Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kasktaki Ugultu Sesi.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Cbf150
    Hemen hemen hepsinde rüzgar uğultusu olur, kiminde az kiminde çok
    en güzeli kulak tıkacı..

http://www.motosuperstore.net/Oxford...si,PR-278.html

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rogget - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 esd,ybr250,dragstar650,kanuni tiger 250
    valla 2 gün önce rus bir çift geldi kawasaki voyager1700 ile moscova dan bodruma burdanda yunanistan avrupa yapacaklarmış cox marka yarım kask vardı ikisindede kafif ve havadar olduğu için çok memnunuz kasklarımızdan diyorlardı bizde düşersen e göre kask alıyoruz malum otomobil sürücüleri ve agrasif sürüş tarzımız yüzünden adamlar yoldaki konforu düşünüyorlar çünkü insan gibi trafik akışına sahipler.dün resmini çekemedim malesef fakat kız arkadaşımla bodrumda motorumla giderken birden karşımıza en500 çıktı abi gidiş geliş yolun soluna yani benim gidiş yönüme(kendisinin ters yönüne)dayamış kafada kask yok 40-50km/h gibi bir hızla gidiyor ve omzuna cep telefonunu sıkıştırmış hem sürüyor hem konuşuyor kafadan çarpasım geldi abiye.bence nasıl sürüyorsanız nasıl rahat seyrediyorsanız ona göre kask alın çok kaliteli ama rahat edemeyeceğiniz bir kask daha tehlikelidir.

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Alıntı rogget adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla 2 gün önce rus bir çift geldi kawasaki voyager1700 ile moscova dan bodruma burdanda yunanistan avrupa yapacaklarmış cox marka yarım kask vardı ikisindede kafif ve havadar olduğu için çok memnunuz kasklarımızdan diyorlardı bizde düşersen e göre kask alıyoruz malum otomobil sürücüleri ve agrasif sürüş tarzımız yüzünden adamlar yoldaki konforu düşünüyorlar çünkü insan gibi trafik akışına sahipler.dün resmini çekemedim malesef fakat kız arkadaşımla bodrumda motorumla giderken birden karşımıza en500 çıktı abi gidiş geliş yolun soluna yani benim gidiş yönüme(kendisinin ters yönüne)dayamış kafada kask yok 40-50km/h gibi bir hızla gidiyor ve omzuna cep telefonunu sıkıştırmış hem sürüyor hem konuşuyor kafadan çarpasım geldi abiye.bence nasıl sürüyorsanız nasıl rahat seyrediyorsanız ona göre kask alın çok kaliteli ama rahat edemeyeceğiniz bir kask daha tehlikelidir.
    Motosikletin tek düşmanı diğer arabalar değil ki? Dünyanın neresinde olursak olalım yerde yağ kalıntısı,çam yaprağı,kum tarzı şeyler olabilir(ülkemizde daha fazla tabi) dünyadaki asfaltın sertliği de birbirine yakın olduğuna göre rahat a göre kask alınmaz.. He full face alırken rahatlık tabi ki önemli..

imza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 ybr 125 & 2014 ybr 125
    o paraya orta halli bir nolan alabilirsin gayette güzel olur. rüzgar almayan kask olmaz bunu da bil, ben rüzgardan nefret ederim o yüzden yüksek ön camsız motora binemiyorum.

ceymier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    napim cbr motora buyuk cammi takayim ; kulak tikaci tavsiye etmisler de etraftaki sesleri nasil duyuyucam ozaman ki

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    Alıntı ceymier adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    napim cbr motora buyuk cammi takayim ; kulak tikaci tavsiye etmisler de etraftaki sesleri nasil duyuyucam ozaman ki
    kulak tıkacına başta bende öyle yanaştım ama öyle deel
    sadece rüzgar sesini kısıyor diğer sesleri duyabiliyorsun.
    ama kulak tıkacı işi uzun yolda hoş oluyor şehir içinde tak çıkar tak çıkar yalama oluyor.
    en güzel cam diyecem ama ss tipi motor olduğundan cam uygulayamazsın.ben cam aldım kurtuldum vallaha

rogget - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 esd,ybr250,dragstar650,kanuni tiger 250
    Alıntı phradrel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir kaskın kullanım ömrü 2-3 yıl olmalı. ömürlük kask olmaz, ha olur o da ilk kazana kadar olur...
    tamam işte ömürlük oluyor

skystar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Alıntı papazkemal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hemen hemen hepsinde rüzgar uğultusu olur, kiminde az kiminde çok
    en güzeli kulak tıkacı..

http://www.motosuperstore.net/module...01_278_max.jpg

http://www.motosuperstore.net/Oxford...si,PR-278.html
    Sonuna kadar katılıyorum.Pek çok kask maalesef belli bir hızdan sonra ses alıyor.
    Ses almayan kasklarda 1.000 tl den başlıyor.En güzeli kulak tıkacı kullanmak hem konforlu sessiz bir sürüş olur hem de ilerde oluşabilecek duyma kayıplarının da önüne geçebilirsiniz.
    Şeytan İcadı

Motosikleti
    yamaha cygnus rs
    kardeşim ben yeni venom vf 336 altın sarısı senin istediğin gibi siyah vizörlü kask aldım. motor sitelerinde 150-200 lira arası değişiyo fiyatı ancak ben 125 liraya aldım bir mağazadan. uğultu sadece vizörü kaldırdığımda oluyor ancak vizör kapalıyken çeneden rüzgar girmesi dışında herhangi kötü tarafı yok.ls2 nin muadili bir kask diyebilirim daha iyisini alabilirsin ancak diğer ekipmanlara da para ayırayım dersen ortalama bir kask olarak tercihlerine ekle.

siyah vizörün sıkıntısı hava kararmaya başladığı anda görüşünü kısıtlıyor yani yerdeki yağ birikintisi kasis gibi tehlikelere daha fazla dikkat etmen gerekiyo.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)