290'la giderken yanından fırlamak? [Cbr 100rr içerir]
Reklamlar
-
AWESQME adlı üyeden alıntı
Videodaki S1000RR 299 da kalıyor gördüğünüz gibi ama CBR 300 ün üstüne çıkıyor. Bunun çok basit bir açıklaması var. Motorlarda yasal olarak top speed 299 ama beyniyle oynayıp arabalardaki gibi top speed i modifiye filan yaparak arttırabilirsiniz. Arabalarda da bildiğim kadarıyla yasal olarak 260 top speed.
Kulaktan dolma bilgi, Dijital göstergeler 3. hanesinde 3 rakamını bulunduracak şekilde yapılmıyor. Bütün dijital fabrika çıkışı göstergelerde alabileceğiniz maksimum hız değeri 299. Motorun 299'dan sonraki bilgiyi göstermiyor olması daha hızlı gitmediği anlamına gelmiyor.
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Reklamlar
-
ne bastılar be bizim memlekette yol kenarına girdin mi mucurlar kafana kafana gelir yerde bulursun
-
sınırlayıcı çıkarmıştır. hız limitörü oluyordu sanırım, apaçiler çıkarıyor.
-
arkadaşlar çok usta bir pilot sayılmam ve teknik verileri kontrol edersek BMW nin üstünlüğü de tartışılmaz ama benim fikrime göre o videodaki bir 600 rr Honda yarış motoru, mantık olarak o süratlere çıkabilmesinin tek açıklaması da budur.
http://honda.com.tr/motosiklet/super-sport/cbr-600rr/performans
...
-
Bence rus ruleti oynamakla aynı sey
-
Youtube ne yazarsam çıkar video. Mobilim de
-
Youtub yok ki... O.B.C.lari onu da kapatti...
-
shooter1 adlı üyeden alıntı
ne bastılar be bizim memlekette yol kenarına girdin mi mucurlar kafana kafana gelir yerde bulursun
Yav arkadaş herkez bızım memleketin yollarını kötülemiş de; bizim burda şehir içi hariç, şehir dışı bütün yollar emniyet şeridi dahil bu videodaki yollardan bin kat daha güzel .
Eğer kask takmıyosanız koruyacak bişeyiniz yok demektir!!!
-
Hadi ya ne ara kapandı Youtube. Saka gibi
-
youtube kapalı falan değil .
-
youtube kapalı arkadaşlar ama dns ile girilebiliyor şuanda, suriyedeki süleymanşah türbesi ile ilgili toplantıyı yayınladılar o yüzden youtubeyide kapattılar...
-
Hey yavrum be!!
Bende de olsa ben de basarım.
Bu tarz şeyler insana canlı olduğunu hissettiriyor.
Açıcan gazı,vurucan yola.
-
ronnytechno adlı üyeden alıntı
Yav arkadaş herkez bızım memleketin yollarını kötülemiş de; bizim burda şehir içi hariç, şehir dışı bütün yollar emniyet şeridi dahil bu videodaki yollardan bin kat daha güzel .
abi sen yolların halini görmüyorsun heralde asfaltın içi mucur dolu zaten sonra gelelim sevgili belediyemiz görüntüyü sevdiği için logar kapaklarının yanını parıldayan çakıl taşı ile süslemeye yapıyor azcık motor yatık geçsen yerde bulucan kendini
-
ronnytechno adlı üyeden alıntı
Şu arkadaşın gittiği yolda 300 le gitsene o zaman....
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...-can-aldi.html
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
S1000rr cbrla oynuyor yahu Evelden 1000liklerde bana böyle yapardı
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
Ne kadar bilgisiz adam varmış forumda
-
agrasiwe adlı üyeden alıntı
sınırlayıcı çıkarmıştır. hız limitörü oluyordu sanırım, apaçiler çıkarıyor.
O ne yahu.Ne sınırlayıcısı.Öyle birşey yok.Avrupa birliği hesabına 2003den önceki kasalar(yanlış hatırlıyorda olabilirim) 299 da kalır.İlk hanede 3 olmaz.Ama motosiklet o sürati geçer gider.
Sadece bunun yüzünden busa senelerce analog gösterge kullandı.Sonra kanunlar busayıda öptü Tabi özdeşleşti analog saat busayla o ayrı terane.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
flame adlı üyeden alıntı
S1000rr cbrla oynuyor yahu
Evelden 1000liklerde bana böyle yapardı
Bana da Cbr oynuyor gibi geldi
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
lickup adlı üyeden alıntı
S1000RR gaz manyağı yapmış cıbırı....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
lickup adlı üyeden alıntı
Herif kaç sefer gaz kapatıyor.Biniyor tepesine,içinden geçiyor,gazı kapatıyor.E tabi cbr da oynuyor canım.Tek kişilik eğlencemi olur :D
-Ehi ehi yakaladım anam gitti
-ha şimdi geçtim aaa yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)