Hemen hemen hepsinde rüzgar uğultusu olur, kiminde az kiminde çok
en güzeli kulak tıkacı..
http://www.motosuperstore.net/Oxford...si,PR-278.html
Hemen hemen hepsinde rüzgar uğultusu olur, kiminde az kiminde çok
en güzeli kulak tıkacı..
http://www.motosuperstore.net/Oxford...si,PR-278.html
valla 2 gün önce rus bir çift geldi kawasaki voyager1700 ile moscova dan bodruma burdanda yunanistan avrupa yapacaklarmış cox marka yarım kask vardı ikisindede kafif ve havadar olduğu için çok memnunuz kasklarımızdan diyorlardı bizde düşersen e göre kask alıyoruz malum otomobil sürücüleri ve agrasif sürüş tarzımız yüzünden adamlar yoldaki konforu düşünüyorlar çünkü insan gibi trafik akışına sahipler.dün resmini çekemedim malesef fakat kız arkadaşımla bodrumda motorumla giderken birden karşımıza en500 çıktı abi gidiş geliş yolun soluna yani benim gidiş yönüme(kendisinin ters yönüne)dayamış kafada kask yok 40-50km/h gibi bir hızla gidiyor ve omzuna cep telefonunu sıkıştırmış hem sürüyor hem konuşuyor kafadan çarpasım geldi abiye.bence nasıl sürüyorsanız nasıl rahat seyrediyorsanız ona göre kask alın çok kaliteli ama rahat edemeyeceğiniz bir kask daha tehlikelidir.
Motosikletin tek düşmanı diğer arabalar değil ki? Dünyanın neresinde olursak olalım yerde yağ kalıntısı,çam yaprağı,kum tarzı şeyler olabilir(ülkemizde daha fazla tabi) dünyadaki asfaltın sertliği de birbirine yakın olduğuna göre rahat a göre kask alınmaz.. He full face alırken rahatlık tabi ki önemli..
o paraya orta halli bir nolan alabilirsin gayette güzel olur. rüzgar almayan kask olmaz bunu da bil, ben rüzgardan nefret ederim o yüzden yüksek ön camsız motora binemiyorum.
napim cbr motora buyuk cammi takayim ; kulak tikaci tavsiye etmisler de etraftaki sesleri nasil duyuyucam ozaman ki
kulak tıkacına başta bende öyle yanaştım ama öyle deel
sadece rüzgar sesini kısıyor diğer sesleri duyabiliyorsun.
ama kulak tıkacı işi uzun yolda hoş oluyor şehir içinde tak çıkar tak çıkar yalama oluyor.
en güzel cam diyecem ama ss tipi motor olduğundan cam uygulayamazsın.ben cam aldım kurtuldum vallaha
Şeytan İcadı
kardeşim ben yeni venom vf 336 altın sarısı senin istediğin gibi siyah vizörlü kask aldım. motor sitelerinde 150-200 lira arası değişiyo fiyatı ancak ben 125 liraya aldım bir mağazadan. uğultu sadece vizörü kaldırdığımda oluyor ancak vizör kapalıyken çeneden rüzgar girmesi dışında herhangi kötü tarafı yok.ls2 nin muadili bir kask diyebilirim daha iyisini alabilirsin ancak diğer ekipmanlara da para ayırayım dersen ortalama bir kask olarak tercihlerine ekle.
siyah vizörün sıkıntısı hava kararmaya başladığı anda görüşünü kısıtlıyor yani yerdeki yağ birikintisi kasis gibi tehlikelere daha fazla dikkat etmen gerekiyo.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)