Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kıyamadım satmaya...

REKLAM ALANI
    aonal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 esd idi
    Bazıları ya motor değilmi bin git işte neymiş sanki falan filan derlerde benimki öyle değil arkadaşlar..

Motorumu almak için 25 sene bekledim hep hayal ettim sonunda aldım daha 6800 de hani kız gibi derler ya valla öyle bu arada motorum ybr125esd Ulan bizde bişey aldın sandıydık demeyin herkesinki kendine güzel dimi

Motorumu aldım ve geçen sene Konya-Isparta-Antalya-Olympos gezisi yaptım.. Hayatımın en güzel macerasıydı hani şunumu bunumu alayım diyede çok düşünmedim lastik tamiri için bi kaç bişey falan aldım yağmurluk aldım çıktım yola..

Arkadaşlar yolda yağmura yakalandım kamyondan arabalardan sıçrayan su vizörümü kapatıverdi filan biçok şey geçti başımdan Antalyaya yaklaştıkça motorcular arttı ama bnmki gibi küçük değil geneli büyük motorlardı birde büyük motor kullananlar selam vermezlerdi valla arkadaşlarla hep selamlaştık, arabaların içinde çocuklar el salladı gerçekten güzel di..

Uzun yolda birşey gördüm molanı yapacaksın kendime güvenirim falan filan olmaz çünkü insanın motoru kullanırken dalıp uykusu geliyor ben sabahtan çıktım yola her 100 km de bir durdum çayımı içtim dinlendim hatta biryerde abiler geldi onlarında varmış ama büyükmüş onlarınki biz bile çıkamıoruz sen nasıl çıktın dediler muhabbet ettik sonra yahu yola çıkmadıktan sonra ne anlamı varki büyük motorun bırak bi kafan rahat olsun sür sadece zaten hayat pek filmlerdeki gibi sayılmaz biraz özgür kıl işten herşeyden biraz uzaklaş diye düşündüm..

Bu yaz kısmetse düğünüm var motorumu satıp araba alayım diye düşündüm artık 2 kişi olcaz filan dedim ama içimden öyle demiyorum bu sadece mantık konuşmasıydı Sonra duygular kazandı zaten nişanlımda seviyor beraber gezeriz hafta sonu falan filan derken satmaktan vazgeçtim 4 ay sonra olsun araba ama motorum dursun

Motor la araba çok farklı araba kullanırken görmediğin çoğu şeyi farkedersin motorda rüzgar vardır keyif vardır genç hissedersin kafanı dağıtırsın.. hayırlı cumalar arkadaşlar lastiğinize taş değmesin tam olarak ne anlama geliyor bu söz bilmiyorum ama herkes yazıyor iyi bişeydir
    vejihi, ogzcngdk, ilkervirlan ve 9 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    sen öyle diyorsan öyle olsun kardeş. motorunda güzelde bozkırda görmüştüm.

suato21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Motosikletine verdiğin değeri anlıyorum kardeşim.Hayırlısı olsun Allah tamamını erdirsin İnşallah.Bende yeni evlendiğimde kayın pederim,oğlum binme şuna artık evli barklı adamsın demişti..Eşim sağolsun benim kafadan olduğu için artık beraber geziyoruz motorla..Yanlız düşüreyim deme valla hayatta olduğun sürece,hatırladıkça kulaklarını çınlatır..Düştüğünde ben bişeyin var mı diye endişelenirken,o beni pataklamaya çalışıyordu.) Kazasız sürüşler dilerim..
    rogget ve aonal bunu beğendiler.

rogget - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 esd,ybr250,dragstar650,kanuni tiger 250
    Alıntı suato21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosikletine verdiğin değeri anlıyorum kardeşim.Hayırlısı olsun Allah tamamını erdirsin İnşallah.Bende yeni evlendiğimde kayın pederim,oğlum binme şuna artık evli barklı adamsın demişti..Eşim sağolsun benim kafadan olduğu için artık beraber geziyoruz motorla..Yanlız düşüreyim deme valla hayatta olduğun sürece,hatırladıkça kulaklarını çınlatır..Düştüğünde ben bişeyin var mı diye endişelenirken,o beni pataklamaya çalışıyordu.) Kazasız sürüşler dilerim..
    kısmetse bende evleniyorum bu yaz umarım düşürmem pataklanmak bir yana çene olayı fena ama düşmeyen motorcuda yoktur heralde sanmıyorum yani

suato21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Alıntı rogget adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kısmetse bende evleniyorum bu yaz umarım düşürmem pataklanmak bir yana çene olayı fena ama düşmeyen motorcuda yoktur heralde sanmıyorum yani
    Hayırlı olsun,Allah tamamını erdirsin..Hiç sorma çene olayı fena gerçekten.Çamurlu toprak yolda kaymıştı motor,yan yatırmıştım.
    Bahar Bulaştı Ya Hayata, Ağaca, Suya, İçimde Öyle Bir Seyahat Kımıldıyor Ki, Diren Direnebilirsen.Yüreğim Bavulunu Toplamış Çoktan .Ruhum Sırtlamış Çantasını.Uzaklar Çekiyor İçimdeki Seyyahın Tasmasını..

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    daha güzel olmuş böyle eşinizle gezerken çok daha zevkli olacağına eminim. Bende bazı maddi durumlardan dolayı satmayı düşündüm kıyıpta veremedim ilanını. Makarnaya talim yaşıyoz ama satmıyorum
    agrasiwe bunu beğendi.

Motosikleti
    YBR125 esd idi
    Aman kardeşim inşallah düşürmeyiz valla allah korusun annem hala bırak şu motoru diyor bide kızı düşürdüğümü filan duysa çekeceğim var demektir sanırım Motoru yakar zaten bi ara yakcam diyodu şimdi tekerleğini kescem binme korkuyorum ben diyor Bu arada allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim sizede

APALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARMadillo
    Ben de bu yaz düşünüyorum.
    Şöyle kaptırayım samsundan çanakkale yapayım. Oradan ege yi takip ederek, akdenize ineyim. Antalya dan kaptırayım çıkayım yukarı.
    Aklıma takılan tek soru işareti, lastiklerimin tubless olmaması
    Bi de onunla mı uğraşacağız?

Motosikleti
    YBR125 esd idi
    Valla ben üstünde gelen lastiklerle çıktım yola pekde düşünmedim ne olur ne olmaz diye sonuçta lastik düşünsen belki başka tarafına bişey olacak diye yola çıkamaz insan

Motosikleti
    Yamaha mt09
    Alıntı rogget adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Düşmeyen motorcu Fedon hiç kaza yapmamış bir yerde okumustum

rogget - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 esd,ybr250,dragstar650,kanuni tiger 250
    Alıntı xanka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Düşmeyen motorcu Fedon hiç kaza yapmamış bir yerde okumustum
    evet önünü görmüyor ama kaldırımda beklerken bayaa ayakkabımı sıyırıp geçti bodrum torba'da pekte dolaşmıyor heralde bodrum torbada yaşıyor ama 4 senedir hiç görmedim motorla. 2 haftada 1000km ye yaklaştı sanırsam benm olsa görürdüm

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)