Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Yeni Motorum Buyrun :)

REKLAM ALANI
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Ya elementlerin atomik kütle birimleri değişmiş , siz hala kavga peşindesiniz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    afyondaki gençlerin hepsi böyle değil inşallah umarım kaza yaptıgında başkasına zarar vermezsin

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    Afyondaki bayiler artik lifan satmasin mondial daha iyi biktik bu lifandan yahu

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sonun iyi değil kendine çeki düzen ver seni bu hallerde görmek istemeyiz motosiklet affı kabul etmeyen bir alettir

Motosikleti
    Derbi ETX
    olay olmuş genç arkadaşım, forum sakinleri, böyle olmaz orta yol bulun lütfen.
    hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.

sahil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki er5, yamaha xcity 250
    kardeş öncelikle hayırlı olsun bende 2 hafta önce lifan 100 aldım şehir içi sağa sola gitmeye diye çok rahat bişey fakat şöyle etrafıma bakınca bu motor hep apaçilerin elinde hadi egsoz taktınız amortisörleri kestiniz biçtiniz onuda anladımda ayna sız motosiklet sürülürmü sizde akıl yokmu şerit değiştirirken tamponu beline yiyip havalanınca ne düşüneceksin akıl akıl gel biyerime takıl ben 300+ km sürate çıkmış bir adamım yani şunu diyorum mülaim biri değilim tehlike adrenalin severim bazende yaparım ama aynasız motosiklet nasıl bir salaklıktır anlayamıyorum

Alıntı sahil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş öncelikle hayırlı olsun bende 2 hafta önce lifan 100 aldım şehir içi sağa sola gitmeye diye çok rahat bişey fakat şöyle etrafıma bakınca bu motor hep apaçilerin elinde hadi egsoz taktınız amortisörleri kestiniz biçtiniz onuda anladımda ayna sız motosiklet sürülürmü sizde akıl yokmu şerit değiştirirken tamponu beline yiyip havalanınca ne düşüneceksin akıl akıl gel biyerime takıl ben 300+ km sürate çıkmış bir adamım yani şunu diyorum mülaim biri değilim tehlike adrenalin severim bazende yaparım ama aynasız motosiklet nasıl bir salaklıktır anlayamıyorum
    lüften gps alıp +300 hızınızı kontrol ediniz

Motosikleti
    sende haklısın barkın çok karıştırdı kafaları 270 le gittiğini zanneden rider gps de 230 görüyormuş şöle söyliim 250 km sürati geçtiğinde kadrana gps ye gerek yok 1000 metre ileriye bak anlarsın

Ahmet Abi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Subaru Xv
    Alıntı sahil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sende haklısın barkın çok karıştırdı kafaları 270 le gittiğini zanneden rider gps de 230 görüyormuş şöle söyliim 250 km sürati geçtiğinde kadrana gps ye gerek yok 1000 metre ileriye bak anlarsın

Macit250 bunu beğendi.

r1 ile +300 görmek bana inandırıcı gelmiyor zaten o hızlara çıkılacak yolda pistte yok
    Ahmet Abi belgelerle gelmiş

Motosikleti
    bide benim lifanı 2. el aldım önde büyük camı var arkaya kappa 30lt aldım ortada eşya koymak için teli var heryerinede demir korumalar yaptırmış sahibi ön çamurluğada tel sepet koyayim diyorum hehe çok süper bişi şehir içinde scooterdan daha konforlu ve rahat beşik gibi acayip az yakıyor gerçekten 100 km de 2 - 2,5 litre kadar bişi koltuğu yumuşak mütiş bir icat 2. şehir içi motosiklet düşünenlere cup motosiklet şiddetle öneririm

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------

tamam tamam yakaladınız beni r1 le 180 km sürati geçmedin nabiim korku sarıyor içimi 180 den sonra korkuyorum
    shooter1 bunu beğendi.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)