yazın motor almak için ve ihtiyaçlar için çalışacağım aldıgımın 2-3 binini ayıracagım. 17 yaşında olduğum için kredi alamam heralde annemin üzerine alabilirmiyim 3-5 bin lira çekmek istiyorum annem ev hanımı
yazın motor almak için ve ihtiyaçlar için çalışacağım aldıgımın 2-3 binini ayıracagım. 17 yaşında olduğum için kredi alamam heralde annemin üzerine alabilirmiyim 3-5 bin lira çekmek istiyorum annem ev hanımı
Anenizin daha önce, bankalardan kredi kartı hesap kredi gibi işlemleri gerçekleştirmiş olması lazım.Yani kısacası banka geçmişi olması lazım aksi takdirde sigortasız ve maaş bodrosu olmayan kişilere banka kredi vermez.
Israrla Kendi Mesajımdan Alıntı:
Adamın biri oturduğu koltukta uyuklamış.
Yanındakiler ses etmemiş. Derken adamın
sakalının üzerinden fare geçmiş. Uyanınca
yanındakiler demişler; "Efendi sakalını yıka
üstünden fare geçti" Adam bunu duyunca: " Yoo olmaz
getirin usturayı sakalı keseceğim demiş. Adamlar şaşrmış.
"Efedi fare geçmesiyle ne olur* Yıkarsın olur biter"
Adam : "Yoo olmaz o hınzır YOL ETTİ YİNE GEÇER"
sen şimdi bu krediyi çekersen İLERDE motoru yenilemek için yine çekersin.
23-26 evlenecek olursun yine çekersin. Araba istersin yine çekersin.
Sonunda maaşı faize kurban giden biri olarak ne Allah ın ne kulunun
hoşlandığı biri olarak gelirsin buraya.
Allah hoşlanmaz: Faiz almak da vermek de haramdır.
Kul Hoşlanmaz: "Para ruh gibidir. Nasılki ruh bedeni terk edince
insanlar senden uzaklaşır,para da cüzdanı terkedince insanlar senden uzaklaşır.
Fazladan: Henüz yaşın çok genç. İhtiyaçlarına ve/veya isteklerine erişebilmek
için çetrefilli kısa yollar yerine sağlam uzun yolları tercih etmen senin
istikrarını ve azmini artırır. Yoksa artık bununla başlarsın sonra gerçek ihtiyaçların
dışında egoların içinde kısa yolları tercih etme yoluna gidersin ki Allah muhafaza YOL EDERSİN..
Israrlanan alıntı ilk bana yazılmıştı
Bence dinle 7 bin liralık motosiklet için yarısını kredi çekecektim , vazgeçtim.
Şimdi çok daha hevesle elimde bulunan paraya motor aldım borç harç gene var ama krediye nazaran az
Kredi mi ödeyeceksin yoksa canın istediğinde motorunla gazlayıp paranı keyfine göremi harcayacaksın.
Seçim senin
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
üniversiteye başlarsan aylık 300tl kredi alabilirsin, belki burs bile çıkar. o yüzden birkaç yıl sabret.
teb veriyor paran hazır hesabı var ama 18 yaş şart bi ugra derim gelene geçee veriyorlar benim bi arkadaş aldı eli boş gönlü hoş 3.5 çekmiş
Afyonlu banka portföyü gibi maşallah.Teb den kredi alırken gelir belgesi istiyor her banka gibi onu napıcaz afyonlu keShim benim .Her önüne kredi veren banka yok türkiyede o lafı kim uydurduysa şehir efsanesi gibi yayılmış he
Krediden uzak dur, Faize bulaşma, hele ki bu yaşta. 1000 liraya al çukutur, bak keyfine.
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
Ödeyebilirsen çek kardeşim ama 2-3 ay sonra annenin üzerine yıkma krediyi. Asgari ücret alıyorum nasıl alayım istediğim motoru ? Faiz harammış. Eli uzun adam çala çırpa oğlancığına gemicikler alsın. Benim milletim 5-10bin lira kredinin peşine düşsün onda da faiz haram. Çek kardeşim otur hesabını kitabını yap. Seni kasmıcak bi vadede çek kredini hayırlı olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)