Bazıları ya motor değilmi bin git işte neymiş sanki falan filan derlerde benimki öyle değil arkadaşlar..
Motorumu almak için 25 sene bekledim hep hayal ettim sonunda aldım daha 6800 de hani kız gibi derler ya valla öyle bu arada motorum ybr125esd
Ulan bizde bişey aldın sandıydık demeyin herkesinki kendine güzel dimi
Motorumu aldım ve geçen sene Konya-Isparta-Antalya-Olympos gezisi yaptım.. Hayatımın en güzel macerasıydı hani şunumu bunumu alayım diyede çok düşünmedim lastik tamiri için bi kaç bişey falan aldım yağmurluk aldım çıktım yola..
Arkadaşlar yolda yağmura yakalandım kamyondan arabalardan sıçrayan su vizörümü kapatıverdi filan biçok şey geçti başımdan Antalyaya yaklaştıkça motorcular arttı ama bnmki gibi küçük değil geneli büyük motorlardı birde büyük motor kullananlar selam vermezlerdi valla arkadaşlarla hep selamlaştık, arabaların içinde çocuklar el salladı gerçekten güzel di..
Uzun yolda birşey gördüm molanı yapacaksın kendime güvenirim falan filan olmaz çünkü insanın motoru kullanırken dalıp uykusu geliyor ben sabahtan çıktım yola her 100 km de bir durdum çayımı içtim dinlendim hatta biryerde abiler geldi onlarında varmış ama büyükmüş onlarınki biz bile çıkamıoruz sen nasıl çıktın dediler muhabbet ettik sonra yahu yola çıkmadıktan sonra ne anlamı varki büyük motorun bırak bi kafan rahat olsun sür sadece zaten hayat pek filmlerdeki gibi sayılmaz biraz özgür kıl işten herşeyden biraz uzaklaş diye düşündüm..
Bu yaz kısmetse düğünüm var motorumu satıp araba alayım diye düşündüm artık 2 kişi olcaz filan dedim ama içimden öyle demiyorum bu sadece mantık konuşmasıydı Sonra duygular kazandı zaten nişanlımda seviyor beraber gezeriz hafta sonu falan filan derken satmaktan vazgeçtim 4 ay sonra olsun araba ama motorum dursun
Motor la araba çok farklı araba kullanırken görmediğin çoğu şeyi farkedersin motorda rüzgar vardır keyif vardır genç hissedersin kafanı dağıtırsın.. hayırlı cumalar arkadaşlar lastiğinize taş değmesin tam olarak ne anlama geliyor bu söz bilmiyorum ama herkes yazıyor iyi bişeydir