Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Dururken üstüne çocuklar binmiş,Garajda düşmüş

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ekim 2013
    Şehir
    Skinoskisama
    Motosikleti
    Dragstar
    Merak ettiğim konu, neden bu kadar saçma bahanelerle ilan açılıyor .Ve bu ilanları açanlarda bizleriz .Bir topluluk olarak utanmadan neden bir malı başka kullanıcıya ittirme çabasındayız.İlana, resimlere bakıyorsunuz bariz yatmış işte sürüklenmiş.Bir granaj baştan sonu çizik ve göçüklerle nasıl dolu olabilir.Utanmadan hala yan yattı park halinde diyebiliyoruz.

    Şahsen ne böyle birşeyi ilanıma ne yazarım nede yazan ile alışverişim olur.Şu konuyla ilgili sahibindende kaç tane ilan var.Hadi yattın zarar etmeyeyim diyorsan yenisi taktır söyleme adama en azından alacak adamın içine kurt düşmesin demi sevgili dostlarım.

    Şurada ifşa etmeyeceğim ama burada yorum yapan ve aynı şehirde motosikletin hikayesini bilip de halen sahibindende bu tür ilan arkadaşlara tek sözüm Allah dan korksunlar bu günün yarınıda var.Böyle insanlarla bırakın aynı kulüpde yol yapmayı çay bile içmem.
    mhmtesk bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    21 Kasım 2013
    Şehir
    01 27
    Motosikleti
    600 rr
    katılıyorum durustluk bıtmıs yapacak bıse yok

  3. #3
    Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Ekim 2013
    Çocuk falan kurcalamaz bizim burda,en fazla yanına yaklaşıp eli g*tünde meraklı biri gelir bakmaya ama geçenlerde kaza yaptım hatta konusunu da açtım,birisi önüme kırdı motoru yatırdım bodoslama vurmamak için,yerde 5 6 mt sürüklendi sadece sinyal lambası kırıldı,birde koruma demiri hafif eğildi. başka da hiçbirşey yoktu hatta kaza anına aha gitti motor dedim ama benden sağlam çıktı işin içinden,bileğim incinmişti o zaman

  4. #4
    Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ekim 2013
    Şehir
    Skinoskisama
    Motosikleti
    Dragstar
    Yine bir ilan okuyorum .Cbr 125 özel yapım tank pad yazmış.baktım çoğu sitede 22 tl ne diyeyim şimdi abi.Özel tank pad Allah ıslah etsin.İsteyen olursa ilanı yollayayım yalanın bini bi para

  5. #5
    solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2007
    "ailevi nedenlerden satılık
    ailem istemediği için motorumu satmak zorundayım
    şöyle iyidir
    böyle iyidir
    .
    .
    .
    daha büyük cc ile takas olur"

    ciddi misin ya? takas olur mu? adamın ailesi düşük cc motosiklet kullanmasına karşıymış. adam alıyor klavyeyi önüne, a'dan z'ye kadar yalan.
    Macit250 bunu beğendi.

  6. #6
    siptar23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mart 2014
    Şehir
    İnegöl
    Zarar etmemek için sallıyorlar, kendisinden çıksın da gerisi banane hesabı, sırf bu tür yalandan ibaret ilanlar, akabinde araba almaktan vazgeçtim sayenlerin de. "0" motor alıyorum.

  7. #7
    suato21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Temmuz 2010
    Şehir
    İZMİR /DİYARBAKIR
    Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    147.000'de Ybr'mi satılığa çıkarttığımda başta bakımlarını yaptırdığım servis olmak üzere,eş dost herkes abi km'yi düşür öyle sat..9 kişi motorumun km'sinden dolayı almaktan vazgeçtiler..Umursamadım bile,taki motorumun tertemiz bakımlı olduğunu binerek test eden bir dostum satın aldı..Ordan üç kağıtla kazanacağım üç kuruşla zengin olmam,kaybettiğimlede fakir olmam..Alan kişi Allah razı olsun dürüst adamdı sahibi demedikten sonra,neyleyim gerisini..Saygılar..
    hayat2teker ve Salih_T bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)