Geçmiş olsun hocam. Zamanın varsa bırakma peşini. Uğraşsın dursun bakalım.
Geçmiş olsun hocam. Zamanın varsa bırakma peşini. Uğraşsın dursun bakalım.
sende onun ...... söndür :D
Geçmiş olsun usta. Bence ödemesini filan isteme belli kasıtlı yapılmış bir şey küllük mü bu motor motor! Bence git kamera kayıtlarını göster dava ediyorum seni de bi 3.5 3.5 atsın i**ne!
Hukuk davası açarak zararınızı tazmin edebilirsiniz.
Ceza davası için suç duyurusunda bulunarak(şikayete tabi bir suç.) hapis veya adli para cezası ile cezalandırılmasını sağlayabilirsiniz.
KÜR ŞAD
Kamera kayitlarini al eger istersen ceza dava dilekceni ben hazirlarim. Hukuk davasi konusunda da yardimci olurum. Hapis cezasi cikmaz ama senin zararinin yani sira 2000 tl civari mahkeme masrafi oder.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------
Ayrica onemli not, arkadas daha agir cezayi gerektiren yakarak mala zarar verme sucundan cezalandirilacak. Hapse girmez ama adli para cezasi oder.
Motosikletleri bir türlü hazmedemiyorlar,insan kılıklı hayvanlar..Bütün yasal haklarınızı sonuna kadar kullanın,görsün.......!!!!
Kayıtları burayada ekleyin lütfen.
geçmiş olsun...video kayıtlarında elemanı görürsen cepten bi mini çekim yapıp buraya koyarmısın merak ettim hangi kafayla yaptı bu işi..çoluk çocuk mu yoksa dost görünen çakal komşu işi mi acaba...
geçmiş olsun bende yok sendede olmasın zihniyetimi acaba
şimdi bide yolda yürürken özellikle bayanlara çarpıp ceb telefonlarını düşürüyorlarmış hadi bakalım gitti telefon anlamıyorum bu insanları kötüleştik ya
İzledim kayıtları arkadaşlar iş yerinden arkadaş telefonla konuşurken yukarı aşşağı yürürken sigarası çarpıyor kendi farkında bile değil yapıcak birşey yok yani kasti bi olay değil...
haybeye sövdük...
Kasti olmaması rahatlatıcı tabi... yine de geçmiş olsun.Buakşam da bizim motordan benzin çalmışlar bütün apartmana yayılmış kokusu.Biraz daha erken insek yakalayacaktık onu...İyi ki erken inmemişiz diye de düşündük,bu insanlarla aynı dünyada yaşıyoruz yazık...
Hehehe olsun bende kasti olmadığını anlayınca rahatlatım açıkcası nedendir bilmiyorum...
The Power of The Dreams.
Abi biz koca fırat Üniversitesini mahkemeye verdik ..Sen bi tane kopuğu mahkemeye vermekle kalmaz a...a bile koyarsın onun Peşini bırakma adalet senden yana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)