Yeni başlayana hangi motor başlamalıyım
Reklamlar
-
yeni ehliyet alıcamda herşeyi ayarladım sizde nerden başlamalıyım alıp hemen değiştirmek istemiyorum birde kargo için kullanılan motor tarzı da istemiyorum şık uzun kullanabileceğim kaliteli bir motor arıyorum öneriniz nedir ? Fiyat konusuda ne kadar uygun olursa okadar iyi çok aşmak istemiyorum
Reklamlar
-
-
jetblackrh adlı üyeden alıntı
yeni ehliyet alıcamda herşeyi ayarladım sizde nerden başlamalıyım alıp hemen değiştirmek istemiyorum birde kargo için kullanılan motor tarzı da istemiyorum şık uzun kullanabileceğim kaliteli bir motor arıyorum öneriniz nedir ? Fiyat konusuda ne kadar uygun olursa okadar iyi çok aşmak istemiyorum
önce ne tarz bir motor kullanmak istediğine karar ver sonra mutlaka bütün koruyucu ekipmanlarını al... sonra da 250 cc'yi geçmeyecek şekilde motorunu seç...
Aşkta kanun imiş aşıklara cevr eylemek aşık odur ki cefa-ı yare sabretmek gerek..
-
Bir motosiklet üreteceğim sonunda marka/model - başlangıç motoru olacak kimse birdaha foruma bu konuyu açamıyacak.
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
-
jetblackrh adlı üyeden alıntı
Bütçe 4bin civarıysa ybr-cbf idealdır ancak abs olsun derseniz 12bin civarına duke200 alınabilir.
-
Honda Cbr 125 R Tavsiye Edebilirim...
motoru ustune almak dahil moturun fiyati 8700 lira..
-
Bu konu patlar gider yine.. Ybr cbf apache die gider de gider..
-
Tekdüze bir soru bu.
Bütçen nedir, hangi tip motosikletlerden hoşlanıyorsun, ona göre seçimini yap yoksa kafan karışır işin içinden çıkamazsın.
-
[IMG][/IMG]
-
ectuna adlı üyeden alıntı
Bunların sıfırı kaç para? Kaç basıyo bunlar? Bide titreşim var diolar doğru mu?
-
Brkcnky adlı üyeden alıntı
Bunların sıfırı kaç para? Kaç basıyo bunlar? Bide titreşim var diolar doğru mu?
bizim burada vardı çok titreme yapıyor motordan iner inmez tuvalete gitme ihtiyacı oluyor hız konusunda gazı açtın mı fişek gibi gidiyor 0-100 km 1.5 sn
-
Ara ara forumda hareketlilik olsun diye.Adminlerin fake hesaplarla konu açtığına inanıyorum bazen
-
-
Cbr 125 ile başlamanı öneririm.
-
'-' adlı üyeden alıntı
. .
Takdir ettim, öbür başlığa boşuna mı yazıldı diyebilir miyiz bir açidan
-
konuyu neden hortlattınız bırakın huzur içinde uyusun :D
-
Maddi durum iyiyse moto guzzi flying fortress öneririm. Uzun yolda üzmez.
Ama imkanlar kısıtlıysa ybr veya cbf150 öneririm. Uzun yol yapacaksanız da inazuma..
Tekerinize taş değmesin.
-
kefkes adlı üyeden alıntı
öbür başlığa boşuna mı yazıldı...
cevapların kıymetini bilmiyo
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)