Ya elementlerin atomik kütle birimleri değişmiş , siz hala kavga peşindesiniz
Ya elementlerin atomik kütle birimleri değişmiş , siz hala kavga peşindesiniz
afyondaki gençlerin hepsi böyle değil inşallah umarım kaza yaptıgında başkasına zarar vermezsin
Afyondaki bayiler artik lifan satmasin mondial daha iyi biktik bu lifandan yahu
sonun iyi değil kendine çeki düzen ver seni bu hallerde görmek istemeyiz motosiklet affı kabul etmeyen bir alettir
olay olmuş genç arkadaşım, forum sakinleri, böyle olmaz orta yol bulun lütfen.
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
kardeş öncelikle hayırlı olsun bende 2 hafta önce lifan 100 aldım şehir içi sağa sola gitmeye diye çok rahat bişey fakat şöyle etrafıma bakınca bu motor hep apaçilerin elinde hadi egsoz taktınız amortisörleri kestiniz biçtiniz onuda anladımda ayna sız motosiklet sürülürmü sizde akıl yokmu şerit değiştirirken tamponu beline yiyip havalanınca ne düşüneceksin akıl akıl gel biyerime takıl ben 300+ km sürate çıkmış bir adamım yani şunu diyorum mülaim biri değilim tehlike adrenalin severim bazende yaparım ama aynasız motosiklet nasıl bir salaklıktır anlayamıyorum
sende haklısın barkın çok karıştırdı kafaları 270 le gittiğini zanneden rider gps de 230 görüyormuş şöle söyliim 250 km sürati geçtiğinde kadrana gps ye gerek yok 1000 metre ileriye bak anlarsın
r1 ile +300 görmek bana inandırıcı gelmiyor zaten o hızlara çıkılacak yolda pistte yok
Ahmet Abi belgelerle gelmiş
bide benim lifanı 2. el aldım önde büyük camı var arkaya kappa 30lt aldım ortada eşya koymak için teli var heryerinede demir korumalar yaptırmış sahibi ön çamurluğada tel sepet koyayim diyorum hehe çok süper bişi şehir içinde scooterdan daha konforlu ve rahat beşik gibi acayip az yakıyor gerçekten 100 km de 2 - 2,5 litre kadar bişi koltuğu yumuşak mütiş bir icat 2. şehir içi motosiklet düşünenlere cup motosiklet şiddetle öneririm
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
tamam tamam yakaladınız beni r1 le 180 km sürati geçmedin nabiim korku sarıyor içimi 180 den sonra korkuyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)