Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Yamaha XV 950 a

REKLAM ALANI
    MotojeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 125 Duke
    http://www.yamaha-motor.eu/tr/products/motorcycles/sport-heritage/xv950.aspx

Arkadaşlar bu motoru almaya karar verdik.
    Kullanan arkadaşlar varmı fiyatını hakediyor mu sizce.
    Başka alternatifler varmı bildğiniz.
    26.750 TL ye bunda karar kıldık fakad suzuki nin varmı bu tarz bir motoru.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    Web sitelerinde yeterli bilgiler mevcut...

Voodoo Child - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    HD sportster çakması olan motor dur. Çoğu detayı birebir kopyalanmistir 883 r ve iron modelinden. Sürüş kabiliyeti, frenleri, yakıt tuketimi ve diğer tüm teknik özelliklerde HD den daha iyi bir motor dur. Ama ruhu yoktur. Sonucta ne kadar iyi olursa olsun her zaman 883 sportster çakması olarak anilmaktan kurtulamayacaktir

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı Voodoo Child adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HD sportster çakması olan motor dur. Çoğu detayı birebir kopyalanmistir 883 r ve iron modelinden. Sürüş kabiliyeti, frenleri, yakıt tuketimi ve diğer tüm teknik özelliklerde HD den daha iyi bir motor dur. Ama ruhu yoktur. Sonucta ne kadar iyi olursa olsun her zaman 883 sportster çakması olarak anilmaktan kurtulamayacaktir
    Ben canlı gözle ikisini de gördüm yan yana bence yamaha daha güzel.Zaten teknolojik ve üretim olarak daha kaliteli.Ben ruh,gölge gibi kavramlara inanmıyorum alıcı arkadaşında takılacağını düşünmüyorum.Hele hele Yamaha'nın yaptığı bir motorun kalitesiz veya rakiplerinden aşşa seviyede olacağına hiç inanmıyorum.Testleri youtube da var sürenlerde gayet güzel şeyler söylüyorlar.

Voodoo Child - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben de zaten diyorum ki güzel motor iyi motor. Kaliteli motor, frenleri olsun, yol tutus, konfor fln kesinlikle 883 den daha iyi daha teknolojik. Ama bu motor her zaman bir kopyadir. Ve öyle kalacaktır. Boynuz kulağı geçercesine, yamaha demiş ki "ben sportsteri harleyden daha iyi yaparım". Ve yapmış da. Ama sonuçta o bir harley değil. Bir kopya. Harleyin güzelliği mükemmel olması değil. Tam tersine mahallenin kötü ve asabi çocuğu olmasında.
    ogzcngdk bunu beğendi.

cousinecruis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R 1150 GS
    883 80km sonra benzini bitiryor
    OnurTr bunu beğendi.

Motosikleti
    KTM 125 Duke
    Xv950 a
    yakıt tüketimi daha düşük
    daha yuksek torka daha güçlü motora sahip.
    süspansiyon ve konfor on numara.
    883 iron cakmasi diyen ciksada bu motorun gidişini görünce saklanacak delik arar:D

Ve şunu da söylemek istiyorum bence birebir kopya görüntüsü yok.
    OnurTr bunu beğendi.

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Hava soğutmalı ve yamaha , hımm lezzetli Ama TR ye gitmez ki bu, ikinci elini bekle dur :(

onr ayaztuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha
    Bence kimseyi dinleme herkez biseyler söyler senin içine sindiyse git al pisman olmassın yamaha yanlıs yapmaz.

Motosikleti
    KTM 125 Duke
    21 bin tl ye 300cc scooter var bu 26.750 ye az bile alacam valla .

Motosikleti
    yamaha 650 dragstar,xv 950,neos
    merhaba arkadaşlar bende 650 dragstar var ve hd süperlow dan son anda vaz geçip onun parasına xv 950 aldım ve ekstra sitedeki çanta ve gold çerçeveler dahil tüm aksesuarları egzoz dahil aldım şu anda sipariş bekliyorum çok fazla araştırdım alan arakadaş varmı başka ?

Motosikleti
    KTM 125 Duke
    süper bir motor almşsn inşallah bende alcağım yakında.Ozaman paylaşırım deneyeimlerimi.

Motosikleti
    inş bende kardeşim yakında bende bir konu açarım bol fotolu.

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    Alıntı Voodoo Child adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de zaten diyorum ki güzel motor iyi motor. Kaliteli motor, frenleri olsun, yol tutus, konfor fln kesinlikle 883 den daha iyi daha teknolojik. Ama bu motor her zaman bir kopyadir. Ve öyle kalacaktır. Boynuz kulağı geçercesine, yamaha demiş ki "ben sportsteri harleyden daha iyi yaparım". Ve yapmış da. Ama sonuçta o bir harley değil. Bir kopya. Harleyin güzelliği mükemmel olması değil. Tam tersine mahallenin kötü ve asabi çocuğu olmasında.
    katılıyorum sonuçta harley herleydir yani süspansyon serttir, oturuş rahatsızdır, tirer ama; Bu videoyu izleyin bence harley almamızın tek sebebi sesidir müthiş.

Motosikleti
    harley herzaman için son noktadır bunun aksini kimse idda edemez ama bundan yamaha veya diğermerkalar kötü anlamına gelmiyor lakin harley türkiyede inanılmaz pahalı ben xv 950ye full orjinal aksesuarlarıyla bile boş harleyden ucuza aldım sorun bu kesinlikle :D
    Alıntı ogzcngdk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    katılıyorum sonuçta harley herleydir yani süspansyon serttir, oturuş rahatsızdır, tirer ama; Bu videoyu izleyin bence harley almamızın tek sebebi sesidir müthiş.

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    Alıntı undemre adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    harley herzaman için son noktadır bunun aksini kimse idda edemez ama bundan yamaha veya diğermerkalar kötü anlamına gelmiyor lakin harley türkiyede inanılmaz pahalı ben xv 950ye full orjinal aksesuarlarıyla bile boş harleyden ucuza aldım sorun bu kesinlikle :D
    tabi zaten o konuda hemfikiriz marka isminden 2 katına çıkıyor fiyatı

Motosikleti
    en enteresan konu ise amerikan malı olan makineyi euro ile almamız :D

Clicker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu motorun yakıt tüketimi nedir ?

copycat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 CF 650MT- 2023 Peugeot Django
    ben bu aleti ciddi ciddi inceledim mt 07 siparişi vermeden önce. motorun tasarımında birçok tarafı çok hoşuma gitti. yalnız benim için olmazsa olmaz iki tasarım detayından dolayı almadım.

1- ön teker ince. (bu tarz makinelerde bu olay hep var ama benim gözümü çok rahatsız ediyor.)
    2- ön amörtisörler fazla yüksek. eğer daha kısa amotisör ve kalın önm lastikle hafif daha spor - klasik tarz olsaydı benim için bulunmaz hint kumaşıydı.

ayrıca bu tr ye gelmeyen bir model değil. düzenli ithalatı var.

Weber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XV950
    Ben aldım kullanıyorum ve kesinlikle süper..... 883 den daha konforlu çok daha ekonomik ve daha heybetli...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)