugu gibi, güneş vizoru gibi özellikte yazılı degıl biyerde.

Ayrıettten Deneyimim bu kadar ben kaskı tavsiye etmek için konuyu açtım iyi okusaydın mesajlarımı dun attıgım mesaj su sekılde:

Tesekkurler biraz erken aldim ekipmanlari haziran temmuz gibi motosikleti alinca test sayfasinds ayri bi konu ile deneyimimi yazicam.

konuyu iyi okuyun herkese cevap vermeme gerek kalmasın arkadaşlar yardımcı olmak için konu açıyorum kendi menfaatime değil sonucta

ben motosıklette kullanmadım ama motoplusdaki ozan bey sahibi dukkanın sanırım kendisi rüzgar spoılerı saayesınde iyi kestiğini 150 e kadar bı sıkıntı yaşamadıgını söyledi tabi bu yatarak kullanım için daha iyidir tabiri caizse yapılış şekli bakımından.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------

İlk mesajımı duzenlemeyi bulamadım telden atabildiğim diğer resimler

http://i.hizliresim.com/w195WY.jpg
    http://i.hizliresim.com/KrqrkV.jpg
    Siz demesiniz sitede öyle resmi vardi yanlis anlasilmasin. güneş gözlüğü de var mi diye sormak istedim gözüme carpmadigi icin

filatron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 250 R
    Hayırlı olsunda benim için kaskın güneş vizörü olacak :D Güneş vizörsüz kask bana ters.

Motosikleti
    XJ6N
    Çok sağlam olmadıkça o güneş vizörüde işe yaramaz diyorlar teşekkürler yorumlar için.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    hocam bende bu kasktan almayı düşünüyorum.
    http://www.motosikletim.com.tr/bell-m3r-decal-mr2

m1 ile m3r arasında kaldım, acaba ikisi arasında bariz bi fark var mıdır? sharp testine baktığımda ikisi de 5 yıldız almış, malzeme aynı, ağırlık aynı ama fiyat fark edio.

chcts1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crypton s 2019
    arkadaşlar bu kaskı tavsiye etmiyorum. Güneş vizörü yok bu başlığa daha önce de yazdım sanırım , m3r üretimden kalkan bir modelmiş. İlk başta alacağınız kaskın yedek parça durumunu araştırın öyle alın

Motosikleti
    Alıntı chcts1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu kaskı tavsiye etmiyorum. Güneş vizörü yok bu başlığa daha önce de yazdım sanırım , m3r üretimden kalkan bir modelmiş. İlk başta alacağınız kaskın yedek parça durumunu araştırın öyle alın
    peki m1 de durum nedir?

ayrıca bi kaskın (tüm kasklar için) üretimden kalkıp kalkmadığını öğrenebileceğimiz bi yer var mı?

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Bende Bell M3R kullanıyorum , konforu ve sessizliği paha biçilemez . Tek eksik yanı güneş vizörünün olmaması .
    chcts1 bunu beğendi.

Motosikleti
    crypton s 2019
    Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki m1 de durum nedir?

ayrıca bi kaskın (tüm kasklar için) üretimden kalkıp kalkmadığını öğrenebileceğimiz bi yer var mı?
    sipariş verdiğin yerden sorarak öğrenebilirsin. Her kask alacak kişiye söylüyorum , benim başıma geldi, size gelmesin , Kaskın rengi önemli siyah almaktansa sarı yeşil beyaz gibi renklere yönelmen senin açından daha iyi olur
    az daha koy ybr al

Motosikleti
    sipariş verdiğin yerden sorarak öğrenebilirsin. Her kask alacak kişiye söylüyorum , benim başıma geldi, size gelmesin , Kaskın rengi önemli siyah almaktansa sarı yeşil beyaz gibi renklere yönelmen senin açından daha iyi olur
    neden siyah önermiyorsun?

Siyah&Beyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 250
    Arkadasin yerine ben cevap vereyim. Siyah kask benim de hayalim ama trafikte gorunurluk acisindan beyaz yesil sari gibi acik ve mumkunse fosforlu olanlar daha guvenli.
    chcts1 bunu beğendi.

Motosikleti
    XJ6N
    Tek eksisi güneş vizörü, ve dark vızor uretılmıyor evet bu yuzden 1200 degıl 600 lıraya fiberglass alabılıyorsun. Kask saglam konforlu dayanıklı. Kaska yedek parçayı napıcaksınız ki güneş gozlugu takarak kullandım ben yazın halada kullanıyorum. M1 daha dusuk bir model ıncelemedım bılmıyorum. Sıyah olsada yeşil olsada goren goruyor gormeyen gormuyor ıstedıgınız rengı alın, gorunurluk ıcın fosforlu yelek giyin, nacizane 7 aydır ıstanbulda kar kış sabah akşam trafıkte olan benım fıkırlerım..

Motosikleti
    crypton s 2019
    Alıntı YouSuffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tek eksisi güneş vizörü, ve dark vızor uretılmıyor evet bu yuzden 1200 degıl 600 lıraya fiberglass alabılıyorsun. Kask saglam konforlu dayanıklı. Kaska yedek parçayı napıcaksınız ki güneş gozlugu takarak kullandım ben yazın halada kullanıyorum. M1 daha dusuk bir model ıncelemedım bılmıyorum. Sıyah olsada yeşil olsada goren goruyor gormeyen gormuyor ıstedıgınız rengı alın, gorunurluk ıcın fosforlu yelek giyin, nacizane 7 aydır ıstanbulda kar kış sabah akşam trafıkte olan benım fıkırlerım..
    fosforlu yeleği kafana mı geçirecen. Kaskın görünmesiyle yeleğin görünmesi bir mi
    Markopaşa bunu beğendi.
    az daha koy ybr al

Motosikleti
    XJ6N
    fosforlu yeleği kafana mı geçirecen. Kaskın görünmesiyle yeleğin görünmesi bir mi
    Vucud gorunurlugu öndedir. Kimse arkadan gelirken kafana bakmaz. Kaskın gorunurlugu için sevdiğiniz renkten vazgeçmeyin cunku ustune fosforlu tulum bile giysen gormeyen görmüyor demiştim, tecrübeyle sabittir forumdada birçok görülmedim konusu mevcuttur..

Motosikleti
    crypton s 2019
    Bu kaskı almayanlara sesleniyorum, değil siyah vizör kırılsa çatlasa eskise normal vizörü bile bulamazsınız. Goygoy yapanlara aldırmayın, düzgün yeni model parçası bulunan bir kask alın

Markopaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Gts 250İ Evo
    Bu kaskı almayanlara sesleniyorum, değil siyah vizör kırılsa çatlasa eskise normal vizörü bile bulamazsınız. Goygoy yapanlara aldırmayın, düzgün yeni model parçası bulunan bir kask alın
    bu ayarda hangi kaskı önerebilirsin, şu sıralar fıldır fıldır nette kasklara bakıyorum.
    Saygılar.
    Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
    GARAJ Müdavimi

Motosikleti
    crypton s 2019
    Alıntı Markopaşa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu ayarda hangi kaskı önerebilirsin, şu sıralar fıldır fıldır nette kasklara bakıyorum.
    Saygılar.
    ona ne desem yalan olur. İncelemek lazım bu kask hakkında konuştum bu kadar çünkü kullandım bi süre.
    az daha koy ybr al

braveguy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 NNJ300SE
    Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki m1 de durum nedir?

m1'in vizörü ve diğer parçaları motoplusta var. benim de m1im var yeni vizör vida takımı aldım.
    üstelik avrupada 30 Euroluk (+posta ücreti -ki 20 Eurodan aşağı diyen yok Türkiye gönderimi için) parçayı 39 Euroya satıyorlar ki bence makul.
    m3r sormadım ama bence önce bir motoplusa sorun derim.
    büyük ihtimal vardır, yoksa bile 15 - 20 gün içinde tedarik ederler.
    avrupa birliği ticaret yasalarına göre piyasadan kalkan herhangi bir ürünün yedek parçası 10 yıl boyunca tedarik edilmek zorunda.
    bell m serisi italyan malıydı ve 2014 başlangıcına kadar üretildi. artık tüm beller amerika üretimi ve bu farkı vurgulamak için model isimleri ve dizaynları değişti.
    maalesef italyan ve amerikan modellerinin parçaları da birbirine uyumlu değil.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)