Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

İnazuma mı, Wolf mu?

Motovento
    REKLAM ALANI
    solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı solmyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sym'nin çapxstrok değerlerini bilen var mı? ben bulamadım.
    71x63'müş
    karaktersiz
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Arkadaşlar vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. Gerek forumdan gerek diğer araştırmalarım neticesince bugün itibariyle 2013 model 6700 Km. bir inazumam oldu. Verdiğiniz bilgilere teşekkürler...

suato21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Alıntı sabotage adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. Gerek forumdan gerek diğer araştırmalarım neticesince bugün itibariyle 2013 model 6700 Km. bir inazumam oldu. Verdiğiniz bilgilere teşekkürler...
    Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim.Arada İnazuma hakkında,bilgilendirin.Farkettiğiniz iyi ve kötü yanlarını..
    Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..

hamzarat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F700GS
    ne fiyata aldınız acaba öğrenebilir miyiz?
    malum inazuma kullanıcıları çok tok satıcı olurlar da.

Motosikleti
    suzuki gw250 inazuma
    Hakkaten nedir fiyat

Motosikleti
    cf moto 400
    Alıntı sabotage adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazık olmuş sırf marka ugruna para kaptıran bir motor sevdalısı daha. O motor %100 MADE IN CHINA Yani sokaktaki dökülen motorlar gibi boşuna mı herkes 3.000 veya 4.000 ' de satıyor sanıyorsun sen ? Binen anlıyor ne olduğunu...

Sym seramik silindir teknoloji geliştirdi bizim halk adı var diye gider yine çin üretimi alır vallahi.Neyse hayırlı olsun 3.5 litre altına düşmeyince sizde satarsınız benzin. Ha bu arada sym wolf 250' De 2.5 litre.

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Arkadaş seçimini yapmış. Şunu alsaydın, bunu alsaydın şeklinde veya seçtiği modelin olumsuz yanlarını yazıpta soğutmayın derim.

Bu yapılanın karşılığına anca AYIP denir.

Motosikleti
    cf moto 400
    Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş seçimini yapmış. Şunu alsaydın, bunu alsaydın şeklinde veya seçtiği modelin olumsuz yanlarını yazıpta soğutmayın derim.

Bu yapılanın karşılığına anca AYIP denir.
    Marka adından dolayı motoru görmeyenlere ben motorcu demem , adı marka olan her motor iyi değildir adı az bilinen markanında her motoru kötü değildir. Yarın bir gün benim dediklerimi görecek ama adı suzuki diyecek geçecek gidecek sıkıntı yok yani.

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Alıntı asa11 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Marka adından dolayı motoru görmeyenlere ben motorcu demem , adı marka olan her motor iyi değildir adı az bilinen markanında her motoru kötü değildir. Yarın bir gün benim dediklerimi görecek ama adı suzuki diyecek geçecek gidecek sıkıntı yok yani.
    Arkadaş buraya konu açıp tavsiye, öneri, bilgi istemiş zaten. Gerekli yorumları yazmış üyeler. Konu sahibi arkadaş'ta buna istinaden seçimini yapmış.

Yani sonuç olarak sizin motorcu diyip, dememeniz burada kimseyi bağlamıyor ne yazıkki

Bende wolf almasını isterdim fakat kendi seçimidir. Kimseye "neden?" aldın demek haddimize düşemez. . .

Yeni aldığı motosiklet için hevesini kırmak, baltalamak, soğutmak vs vs bunlar olumsuz şeyler....
    ---------------------------

Hayırlı olsun dostum inazuman... Sitemiz üyelerinden; irfan abiden aksesuar temininde bulunabilirsin.
    arslan26 ve RAMİREZ bunu beğendiler.

dionysos06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Avenger Street 150
    Hayirli olsun. Gule gule kullanirsin insaallah.

REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)