Motosikletimi apartmanın içine koymama izin vermeyen apartman sakinine
Reklamlar
-
Çok komik birşey diyeceğim, site içinde evimin hizasına park ediyorum. 1-2 sefer yan bitişik apartmanın hizasına gelmiş. Yani bizim pencere hizasından biraz ileri park etmişim.
Yan apartmandaki camdan yaşlı bir adam çıktı, valla kira alacağım motorundan gibi birşeyler dedi, ben de kasktan duymamazlığa gelip geçiştirdim. Artık tam pencere hizasına park ediyorum, muhattap olmamak için. 10 cm taşmadığım için laf atmayı da kesti, gerçi fena tersleyecektim tekrarlasa. Çok acayip kafada insanlar var, motor batıyor.
Reklamlar
-
-
Şurada açıklanıyor sanırım ama tamamını okumadım.
http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.634.pdf
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
Yok artık Ali Sami.
Pencerede aletin 10 santimi göründü diye mi yapıyor bunları. İyi ki TIR ın arka tekerlekleri söz konusu değilmiş, bayılırdı eleman.
-
enesbingl adlı üyeden alıntı
Motosikletimi apartmanın içine koymama izin vermeyen apartman sakinine
konu başlığında görüldüğü gibi bu akşam apartman sakini motorumu içeri koyarken ondan yardım istedim ve beni tersliyerek içeri motor sokmam yasaktır dedi.
ve küplere bindim apartman sakiniyle laf dalaşına girdim.
bi ton laf söyledim sanki çok zararı var 1.50mre bile değil alet belki ne zararı var anlamadım.
ben bu apartman sakinine ne söylesem haklı çıksam ya da apartmanda imza toplayıp kapısına mı gitsem.
abilerim kardeşlerim bana bi yardımcı olun. teşekkürler.
Köpekle muhatap olma kardeş, görmemezlikten gel. Ya da karşılaştığında ona öyle bi bakış at ki;
1- Yedi sülalesini tatmin etmiş gibi bak,
2- B.ka bakar gibi bak.
İşe yarıyor.
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
Ekip toplanıyor
Okeye dördüncü arıyomusunuz ?
-
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
ahaha
Gezilere de bekleriz bu arada
yancı işi bol malzemeli orelet alayım bende.
bence ters yapmak yerine uygun bi dille anlat çalınır falan diye. sorun çözülür diye umuyorum
-
eğer aile apartmanı değilse çoğu apartmanda aynı sorun çıkıyor. Bizde de öyle ben otoparka aldım. Kokuyor yalan değil he kimisini rahatsız eder kimisini etmez bilemiyorum ama tabi ortak kullanım yeri malesef oluyor böyle sıkıntılar.
-
tlgknbs adlı üyeden alıntı
Motoru apartmana koymadan önce ilk işin apartman sakinlerinin düşüncelerini sormak olsaydı bence hiç sıkıntı olmazdı sormadıgın ıcın öyle davranmıstır bas yumrugu kurtul
yok tolga abi anlamıyorum kıytı köşede motor sizde gördünüz
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
boshaft adlı üyeden alıntı
eğer aile apartmanı değilse çoğu apartmanda aynı sorun çıkıyor. Bizde de öyle ben otoparka aldım. Kokuyor yalan değil he kimisini rahatsız eder kimisini etmez bilemiyorum ama tabi ortak kullanım yeri malesef oluyor böyle sıkıntılar.
sitede yaşıyorum sitede kapalı otopark yok güvenlik yok kimin girdiği çıktığı belli değil bende çareyi apartmana koymakla buldum
İnsanlar motosiklet gibidir,her birinin farklı tarzı ve özelliği vardır.
-
Polemiğe girmeden çözmeye çalış kardeşim.
Daha iki gün önce arkadaşın arabaya yöneticilik polemiği yüzünden bilerek vurdular.
Mümkün olduğunca ikna eterek halletmeye çalış.
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
-
1 telefon 1 kamyon adam
-
zizulander adlı üyeden alıntı
Polemiğe girmeden çözmeye çalış kardeşim.
Daha iki gün önce arkadaşın arabaya yöneticilik polemiği yüzünden bilerek vurdular.
Mümkün olduğunca ikna eterek halletmeye çalış.
zaten şuan beklemedeyim adamın bana çıkıp bir laf söylemesini bekliyorum.
adama güzellikle konuşacağım olmazsa apartmandan imza toplarım
İnsanlar motosiklet gibidir,her birinin farklı tarzı ve özelliği vardır.
-
Karsi apartmanda yasli bir teyze var kaldirima koydurtmuyor bana. Zaten saksiyla kapatmıs kaldirimi bahcesi gibi. Neden koymayayim diyorum agaca zarar veriyorsun diyor degmedigi halde. Istemiyorum diyor. Bir gun not birakmis polise soyliyecem diye. Ne garip insanlar var
-
-
ADRES VER GELELİM.Uyuz olurum bu gibi tiplere,bizim burada vardı böle birisi,sus indirme beni aşağıya dedim (3 katta yım) dinlemedi,allah sizi inandırsın bu kadar koştuğunu bilmiyordum arabanın etrafında ters düz kovaladım,tavşan gibi,baktım olacak gibi değil biraz hayır hasenat okudum,bıraktım.Şimdi ne diyeyim rahatlık varmış,bazılarına kestirmeden gitmek lazım, tabi gençlere örnek olmasın...
-
Bence yapılacak en mantıklı iş adama laf anlatmaya çalışmak...Gerizekalı birisi belli ama , Abi bu motor su kadar para bu çalınmasın dıye içeri koyuyorum.Bende içeri sok çıkar uğraşmak istemıyorum apartmana sokarken çektiğim çileyi göruyorsun ha dıyorsan kı sen sokma calınırsa ben paranı verecem koymayım bunu adama söyle sonra ne derse desın sen koymaya dewam et ;)
-
ya ne manyak insanlar var acaip acaip hikayeler çıkıyor benimki bahçede duruyor şuan gelip sen bu apartmandanmısın diye sordu bi teyze ülen başka yerden olsam niye bahçeye koyayım hayret bişey ya neleri kurguluyorlar kafalarında motorun kapladığı alan kaç m2 oraya ne yapacaktıda ben geldim motoru koydum bozdum acaba
-
Ayni durum benimde basimda. Apartman girisinde bosluga yerlestirdim ve brandayla kapadim uzerini. Kapali olan apartman kapisini surekli acik birakiyolar zarar verilsin diye. Gecen hafta hastaneye yatcam diye calisma odama tasidim. Sonrasi bakalim nasi olacak. Gerekirse kamera taktiracagim...
-
yav adam koyacak yeri yoksa napsın evinemi çıkarsın(tahmin ediyorum imkan olsa çıkarır kendimden biliyorum) kime ne zararı olur apartman boşluğunda orada çalıştırıp yıkayıp etrafa zarar vermiyorki.ama apartmanda sözü dinlenen birini ikna edip onun yöneticiyle konuşması işe yarıyabilir.benimde aynı sorunum vardı konuştum tamam gündüz dışarıda dursun gece içeri alırsın dedi en son ama ağaz dalaşına girmemek lazım daha önceki motorumda bir geliyorum gaz teli kopmuş(servise bu şekilde girmek çok tehlikeli) bir geliyorum benzik kapağıyla oynanmış vs.vs.....bol şans
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)