Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

YAMAHA WEB SİTESİ

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YAMAHA YBR 2006, YAMAHA YBR 2014
    selam ben burada yeniyim. şuanda motorum da yok. almayı düşünüyorum eski motorumun sıfırından almak (YAMAHA YBR 125) istiyorum çünkü ondan çooook memnun kalmıştım ve herkesede tavsiye ederim.!!! fakat yamaha malesef ürünlerde gösterdiği sağlamlık ve kaliteyi yamaha "türkiye" web sitesinde gösteremiyor..! ybr 125 in fiyatı yok sitede. bazı ayrıntılarının değiştiği söyleniyor örneğin egzoz, depo yan rüzgarlık boyaları ve renk seçenekleri gibi... oysaki sitede hala 2013 modellerinin resimleri var.! bunları anlayabilmiş değilim. oysa bazı modellerde fiyat bilgisine ulaşılabiliyor. keşke daha kurumsal daha yamaha kalitesine yakışan bir anlayışı olsa...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ertoros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLX150L
    sadece web sitesi değil,satış bayiileride öyle, adamlar tok herhalde.ben HONDAyı sevmem ama işin uzmanı onlar.buna rağmen 2014 yılı YAMAHA yılı olacak,fiyatları çok iddalı

siptar23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet TÜRK web sitesin de 2013'ler var bende baktım, 2014 modellerini görmek istiyorsan. 3 renk bulunuyor "Beyaz"Kırmızı"Siyah" Fiyat: 4,750TL

http://www.yamaha-motor.eu/uk/produc...950&quality=75

D e m i r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yamahaya yakışacak bir site değil. Şu ülkede birileri işini düzgün yapsa ne olur yani !!!

imza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 ybr 125 & 2014 ybr 125
    evet haklısın, yamaha motor ülkemizde tam kurumsallığını oturtamadı. ben ingiltere sitesinden bakmıştım 2014 ilk ybr'lere farkettiniz mi yamaha ybr 125 dışında avrupa pazarında cbf 150 ve tvs yok. yamaha ybr 125 sahipleri kıymetilinizi bilin.
    viper17 ve E-TEKİN bunu beğendiler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)