Motosikletin Üzerinde Sigara Söndürmüşler....
Reklamlar
-
Evet arkadaşlar ofisin önünde park ettiğim motorumun üzerinde sigara söndürmüşler...
Amma velakin bugün tam yağmur başladığı sırada motoru balkon altına çektim orasıda bir kameranın görüş açısındaymış olay ondan sonra olmuş yani saat 1-6 arası yarın kayıtları alıcam
Muhtemelen yapan kişiyide bulucam....
Ufak birşey o şekildede binilir ama kasti şekilde motorun ön gagasına sigara basılmış...
Yeni gaga almayı kabul etmezse mahkemeye gitmeyi düşünüyorum gerekirse senelerce uğraştırıcam adamı...
Yasal haklarım varmı var ise nelerdir?
Reklamlar
-
Yapanları bulduktan sonra iyi bir avukat bul, onlar işin ehlidir. Mala kasti zarardan filan girerler bir yerlerden çıkarlar
Geçmiş olsun.. Böyle insanlarımızda var malesef
-
-
Eğer kamera kayıtlarında net olarak çıkıyorsa olay ve kişi... Süründürebileceğinizden eminim fakat ne davası, nasıldı unuttum
Edit: TCK'nın 151 ve 152 kanunlarıydı sanırım. Kasten ve isteyerekten dava...
2.edit buldum. 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu 151. madde
mağdurun şikâyeti üzerine, dört aydan üç yıla kadar hapis veyaadlî para cezası ile cezalandırılır
Link
-
Sadece dava ile sonuçlanmamalı bence , arkadaşınızıda yanınıza alıp ufaktan dokundurun bence o sigarayı söndüren adama.
Ne biçim bir milletiz ya ...
-
tr_select kamera kayıtları net hocam hd kalitede çekiyor ve şans eseri tam doğru açıda yarın server kabininden kayıtlara bakıcaz yüzünü gördükten sonra kişinin ismini soyismini bulmak kolay masrafında değilim 3 kuruşluk parça kendimde alıp takabilirim ama sinir oldum uğraşıcam kafaya koydum ne kadar sürerse sürsün...Bol bol boş vaktim var...Ya gidip paşa paşa alıcak yada sürünecek...
-
VlknDnmz adlı üyeden alıntı
tr_select kamera kayıtları net hocam hd kalitede çekiyor ve şans eseri tam doğru açıda yarın server kabininden kayıtlara bakıcaz yüzünü gördükten sonra kişinin ismini soyismini bulmak kolay masrafında değilim 3 kuruşluk parça kendimde alıp takabilirim ama sinir oldum uğraşıcam kafaya koydum ne kadar sürerse sürsün...Bol bol boş vaktim var...
Oh oh ekmeğe yağ sürüldü o zaman desene. Hocam verdiğim linkte ayrıntılar yazıyor, yapabileceklerinize bakın... Yerinizde olsaydım acımaz, süründürürdüm... Bugün yapıyorlar ise, yarın büyük bir motor aldığınızda yine sigara söndürürler. Acımayın, vurun kırbacı.
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
Link için teşekkür ederim inceliyorum şuan....
-
DÖNER BIÇAKLARIYLA DALALIM ABİİİİİİ
-
Benimde deposunda damla olmayan ve şimdilik epeydir yattığı için çalışmayan motosikletime birisi benzin almış ve ben bunu alarmın ötmesi sonucu aşağıya indiğimde farkettim ...
-
-
hazımsız köpek elinden geleni yap hocam. iyi haberlerini bekliyoruz
-
dava insanların insanlarla anlaşamaması durumunda açılır normal koşullarda. sizin başınıza gelende karşı taraf hayvan olduğu için dava yerine dayak+hasar karşılatma daha uygun gibi. biliyorum kavgaya bende karşıyım ama maalesef hala ülkemizde toplum içinde yaşamaktan yoksun hanzolar mevcut, acaba sen gidip onun arabasının koltuğunda sıgara söndürsen o ne yapardı?. geçenlerde kapalı garajda benim motorumun üstüne öküzün birisi suyu içmiş şişesini sıkıştırmış bunlar insan mı şimdi
-
Kimse kusra bakmasında o sigarayı bu tiplerin dötünde söndürmedikçe bunlar akıllanmaz hocam...
-
Geçmiş olsun, adamı bulduğunda ve neden yaptın kardeşim dediğinde ne cevap verecek çok merak ediyorum..
-
GEÇMİŞ OLSUN .. O TÜR İNSANLAR !! LA HİÇ MUHATTAP OLMA BENCE KİMLİĞİNE ULAŞIRSAN GÖRÜNTÜ İLE DİREKT SAVCILIĞA GİDERSİN GEREKENİ YAPARLAR ...
-
adama yumruk atıyorsun bişey çıkmıyorda motora sigara bastı diye mi hapis yatacak bu adam,hiç sanmıyorum ama yinede bir deneyin bakalım.
-
Hocam zaten amaç mahkemelerle uğraştırıp yıldırmak süründürmek başka birşey değil...
-
şerefsiz kalitesiz itler.
-
sakin kavga olayına girme eğer saldirirsa ağzını burnunu kaskla dagitirsin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)