Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

cbr600rr mi 500r mi yeni motor alacagım yardım

REKLAM ALANI
    ronnytechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 2013 Yeşil-Siyah
    20 Bin liralık motora binmemiş diyorsunda .Barkın abının videolarını izliyorsan Orda Devrim Bey var ve California Süperbike Schoolda eğitmen bu adam. İlk SS sini aldığını hep anlatır ve 1000cc almış ve herseferinde derki keşke 600 cc alsaymışım şu an daha iyi motor kullanıyo olurdum.

Ben zx6r kullandım bı kaç kez ve her kullandığımda motor kullanmayı bidiğim halde aklım uçtu. Bu soruyu soran arkadaş kullanmayıda bılmıo yada bıldığını sanıyo.Bu kadar eğitmen motor dunyasında hayatını yemiş adamlar bile tavsiye etmıyoken bize laf düşmez. herkezın kendı tercihidr. ha madem sordun 500r al en azından vuv vuv ucak değil. D:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

birader senin sıkıntın ne bilelim yani ikidir alaycı alaycı konusuyorsun . yürüdür inceden felan sen kimsin kendni ne zannediyorsun ki benmle böyle konusabiliyorsun. bir faydan yok o ortada da boştan yere sinir etme daha fazla aksam aksam . senin verecegin bilgiler sende kalsın.

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Tartışmaya gerek yok. Konu baştan sona kadar saçmalıklarla dolu. Sizin doğru bildiğiniz karşıdakine yanlış gelebilir veya tam tersi.

Dostum sen onu bunu bırakta biraz daha ufak bir şeyler ile başla. 250cc bir çok alternatif var. Motora hakim ol, vites ilişkisini öğren, virajı öğren... Sonra istediğin motoru al.

30 hp ile 110hp arasında uçurumlar var. Birisi hata affeder, diğeri gözünün yaşına bakmaz.
    600cc ile başladım diyen bendede bir arkadaş var. 4-5 kere kaza yaptı, ölmedi.. Sonra akıllanıp eğitim almaya başladı. 3-4 pilatin ve kalıcı izler var vücudunda... Neyse taktir senin, hayat senin. Hadi selametle.

OFG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    Alıntı ronnytechno adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    20 Bin liralık motora binmemiş diyorsunda .Barkın abının videolarını izliyorsan Orda Devrim Bey var ve California Süperbike Schoolda eğitmen bu adam. İlk SS sini aldığını hep anlatır ve 1000cc almış ve herseferinde derki keşke 600 cc alsaymışım şu an daha iyi motor kullanıyo olurdum.

Ben zx6r kullandım bı kaç kez ve her kullandığımda motor kullanmayı bidiğim halde aklım uçtu. Bu soruyu soran arkadaş kullanmayıda bılmıo yada bıldığını sanıyo.Bu kadar eğitmen motor dunyasında hayatını yemiş adamlar bile tavsiye etmıyoken bize laf düşmez. herkezın kendı tercihidr. ha madem sordun 500r al en azından vuv vuv ucak değil. D:
    Bizde adama 1000rr 600rr al demiyoruzki 500r mi alsam demiş 600rr mı demiş. Bence 500r de sakınca olmaz , ki çift silindir bi motor.
    Ninja 250r kullanıyorum arasında aşırı bir fark olacağını düşünmüyorum teknik özelliklerine baktığımda.Benimde almayı düşündüğüm bir motor 500r .
    Görüntü 10 numara , ebatlar 10 numara , güç 600rr gibi abartı değil , hızı yarışlara katılmayacaksan yeterince iyi ^^ bence 500r arkadaş için biçilmiş kaftan.
    ronnytechno bunu beğendi.

tr _select yorumun için sagol ben bunu direk alacam demiyorum ki egitimimi aldıktan sonra sezon sonu alacagm diyorum. ama hala acımasızca ve asagılayıcı bir şekilde yorum yapanlar var onlara tahammul edemiyorum.

Nomad_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250 / Triumph Daytona 675 / Yamaha R1 / Z800
    Alıntı g1m71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birader senin sıkıntın ne bilelim yani ikidir alaycı alaycı konusuyorsun . yürüdür inceden felan sen kimsin kendni ne zannediyorsun ki benmle böyle konusabiliyorsun. bir faydan yok o ortada da boştan yere sinir etme daha fazla aksam aksam . senin verecegin bilgiler sende kalsın.
    Tamam başkan sakin ol Takılıyorum böyle haberleri görünce .. Yazın çok komedi ama honda güvencesi diye birşey varmıs dedıgını soylıyım sana. Sahibinden.com da . İlan başlığında honda güvencesiyle diye okumuş oldugun ıcın öyle birşey sanıyorsun. Honda sadece yedek parça servis ağı motorun kendi tüketimleri vs açısından diğer RR ve modellere göre daha avantajlı gerek 2. el satışlarında gerek servis ağı bakımından tutulur . Ninja250'min gazını cok istemzice acık kapattıgım oluyor sıkıntısını gormuyorsun herkez insan hata yapar. Bir kaç gündür RR da sürüyorum istemsizce tekere gelişleri insanı korkutuyor diyorsun ki kendine ; Ulan ya önüme araba gelseydi yada ya şöyle olsaydı patlamıştık .. Bu dusuncelere gırme Fakat RR'ın gazını öyle istemsizce açarsan oda seni açar . Şaka makinası bu dikkatli ol derim sen sıkma canını takılıyorum sana hadi hoşcakal dostcakal
    g1m71 bunu beğendi.

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    tr _select yorumun için sagol ben bunu direk alacam demiyorum ki egitimimi aldıktan sonra sezon sonu alacagm diyorum. ama hala acımasızca ve asagılayıcı bir şekilde yorum yapanlar var onlara tahammul edemiyorum.
    Sen kendini yeterince ifade edemediğin için, Türkçeyi özverili kullanmadığından dolayı kimse anlamayıp-acımayıp saldırıyor. Bence ilk önce "TÜRKÇE" eğitimi al

1 eğitim seviyesi yeterli olmaz. 2 ve 3 seviyelerinide al....
    Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.

tr_select. forumu bastan sona okusaydın anlardın. orada egitimimi alacagımı. ayrıca ilk yazdıgım mesajımda sordugum tek şey 600rr mi 500r mi buydu senin anladıgında nasihat vermek heralde nomad_41 tamam sakinleştim sorun yok

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    İyide güzel kardeşim, millet yüklenmeye başlayınca 4.mesajında belirtmişsin eğitim işini. İnsanlar konuya girince ilk okudukları şey ilk mesajın olur. Bu bütün forumlarda, hayatta böyledir ki

Ben diyeceğimi dedim, hakkında hayırlısını dileyelim.

krd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    honca cbr 600rr mi almalıyım 2006 2007 model yoksa sıfır cbr 500r mi benm için hızlanma cok önemli kalkıslar seri olmalı maksimum hız 200 yeterli.
    İki makineyi de almamalısın.

Cbr500r ve 600rr arasındaki farkı bilmeyen birisi 250likle başlamalı.

Kalkışlar çok önemli-maks 200yeterli gibi tabirlerin; kendinin ve trafiktekilerin canını tehlikeye atacağını göstermekte.

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Sen direk ölüme balıklama atlıyorsun kardeş haberin olsun. Vitessiz motor tecrübesi ile 600rr aynı şey mi Allah aşkına Sen git Honda CBR 250R al o seni paklar fazlası öldürür, sakat bırakır söylemedi deme.

Eğitim ile 600rr sürülmez kardeşim. Altın Elbiseli Adamın bi videolarını izle hak verirsin. Eğitim çok az bir şey önemli olan tecrübe.

cbr 250 mi ninja 250 mi peki ?

Voodoo Child - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eğitim tecrübenin yaninda %10 bilemedin %20 fark eder. Aslolan tecrubedir. Haydar Dümen'in kitaplarını hatim indirmekle iyi seks yapamazsın. Bu metafor da eğitim, tecrübe açığını kapar zannedenlere gelsin.

sSameT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı Akşamlar
    Yazıları baştan sona okudum hepsini ve sana şunu diyim abi eğer öz güvenin varsa eğitim almadan bile surersin ama işini şansa bırakmak delilik olur abi
    Eğitim alacakmissin zaten ondan yana sıkıntın olmaz, İnşallah sıfır motosiklet daha iyidir abi ama eğitimi iyi alman lazım o yüzden eğitime göre almalısın fazla ogrenemessen 500/600 değilde biraz makulu daha iyi olur. Cbr250R gayet iyi bence bende motorumu bi 10/20bin km kullanıp öğrendikten sonra Cbr250R düşünüyorum şimdiden biriktirmeye başladım.
    Ben 16 yaşında 125mh drift kullanıyorum.
    g1m71 bunu beğendi.

eyvallah samet kardesim. kazasız belasız sürüşler.

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    ben olsam vitesli olması ve piyasası hızlı olması açısından 250r alırdım 5 6 ayda iyi km yapıp sonra 500r alırdım benim görüşüm bu yönde. 250 lik üstü hiç motor kullanmadım ama tahminim en sağlıklısı bu şekilde olur. 500r ında tipini çoğunluk beğenmiyor ama ben fuarda gördüm bence çok yakışıklı alet özellikle kırmızısı
    g1m71 bunu beğendi.

kemboo kardesim aldıgım motoru uzun süre kullanmam gerekiyor sıfır alacagım için . yani 6 aylık bir motor almayı düşünmüyorum onun yerine 6 ay egtime gitmeyi tercih ederim bu arada ninja 300 düşündürmüyor değil hani .

Baraza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Kardeş gel sen etme eyleme git ninja 300 al en kötü ihtimal,bize kaza haberleri okutma,hatta git 250 cc süren birinin arkasına bin en kötü ihtimal,bu iş öyle ha diyince olmuyor,işin içine girince görürsün zaten

rebel_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pejo.Jawa.Titan.Ybr.Cbr.Vstrom.Drift.Pulsar.Gs800
    Cbr 500 200 km/h yapmıyor videolardan anladığım kadarıyla sen en iyisi 250 r al
    Benim helva sade olsun
    Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.

http://www.youtube.com/watch?v=SxHPdIw6HI4 ninja 300 olabilir yerinde görmek lazım birde

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)