Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yamaha XV 950 a

REKLAM ALANI
    ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    xv serisi,250-535-1100 hepsi sağlam ve kaliteli makinalardır.Arkadaşların dediği gibi ruh ve marka takıntınız varsa Harley alın.Yok motosiklete binmek istiyorum derseniz Yamahayı alın derim.Bu arada Harley fazla yakıyor denmiş,buna katılmıyorum.Fazla yakıyorsa karbüratörle ilgili bir sıkıntı vardır muhtemelen.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı undemre adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    harley herzaman için son noktadır bunun aksini kimse idda edemez ama bundan yamaha veya diğermerkalar kötü anlamına gelmiyor lakin harley türkiyede inanılmaz pahalı ben xv 950ye full orjinal aksesuarlarıyla bile boş harleyden ucuza aldım sorun bu kesinlikle :D
    Ben bu görüşe katılmıyorum arkadaşım.Harley bir ekoldür ama kimse beni kaliteli ve üstün iş çıkardıkları konusunda ikna edemez.Bu bir ekol seven kitlesi var ama birisi gelip derse bana Harleyin motoru en iyisidir kalitelisidir gülerim malesef.Şuan xv950 fiyatı ve rakiplerine bakıldığını ezici derecede üstündür bunun dışındaki durumlar zevk ve tercihe kalmıştır.Bu ford mustangin hala çok sevilen meşhur ama rakipleri karşısında teknolojik,kalite ve performans olarak çok geride kalması gibi bir durum demek istediğim budur o yüzden aksini iddaa edemez kelimesi zevklerin tartışılmazlığını bozduğu gibi Harley'in kağıt üstündeki rakiplere oranlı geride kalmasını da hiçe saymaktadır.
    ergün1968 bunu beğendi.

doraemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 300 SE 2014, Honda CB125E 2012
    Ruh, vs değil mesele. Türkiye'de şekil için alıyorsan, Harley alırsın. Titremesi, şehir dışına gidecek yeterli menzili olmaması, performansı, frenleri daha kötü olmasının hiç biri önemli değil şekilci adam için.

XV950 burda daha uygun fiyatla satılıyor, çünkü şekil manyağı bir ülkede Harley geçirebildiği kadar geçiriyor şekilcilere. Amerika'da durum farklı, aynı fiyat ile satılıyor Harley ile.

Ayrıca AEA'da enteresan değişimler var, önceden yaptığı Iron testine ve geçenlerde yayınladığı Iron testine bakın, titreşimden hiç bahsetmemiş bile. AEA'ya yakışmayan hareketler bunlar.

Harley alanı da yadırgamamak lazım, adam şekil için alıyorsa Harley alıcak tabiki, benim tanıdığım biri var bu şekilde, ve ona da Harley al diyorum madem şekil için alıcan.
    fish does not think, cause fish knows everything

chcts1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crypton s 2019
    çok güzel motor ya
    Harleyle kıyaslayanlar 10bin küsür TL farkı da düşünüyorlar mı ?

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı doraemon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ruh, vs değil mesele. Türkiye'de şekil için alıyorsan, Harley alırsın. Titremesi, şehir dışına gidecek yeterli menzili olmaması, performansı, frenleri daha kötü olmasının hiç biri önemli değil şekilci adam için.

XV950 burda daha uygun fiyatla satılıyor, çünkü şekil manyağı bir ülkede Harley geçirebildiği kadar geçiriyor şekilcilere. Amerika'da durum farklı, aynı fiyat ile satılıyor Harley ile.

Ayrıca AEA'da enteresan değişimler var, önceden yaptığı Iron testine ve geçenlerde yayınladığı Iron testine bakın, titreşimden hiç bahsetmemiş bile. AEA'ya yakışmayan hareketler bunlar.

Harley alanı da yadırgamamak lazım, adam şekil için alıyorsa Harley alıcak tabiki, benim tanıdığım biri var bu şekilde, ve ona da Harley al diyorum madem şekil için alıcan.
    çok açık, çok bariz belli ediyor. yok efendim sponsor almıyoruz dürüst olduğumuz için, yok turşularla geçiniyoruz falan...
    izmir harley'den iyi bir meblağ aldığı ortada.
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

doraemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 300 SE 2014, Honda CB125E 2012
    Alıntı solmyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok açık, çok bariz belli ediyor. yok efendim sponsor almıyoruz dürüst olduğumuz için, yok turşularla geçiniyoruz falan...
    izmir harley'den iyi bir meblağ aldığı ortada.
    Ayrıca güvenlik güvenlik güvenlik diyen adamın o videoda nazi kaskı/şapkası takmasına ne demeli?
    fish does not think, cause fish knows everything

D e m i r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motorcu adam uyanıktır ; bakın kimse yemiyor. Harley'in iron883 ciddi radikal değişiklikler yaptığına pek inanmıyorum.

Haziranda aldım ve aktif olarak kullanıyorum. İzmir içi 4,7lt/100km. Şehir dışı 4lt/100km. Sürekli dolu depo yapıp ölçtüğüm değer budur. HD sporster 883 de kullandım ancak gerçekten bu motor daha tatmin edici (bana göre). Bende akrapoviç egzoz da var. Sesi ve performansı harika. ABS harika. Bu tarz motor seviyorsanız bence düşünmeden alın derim.

Vitus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Tercih meselesi tabi ki, ama teknik anlamda Yamaha'nın çok daha modern ve mantıklı olduğu zaten bir gerçek. Ayrıca şöyle de bir şey var, ABD'de de insanlar gayet bu iki motoru aynı kefeye koyup tartıyor, ve Bolt'un satış rakamları da gayet yüksek. Yani bu bahsedilen biri taklit biri gerçek durumu birçok insan tarafından aşılmış durumda.

BAIIHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB1000R
    xv950 çok başarılı bir makine. kısa süre önce niyetliydim. fiyat performans olarak eşsiz. gönül rahatlığı ile alınabilir.

onun dışında

yine şekilcilik üzerinden içi bomboş argümanlar yürümüş. xv950 yamahanın şimdiye kadar yaptığı en iyi harley taklidi ancak malzeme kalitesi, sürüş zevki ile işin doğasından çok uzak.

harley kamyon hissi verir, bunlar nispeten daha 'scooter', daha efendi.

Çin malı 250'lik bir motosikletle 3 senede 10000 km yaptım. Paramı biriktdirdim ve bu motosikletten almayı uzun zamandır planlıyorum. Tek sorum kullanan arkadaşlar yakıt tüketimi konusunda bi fikir verebilirler mi acaba.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Alıntı GambaEge adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çin malı 250'lik bir motosikletle 3 senede 10000 km yaptım. Paramı biriktdirdim ve bu motosikletten almayı uzun zamandır planlıyorum. Tek sorum kullanan arkadaşlar yakıt tüketimi konusunda bi fikir verebilirler mi acaba.
    Dostum herseyi halletin yakitami takildin yukarida uazmis adam 4.7 lt diye. yani cok az yakiyor. Bekledigin hata.. bende 883 ve 950 cok arastirdim, kesinlikle 950 daha mantikli, 883 un kisa menzili bile basli basina problem.. tum aksesuarlari cok pahali.. 950 cok akillica tercih edilebilir bir motor.. ozellikle abs li fiyati cok uygun.. abs li 883 lerin yanina yaklasilmiyor..
    Açacaksın gazı, vereceksin coşkuyu ...

plegus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Kawasaki Ninja 650 R
    Alıntı Voodoo Child adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HD sportster çakması olan motor dur. Çoğu detayı birebir kopyalanmistir 883 r ve iron modelinden. Sürüş kabiliyeti, frenleri, yakıt tuketimi ve diğer tüm teknik özelliklerde HD den daha iyi bir motor dur. Ama ruhu yoktur. Sonucta ne kadar iyi olursa olsun her zaman 883 sportster çakması olarak anilmaktan kurtulamayacaktir
    Teknik olarak daha iyi, görüntüsü ve havası da gayet hoş. Özel tasarım chopperlar haricinde zaten tasarımlar yakın oluyor. Hem özgün tarafları olan hem de zaten tutan bir tasarıma yakın bir motosiklet çıkarmışlar. Çakma olarak değerlendirmek ufak bir kesme özgü olacaktır. Her türlü HDden çok daha iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum.

Motosikleti
    suzuki intruder m800
    883 le kıyaslandığında marka adi dışında net olarak önde olduğunu düşünüyorum, ama uzun sure kullanan arkadaşlar daha detaylı yorumlar yaparlarsa benim de bir sonraki motor alternatiflerim arasinda yer aliyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Ikisinide sahib olmadim ama surdum ve ikisi arasinda cok gidip geldim fikrimi iron dan yana kullandim. Para bitiktirir biriktirmez almayi dusunuyorum. Olayin asli su xv950 yani nami diger bolt tamamen iron cakmasi. yanlis hatirlamiyorsam 883 60 yildir falan uretiliyor.Ve uzerine oturdugunuzda sportster-cruiser hissi vermiyor sanki sport touring kullaniyormussunuz gibi hissediyorsunuz. Abi oyle bi motor yaptin madem neden digital hiz gostergesi koydun. Sirf o yuzden tiksindim motordan.Ironda ise o motorun titremesi , v-twin motordan cikan ses abi onu surerkenki keyif bir baska bir cok motoru test ettim ama iron kadar bana motorsiklet hissini yasatan bi motor cikmadi. Gercekten motorun bi ruhu var. Yani onca motorun icinden onu gorunce vaaay abi adamlar yapmis diyorsunuz size o hissi veriyor. Yamaha bolt ise teknik olarak her acidan irondan daha ustun. Daha iyi konfor , daha hafif , daha iyi suspansiyon , daha iyi sele ve gidon rahatligi , daha fazla beygir , daha az yakit tuketimi ve daha bircok ozellikle ustun. Harley davidsonun olayi hala olsschool fazla elektronik olayina girmeden sanki el yapimi chopper almissin hissi verdirtiyor sana . Yani adamlar bilerek titreyen ve konforsuz motor yapiyorlar mahallenin haylaz ve afacan cocugu adi altinda. Yamaha ise ayni goruntuyu almis ve bugunun motoruna cevirmis yani tamamen tercih meselesi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)