Beni az çok tanıyanlar bilir yaklaşık 2 senedir hem maddi hemde manevi engelleri aşıp motosiklet almak için yapmadığım kalmamıştı.Uzun uğraşlar sonucunda gönülsüzde olsa aileyi kabul ettirmiştim.Hemen imkanım dahilinde bana en yatkın motosikleti almak için kolları sıvadım ve kanuni racer200 ü seçtim.Martın ilk haftası bayi ile anlaşıp fabrikaya siparişi verdik,başladık beklemeye fabrika nisanın 10-20 si arasında motosikletin geleceğini söyledi biraz beklemem gerekeceği için iyice sabırsızlanmaya başlamıştım bu zaman zarfında peşinatımı yatırdım kredimi son haftada çektim,herşeyim hazır derken hoop ötv zammı geldi çok üzüldüm almaktan bile vazgeçmiştim ama içimdeki istek buna engel oldu,neyse nisanın 10 u oldu motor yok 20 oldu motor yok(bu arada sitedeki ve çevremdeki arkadaşlarda doğal olarak alıp almadığımı merak ediyor ve bende utana sıkıla motorun hala gelmediğini söylemek zorunda kalıyorum) neyse nisan 25 oldu motor yine yok,baktım olacak gibi değil aradım ücretsiz müşteri hizmetlerini telefonu açan bayan konudan haberdar olmadığını hatta fabrikada kanuni racer200 varmı yokmu bilmediğini ayın 20 sinde bir sevkiyat olduğunu ama içinde benim istediğim motor varmı yokmu onuda bilmediğini söyleyince açıkçası şaşırdım yani müşteri hizmetleri durumdan bi haber.Hemen akabinde kanuniye mail attım ve durumumu anlattım 3 gün sonra cevap gönderdiler cevap kısacası şu Racer 200 modeli dahil diğer tüm ürünlerin sevkıyatlarında Kısa bir sürelik yoğunluktan kaynaklanan gecikmeler yaşanmakta olduğu için Racer 200 modeli için sevkıyatlar Mayıs başı itibari İle yapılacakmış.bu arada ben her hafta sonu bir ümit belki gelir umuduyla bayiye gidip geliyorum ve sonuç olarak bu kadar uğraş ve ötv kazığı ardından motosikleti gelmemesi herşeyin üstüne tuz biber olunca ailede yine huzursuzluk yaşandı ve hevesim kursağımda kaldı.İstemeye istemeye siparişimi iptal etmek zorunda kaldım.
Şimdi ben motorumu alamadığımamı yanayım bu kadar uğraştığımamı eşe dosta rezil olduğumamı,karar veremedim doğrusu.Umarım benim yaşadığımı kimse yaşamaz heveside benim gibi kırılmaz