başladık bakalım mobylette--
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
-
Senin çalışmalarını,çabanı gördükçe gençliğim aklıma geliyor..Sene 99 ailem motosiklete karşıydı.1 yıl boyunca ailemden gizli çalışıp,samanlıkta yatan Bionik 52 Mobyletimi almıştım.Verdiğim paranın bir o kadarını,toplamaya çalıştığımda ödemiştim. Hayabusa alsam o kadar sevinmezdim,inşallah kardeşim çabucak toplarsın.Kazasız sürüşler dilerim..
-
mobilet candır ... bu konuyu takıpteyim kolay gelsin
-
Bende bi dönem bionik 52 kullandım motorsikletin sesi ve sürüşü çok keyifli.. İnşallah istediğin gibi olur arkadaşım.. Takipteyiz ;)
-
valla zamanında bende merak salmıştım lakin plakasız olunca olmuyor lakin ben bu tipleri sevmiyorum şu deposu yatık olanlar daha hoşuma gidiyor 19-19 karbüratör atacan polini egsozu glardoniyi koyacan benzini yağı tineri basacan sonra tekrardan alt takım toplayacan :D
Sizinki ömürlük olacak sanırsam...
-
gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim
PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...
-
eğlenceli bi konu takipteyim
-
kömürlükte toplayamaya tam gaz devam
airsal silindir piston takımı
sıfır üst kapak
sıfır karburatör
egsoz
ayak marşı değişti
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------
Ose adlı üyeden alıntı
valla zamanında bende merak salmıştım lakin plakasız olunca olmuyor lakin ben bu tipleri sevmiyorum şu deposu yatık olanlar daha hoşuma gidiyor 19-19 karbüratör atacan polini egsozu glardoniyi koyacan benzini yağı tineri basacan sonra tekrardan alt takım toplayacan :D
Sizinki ömürlük olacak sanırsam...
17 RF 857 SİGORTAMIZ TAM MUAYNE 2015 6 15
-
resim isterik yazmıştım bir konuya, sizdiniz sanırım.
teşekkür ediyorum, böyle bir şey yapmak isteyen beyinlerin çalışmalarını beğeniyorum ve bir şeyler yapmayı düşünenlere, olumlu katkı sağlıyorsunuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------
fotoların devamını da bekliyoruz.
-
saol abicim benim resimlerin devamını tabikide atıcam bu forumun sıcak aile dostlarıyız biz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)