Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

arada kaldim yardim lutfen burgman400-sym gts 250i evo-yamaha xmax 250

REKLAM ALANI

Motosikleti
    SYM GTS250 i EVO
    burgman klasman olarak diger ikisinden cok yukarida biliyorum ancak soyle belirtiyim surekli olarak esimle kullanicam ve geneli sehir icinde geziler yapilacak.modellere gelince

- burgman 2007 model 40 bnde altan motor bakimli makine 10 bin tl , cok sicak geliyor ancak kronik debriyaj balata problemi sikintisini cekmek istemiyorum , dediklerine gore 5 disli olunca cikarmiyormus ve krronik olacak baska problemi yokmus.Sehir icinde biraz fazla yakar diye tahmin ediyorum , daha once burgman 400 kullandim 2004 model yani motoru biliyorum ancak tam karar veremedim.2007 model 40 binde beni neler bekler bilemiyorum , eski model yuksek cc li maxiler sorun cikartirsa ifla olmaz diyorlar...

- digeri ise sym gts 250i evo , katir gibi bir motor oldugunu arkadaslarimdan cok duydum arizasiz problemsiz kronik rahatsizligi olmayan al sati cok rahat yapilabilen bir motor , ancak gezilerde biraz zaman uzayinca nasil olur bilemiyorum birde tekerleri ufak geliyor bana burgman gibi...Ancak model kavrami devreye giriyor ki 2013 4000 de cilcil makineyi 9000 civarin alabiliyorum ve sorundan uzak yepyeni model bir makina olmus oluyor.Kronik arizalari bildigim kadariyla yok yorum alirsam sevinirim.

- son olarak yamaha xmax 250 fakat en az 2012 kasa olmasi gerekiyor on filan daha guzel duruyor , 2012 model tertemiz 6 binlerde 10500 tl civarina alinabiliniyor pazarlikla 10 bin...ki motorun tekerleri oldukca buyu ve guven veren ozellikte, ayni zamanda yakit sarfiyati gercekten cok az ve kronik herhangi problemi olmayan bir makina ....

yaz ve bahar aylarinda esimle birlikte rahat rahat sehir ici turlari yapabilecegimiz bu uc secenekten hangisini tavsiye edersiniz , ozellikle kullananlardan yorum alabilirsem cok sevinirim simdiden tesekkurler fikirleriniz cok onemli...buraya yazabilirseniz hemen okuyup cevap vericem sabirsizlikla bekliyorum ama karar veremiyorum yazi biraz uzun oldu kusurs bakmayin...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    HeruNolweo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Bence model, kronik problem riski ve km nedeni ile Burgman biraz riskli. Bir de o kadar parayı yatırdıktan sonra ileride satması biraz daha zor olacaktır.
    Kalan iki model arasında ise eşiniz ile seyahat edeceğiniz için biraz daha artçı konforu nedeni ile SYM daha ön plana çıkıyor. İki motosiklete de sahip olmuş arkadaşımın daha önce yapmış olduğu yorum şu şekilde : "SYM ile eşim ile Kuşadası'ndan geldim ve sadece benzin almak ve yemek için durdum çok rahat ve çok keyifli idi yol. Xmax ile tek başıma bir İzmit yaptım geldim canım çıktı uzun yolda ama şehir içinde tek kullanacaksam hiç düşünmem Xmax alırım" demişti.

fofer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-Max 400
    Alıntı HeruNolweo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Xmax ile tek başıma bir İzmit yaptım geldim canım çıktı uzun yolda ama şehir içinde tek kullanacaksam hiç düşünmem Xmax alırım" demişti.
    Arkadaşa katılıyorum, şehir için için ideal, uzun yol için X-City 250 derim. X-City 250 modelini de dahil edin derim. 10.000 TL. ye alabilirsiniz. Ben kullandım ve çok memnundum konforundan.
    AFAROZ bunu beğendi.

Motosikleti
    SYM GTS250 i EVO
    yani mesela xmax 250 ile kadıköyden şile ağva rivya gidip gelince sıkıntı yaşanır mı rahatlık açısından ?

Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    2013 model 14binde sym evo kullanıyorum tarz değişikliği nedeniyle satılık. düşünürsen irtibata geç. maxi scooterde fiyat performans acısından gercekten memnun kalacagın bır makına sym..

HeruNolweo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer 150
    Alıntı darnglove adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yani mesela xmax 250 ile kadıköyden şile ağva rivya gidip gelince sıkıntı yaşanır mı rahatlık açısından ?
    O yol da çok az bir mesafe değil aslına bakarsanız GTS 250 ile çok daha rahat ederek gidersiniz o yolu bence. GTS 250'nin artçı konforu şahane
    Ben ki 100 kilo üstü bir canavarım vay arkadaş burası ne rahat demiştim binince
    Ride hard or stay at home

burakragaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R 13'-ÇALINDI - Maxx 200-16' -Rx3i Evo'16 -
    Yamaha biraz sert o dandik geldi bana boş yani. gts biraz yakıyor ama ben burdayımda diyor. scoteerlerin babası gibi bir şey. donanımlı da burgman ise deli giden bir motormuş sağlammış falan. Sana kalmış hepside farklı kafana hangisi yatarsa onu al.

Motosikleti
    SYM GTS250 i EVO
    xmaxın en büyük özelliği tekerlerinin büyük olması... hatta xcity nin tekerleri daha da büyükmüş..

karar vermedim artçı konforu olarak sym gerçekten çok daha rahat mı ?

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    X-Max daha geniş teker izi ve 2 tam kask alan bagajıyla iyi. Ön cam biraz kısa, amortisörleri daha sert.
    Sym daha konforlu, ön camın yüksekliği yeterli, bagajı daha küçük. Lastikleri daha ince.
    Karar sizin.

Motosikleti
    SYM GTS250 i EVO
    Alıntı drtayfun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    X-Max daha geniş teker izi ve 2 tam kask alan bagajıyla iyi. Ön cam biraz kısa, amortisörleri daha sert.
    Sym daha konforlu, ön camın yüksekliği yeterli, bagajı daha küçük. Lastikleri daha ince.
    Karar sizin.
    sym nin kronik problemi var mıdır 2012 modellerinin acaba birde bagajı iki kask almaz mı ?

suato21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Sym GTS Evo 250 kullanan abimizin motor hakkındaki değerlendirmelerini aşağı paylaştığım linkten bakabilirsiniz,eminim faydası olacaktır..

http://www.motosiklet.net/forum/scooter-maxi-scooter/118634-sym-gts-evo-250i-*detayli-inceleme-yeni-motorum.html

Motosikleti
    SYM GTS250 i EVO
    teşekkürler sanırım tercihim sym olacak bugün bir tane bakmaya gidicem anlaşabilirsek alıcam kısmetse

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)