Motosikletimi apartmanın içine koymama izin vermeyen apartman sakinine
Reklamlar
-
Motosikletimi apartmanın içine koymama izin vermeyen apartman sakinine
konu başlığında görüldüğü gibi bu akşam apartman sakini motorumu içeri koyarken ondan yardım istedim ve beni tersliyerek içeri motor sokmam yasaktır dedi.
ve küplere bindim apartman sakiniyle laf dalaşına girdim.
bi ton laf söyledim sanki çok zararı var 1.50mre bile değil alet belki ne zararı var anlamadım.
ben bu apartman sakinine ne söylesem haklı çıksam ya da apartmanda imza toplayıp kapısına mı gitsem.
abilerim kardeşlerim bana bi yardımcı olun. teşekkürler.
Reklamlar
-
Enes istersen , gelelim 4-5 motor
Zaten biliyoruz evini
Yanlız nasıl bir insan bu ya . Ne zararı varmış ona ?
Sizin orası gayet müsait aslında.
-
hacı eğer ters gidersen motorun çizik içinde kalır
gerisi sana kalmış
-
Bir daha ki seçimlerde yönetici olmaya çalış
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
Enes istersen , gelelim 4-5 motor
Zaten biliyoruz evini
Yanlız nasıl bir insan bu ya . Ne zararı varmış ona ?
Sizin orası gayet müsait aslında.
düşünmedim değil berkut :D dur bakalım 1 hafta geçsin şöyle
-
Benimde karşı çıkıyolardı,yok benzin kokusu doluyormuş apartmana yok bilmem çocuklar oynayıp devirirmiş..Baktım olmuyo,yönetici ile konuştum kazan dairesi bodrum katına koyduk..
-
canerol adlı üyeden alıntı
hacı eğer ters gidersen motorun çizik içinde kalır
gerisi sana kalmış
valla abi pek ters gitmedim. bide motora bir şey yapıcak diye korkuyorum.
-
bencede iyilik ile bu işi çözmelisin..aksi taktirde o kişi motoruna zarar verme düşüncesine girebilir.ama yaşlı adamsa pek takma..he he de geç..
-
olmazsagetir adlı üyeden alıntı
bencede iyilik ile bu işi çözmelisin..aksi taktirde o kişi motoruna zarar verme düşüncesine girebilir.ama yaşlı adamsa pek takma..he he de geç..
Adamı pek terslemedim bakalim imza topları z artık en kötü
-
Apartmanin icine koymak derken merdiven bosluguna mi? Bahceye mi?
Merdiven bosluguna koymak istiyorsan sana yorumum: "yok artik ali sami"
-
rumelian adlı üyeden alıntı
Apartmanin icine koymak derken merdiven bosluguna mi? Bahceye mi?
Merdiven bosluguna koymak istiyorsan sana yorumum: "yok artik ali sami"
Bizim apartmanın merdiven boşluğu dümdüz boş bi yer adamı dairede merdiven boşluğunun yanındaki daire değil karşısındaki daire yani merdiven boşluğu girişde solda adamın evide girişte sağda yani adama hiç bi zararı yok ben bunu anlamıyorum ne zararı var ?
-
Motosikleti sevmeyen her kişiye kızma hakkımız yok. Ama, bu kişilere güzellikle sadece 10 dakika motosiklet kullandıralım, bize katılsınlar. Çünkü motosiklet kullanıpta bırakabilen, bırakabilse bile unutabilen çıkmamıştır )
-
enesbingl adlı üyeden alıntı
Bizim apartmanın merdiven boşluğu dümdüz boş bi yer adamı dairede merdiven boşluğunun yanındaki daire değil karşısındaki daire yani merdiven boşluğu girişde solda adamın evide girişte sağda yani adama hiç bi zararı yok ben bunu anlamıyorum ne zararı var ?
Yav birader bisiklet degil ki, apartmanin,icine koyman hakli diyelim. Bu benim dusuncem. Ama madem takinti olmus bu adamda adama git kibarca gercek sebebini sor niye istemiyor? Anlat calinmasindan korkuyorum vs de... Hala istemiyorsa ya apartman genelinin iznini al.
-
Bir motorsikletin "park yeri apartmanın içi olmamalı , yangın olur , çoluk çocuk oynarken üstüne devrilir , taşıma işlerini engeller , yağ akıtır vs , bazı apartmanlarda bisiklet ve motordan insan geçecek yer bulamıyor , toplumsal düşünmeniz gerekir !.
-
-
Benli adlı üyeden alıntı
Bir motorsikletin "park yeri apartmanın içi olmamalı , yangın olur , çoluk çocuk oynarken üstüne devrilir , taşıma işlerini engeller , yağ akıtır vs , bazı apartmanlarda bisiklet ve motordan insan geçecek yer bulamıyor , toplumsal düşünmeniz gerekir !.
güzel bir düşünce ama olması gerekenleri sıralarsak; apartmanların kapalı otoparkları veya araç koymak için önlerinde özel alan olmalı(bunun yasası bile var diye biliyorum), ve ülke içinde herhangi bir şeyin hırsızlığı günümüz motosiklet hırsızlığı seviyelerine gelmeden müdahale edilip bitirilmiş olmalıydı.
"this is not banana republic" diyerek bitiriyorum gönderimi
Heil Spellcheck
-
Motoru apartmana koymadan önce ilk işin apartman sakinlerinin düşüncelerini sormak olsaydı bence hiç sıkıntı olmazdı sormadıgın ıcın öyle davranmıstır bas yumrugu kurtul
-
Diğer komşularla apartmanın içine motosiklet koyulamaz şeklinde bir sözleşme imzalanmadıkça hukuki olarak hiç bir hakkı yok. Zaten insan olan komşusunun motorunun yağmurda çamurda çalınma tehlikesiyle dışarıda beklemesini istemez.
-
tlgknbs adlı üyeden alıntı
Motoru apartmana koymadan önce ilk işin apartman sakinlerinin düşüncelerini sormak olsaydı bence hiç sıkıntı olmazdı sormadıgın ıcın öyle davranmıstır bas yumrugu kurtul
linkinpark20 adlı üyeden alıntı
Diğer komşularla apartmanın içine motosiklet koyulamaz şeklinde bir sözleşme imzalanmadıkça hukuki olarak hiç bir hakkı yok. Zaten insan olan komşusunun motorunun yağmurda çamurda çalınma tehlikesiyle dışarıda beklemesini istemez.
Ekip toplanıyor
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
Keşke benimde başıma gelse ama sinirli olduğum anda gelsin ah be neyse sinirim bozuk, apartman babasinin mali mi? İnadima sokarim ben olsam ters bi hareket yapsin diye motoru koymak icin degil.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)