Benzer bir kazayı 4-5 ay önce ben yaptım seninle konuştuk mu bilmiyorum.Otoparktan çıkan panelvan aniden önüme atlayınca tamponun sol ön tarafına vurup motoru yatırmıştım.Raporu doldurduk sonra motoru adamın minibüsüne koyup tamirciye götürdük.Benim usta yoktu ertesi gün raporu gördü dedi böyle olmaz bu rapor.Bende bana vuran arkadaşı aradım tekrar rapor tuttuk.Adamın ifadesi aynen şöyleydi.Otoparktan kontrolsüz çıktım ve motosikleti görmeyerek çarptım.Karşı tarafın ifadesi aynen böyle net olmalı önder suçunu kabul etmeli.Çarpıştık falan yazmıcak raporda çarptım yazacak karşı taraf açık ve net yoksa olay muallakta kalıyor.
Sana vuran suçlu olduğunu kabul etmiyor mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------
Bak şimdi raporun çektiğin fotosunu gördüm.Adam göbekte dönmeyi beklerken motosiklet bana sol ön kapıdan vurdu yazmış.Sende giyimkentten cadde aşağı giderken sola dönmeye çalışan panelvan aracın sol kapısına temas ederek kaza meydana gelmiştir yazmışsın.Doğru okumuşsam eğer bu ifadeye göre sen suçlusun.
Göbekte dönmeyi beklerken demekte zaten ben orda duruyodum adam geldi bana vurdu demek gibi birşey yani bu lavuk senin önüne birden dalmamışta zaten orda bekliyomuş vay vay vayyy sende imzalamışsın hacı bu raporu.Haklıyken haksız oluyosun
Artık şans işi bakalım bekleyip görecez
Bide şöyle soarayım Yücel ben araca direkt motoru vurmadım kendimi vurdum araca omuz attım diyebilirim sonra motorla beraber yan yatıp karşı yöne kadar sürükledik motordaki hasar sadece bu aşamada meydana geldi sen ne dersin yatıp sürüklenme ile çatal ( amırtisör boruları) yamulurmu
Benim görüşüm 4 teker sürücüsünün hatalı olduğu yönünde.. Tekrardan çok geçmiş olsun.
Önder tamirciye göstereceksin yetkili servisi tavsiye etmem güvenilir birisine götür eğer gideri varsa değiştirmezsin.Benim kazadan sonra amortisörler hafif yamulmuştu usta demirle düzeltecekti ama neticede ben haklıydım zaten sigorta karşılayacak diye düzeltmedik.Karşı taraf sağ grenaj,amortisör ve arka çantayı bile değiştirmişti.
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
bizim ülkemizde motorcu her zaman haksızdır =)
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
Tecrübeli bi motorcunun bi lafı vardı: Nerede kavşak orada ya.şak, her kavşakta en az 1 ya.şak.
Duran araca çarpmamışsın, panelvan senin yoluna tecavüz etmiş, geçiş hakkı sende çünkü; duramamış çarpmışsın.
Bana sorarsan sen haklısın.
Bazı arkadaşlar kroki, animasyon, kısa film çalışması vs yapmış. Yahu arkadaş, fotograf kazadan sonra çekilmiş, her 2 araç da kaza esnasında hareketli. Hala haklı haksız muhabbeti dönüyor. Biz bu kafadaysak Tr'de motosiklet kültürü zaten gelişmez. Boşa beklemeyin.
Ara sokaktan yola çıkan, diğer aracın gidiş istikametinde yolu kapatıyor. Ne yapacak motorcu, çarpacak başka şansı yok. Zaten çarptığı araç her 45dk da bir trafik cezası kesilmesi gereken güruhtan. Cellatlar. Teker oradaymış yok buradaymış, TIR ın arka teker meselesi sanki.
Kardeş geçmiş olsun, haklı olan sensin gerekirse raporu değiştir.
Paşam ben zaten dedim sen haklısın diye... sen kendini boşuna stres e soktun.
İki kez geçmiş olsun. Hem kaza için hem sonuç için.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)