Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

cbr600rr mi 500r mi yeni motor alacagım yardım

REKLAM ALANI

eyvallah ofg kardesm. su an ninja300 konusunu okuyorum forumda ama . parca olarak kawasaki sıkıntı diyorlar 500r 300 gibi hızlanırmı acaba bu konuda bilgisi olan varmı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda
    sen cbr 500 al dalgana bak.sana hızıda yeter yakıtıda uygun gelır.tipte var motorda.kullan 1-2 yıl sonra 600 cc alırsın.tecrübe edin bence

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------

cbr 500r&ninja 300 için konu açmıştım incelemenı tavsiye ederim.
    g1m71 bunu beğendi.

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    Lisedeyken 2 sene vitessiz motosiklet kullanmıştın ve şimdi 500 lükmü 600 lükmü alsam diye soruyorsun,hatta 1000 lik alacaksında çok yakıyor diye almıyorsun.Ben söyleyince senin kulağına nasıl geliyor???

yav arkadaslarım ben bu motoru sezon sonu almayı düşünüyorum ve gerekli bütün egitimlere katılacagım o zamana kadar lütfen beni diğer insanlarla karsılastırmayın 1000lik olayı espri demiştim .

caneroz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu soru için çok yanlış bir forum çünkü burası burda kimse belli bir tecrübesi olmayan adama 4 silindir racing motor al demez

6 aylık güvenli sürüş egitimini tamamlamıs bir insana siz 300 yada 500r gibi bir motor hakkında scooter al diyorsanz haklısınız ben yanlış yerdeyim .kaç defa yazmam gerekiyor yaşım 18 deil kesinlikle asagılamak için vermiyorum bu yas sınırını . ben ehliyetmi yeni alıp da ne alsam diye ortalıkta dolanan sonrada motoru alıp kasksız direk bas gaza olanlardan değilim eger öyle olsaydm egitim i beklemezdm motoru size sormadan alırdım. güvenliğe önem vermez bütce ayırmazdım. son kez söylüyorum bana yardımcı olacaklar yazsın. alay etmeye calısanlar yada başka insanlarla karsılastırnlar değil

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    Alıntı g1m71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yav arkadaslarım ben bu motoru sezon sonu almayı düşünüyorum ve gerekli bütün egitimlere katılacagım o zamana kadar lütfen beni diğer insanlarla karsılastırmayın 1000lik olayı espri demiştim .
    Bak kardeşim hayat senin hayatın,ben sadece doğru bildiğimi söylüyorum...
    Eğitim alırım 3 ay içerisindede istediğim aleti kullanırım rüyalarını kim gördürüyor size çok merak ediyorum??
    Öyle bişey olsaydı memlekette 1 tane 600 cc altında alet olmazdı.Herkes binerdi 600 lük racing alete,ne uğraşacak ninja 250 ile,cbr 125 ile.Düşük cc li motora vereceği parayı basardı eğitime direk son levelden başlardı oynamaya???
    Nasıl olcak???

istedigim aleti kullanırım demiyorum ben sınırlarımı biliyorum ne yapmam gerektiğinide ya bana 250 lik al diyorsunda alet yürüyor yani. ben bu motoru alır almaz 200de vuracagm demiyorum yavaş yavaş . söyledgm gibide forumda 600le baslaya arkadaslarda var.

ykocabay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Karar aşaması yine...
    En küçük bir panik halinde gaz kolunu istemsiz çevirdiğinde 600 cc motosikletin tepkisi ile 250 cc motosikletin tepkisi arasında ki farkı bilen arkadaşların sözünü dinlemeni tavsiye ederim. Düşük cc ile başladığında zaman kaybettiğini düşünebilirsin ama yanılıyorsun aksine ömrünü uzatıyorsun. Ne kadar eğitim alsan da illa ki racing diyorsan ninja 300 öneririm yok naked da olur diyorsan o zaman başka seçenekler de olabilir. Her şey gönlünüzce olsun ne alırsanız alın kurallara uyun ve tekeriniz düz bassın.
    g1m71 bunu beğendi.

ykcobay kardesim ben egtmimi alsam acaba o farkı anlayamazmıyım .cok merak ediyorum?. .illa 250 lik mi diyorsunuz ?

yaşlı bir amca var bizim mahallede 70 yaş üstü ve yılların motorcusu,hep der durur yavaş gidin evladım bak ben yavaş gittim hala gidiyorum arkadaşlarım hızlı gittiler vardılar gidecekleri yere.

Nomad_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250 / Triumph Daytona 675 / Yamaha R1 / Z800
    Honda kalitesi diye birşey varmış ? :D bir varmış bir yokmuş gibi mi ? . Hangi kalite kawasaki nin eline su dökmüş hiç araştırdın mı ? Foruma bugun gırmıs selam yok sabah yok 600 rr mı alcakmıs 500 r mı alcakmıs daha hondayı araştırmamıs kawa nın hondanın piyasda kı yerını bılmıyorsun gelmıs burda falanlar filanlar

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    istedigim aleti kullanırım demiyorum ben sınırlarımı biliyorum ne yapmam gerektiğinide ya bana 250 lik al diyorsunda alet yürüyor yani. ben bu motoru alır almaz 200de vuracagm demiyorum yavaş yavaş . söyledgm gibide forumda 600le baslaya arkadaslarda var.
    Ben geçenlerde gördüm 600 rr la başlayan bi genci.Motosikleti alalı 3 gün olmuştu.Arkadaşı sarılıp ağlıyordu ama o duymuyordu...

ykocabay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Karar aşaması yine...
    Anlarsın ve anladıktan sonra zaten bence 600 cc racing düşünmezsin. Bir de şunu düşün eğitim alanında o anladığın fark ile trafikte hele önüne gelenin araba kullandığı bu zamanlarda ( kurallara uymayan vatandaşlar sinyal vb...) aynı değil. Panik hali çok farklı ve bunu eğitim ile değil daha çok pratik ve zamanla tecrübe kazanıyorsun. Bu yüzden ısrarla düşük cc motosikletle başlanmasını tavsiye ediyor arkadaşlar.

nomad_41 altınelbiseli adamı izlemeni tavsiye ederim hondave kawasaki hakkında yaptgı yorumlar hakkında. yani şimdi onun söylediklerimi senin söylediklerinmi dersen gülerim yani . ayrıca konusmalarına biraz daha dikkat edersen sevnrm

adamlar kendilerini parçalıyor 150li lik makina alın en az 20 bin km yapın sonra yükseltin diye,yaş kaç bilmiyorum ama tecrübende yokmuş boşver yazık etme hayatına,ufaktan başla yavaş yavaş yükselt.

ronnytechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 2013 Yeşil-Siyah
    Alıntı Nomad_41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda kalitesi diye birşey varmış ? :D bir varmış bir yokmuş gibi mi ? . Hangi kalite kawasaki nin eline su dökmüş hiç araştırdın mı ? Foruma bugun gırmıs selam yok sabah yok 600 rr mı alcakmıs 500 r mı alcakmıs daha hondayı araştırmamıs kawa nın hondanın piyasda kı yerını bılmıyorsun gelmıs burda falanlar filanlar

Boşver hacı :D
    Eğer kask takmıyosanız koruyacak bişeyiniz yok demektir!!!

OFG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    Dinleme sen kimseyi dostum, benim 600rr ilede başlayan tanıdıgım var adam şuan yarışlara girmeye düşünüyor.
    Bilinçli bir insansın bence, neyin ne olduğunun farkındasın.
    Eğitim + irade ile halledersin.
    Adam hayatında 20bin liralık motora binmemiş sana tavsiye veriyor. En iyi sen bilirsin kendini , güveniyorsan kendine al bukadar.
    g1m71 bunu beğendi.

eyvallah ofg kardesim yorumların cok iyi sıkılmaya baslamıstım.. bu muhabbetlerden. honda 500r alıcam olmazsa sıfır ya kafam rahat olur en azndan uzun zaman satmayı düşünmüyorum zaten aldıgım motoru

Nomad_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250 / Triumph Daytona 675 / Yamaha R1 / Z800
    nomad_41 altınelbiseli adamı izlemeni tavsiye ederim hondave kawasaki hakkında yaptgı yorumlar hakkında. yani şimdi onun söylediklerimi senin söylediklerinmi dersen gülerim yani . ayrıca konusmalarına biraz daha dikkat edersen sevnrm
    Yaa hadi yürü inceden yaaa.. Altın maltın diyo bana senin ızledıgın videoları biz unuttuk .. Adamla bizim yüzyüze görüşmüşlüğümüz var merak etme. Madem bu kadar barkın abinin meraklısısın evet bizde çok şey gördük ogrendık bılmedıgımız bir ton şey var ogrenıcegımız madem meraklısısın bi başlangıc motoru videolarını izle istersen . Burda gördük gsxr-6 nın yetmeyipde 1000 liğini alıp dobloyu ortadan ikiye bölen arkadaşlarımızı. Viraja giripte bariyerlerde parçalananları . Sözler acıdır çünkü gerçekleri yansıtır

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)