Benzinin litre fiyatının 5 lirayı geçtiği şu günlerde neredeyse normal bir benzinli otomobil kadar tüketen racing motorlar artık garajda yarışıyorlar. R6nın artçısındaki kaska dikkat noel baba şapkası
Yakında bizde böyle olmayız inşallah.
Benzinin litre fiyatının 5 lirayı geçtiği şu günlerde neredeyse normal bir benzinli otomobil kadar tüketen racing motorlar artık garajda yarışıyorlar. R6nın artçısındaki kaska dikkat noel baba şapkası
Yakında bizde böyle olmayız inşallah.
14. saniyede kompresör yaptıktan sonra birde egzos patlaması yapan kardeşim oscara aday.
ibretlik paylaşım
.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
At besliyosan arpayı esirgemicen fulle dicen depoyu yok diyemiyosan satican hemen
www.erkakurye.com
Uluyor lan bunlar ne egzozu
Motor tutkunu adam benzin fiyatına bakmaz yemez içmez gene o depoyu fuller
:D :D :D valla ulama havlama eksoz herşey var Allah düşürmesin diyelim
KArnım ağrıdı yemin ediyorum ya
Hele egzoz patlamasına, ve de 4-5 Saniyelerdeki uzamaya bittim Redline yaptı herifler
Ama çok iyi ya
Biz komik diye paylaştık ister ibret al ister gül
Videodaki adamları bulursan sor bu videonun amacı ne diye ben Allaha şükür benzinsiz kalmıyorum.
Allaha şükür at değil arslan besliyorum sorun o değil
sorun benzin fiyatının özellikle durumu iyi olmayan kuryedir öğrencidir vs bu tür motor dostlarımız için sorun olması ve fulle diyenlerin de motorları satmaları. ;)
Aynen lan uluyorlar.
Ben kendi adıma Allaha şükür rahatça alıyorum ama bencilce düşünmüyorum ya diğer kuryeler öğrenciler emekliler vs. onlar için durum aynı değil genel düşün.
güzelmiş video ) kendi adıma şükürler olsun maddi sıkıntım yok yakarsa yaksın keyif benim diyorum ama daha az geliri veya bakmak zorunda olduğu ailesi falan olan insanlar için emin olun o benzın fıyatları resmen tecavüz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)