4justice adlı üyeden alıntı
Tavsiye mi istersin tecrubemi?
19 yildir motosiklet kullanan biri olarak tecrubelerime dayanarak tavsiyede bulunmak istiyorum. 2 model er5 ile ybr 250 cok farkli motorlar degil 2 side nakeddir farki torkunda hizinda ve yakitinda ortaya cikar,birde er5 in cesedine denk gelirsen allaha kalir isin.ybr250 max. 140 ceviren,er5 180,190 km ceviren ona gorede yakiti olan makine.yani yakiti ve parca fiyati uzer seni.Temizini bulabilirmisin orasida muamma. Ybr 250 nin temizini bulursun ama su an piyasayaki yeni jenerasyon 250 cc lerle ayni fiyati cekiyorlar 8,9 yasindaki motorlara.7,8 binlira verilirmi,alternatif yoksa duruma gore verilir.makinasi saglamdir uzmez,yakiti 3,5 litredir. Cbf 250 demissin aman ha uzak dur.comet 250 dusunursen 2010 uzeri bakman lazim.cift silindir 29 hp performansli guzel makinedir.4,5-5 litre yakar.kullanima gore sik ariza yapabilir. Evet son alternatif ise 2 yildir piyasada olan kendini kalitesini saglamligini kanitlamis tasarimi cok hos bir model. Sym wolf 250. Performansli ve cok ekonomik bir motordur. Kronik prblemi yok,ariza cikarmaz.servis yedek parca sikintisi yok.3 litreden yukari yaktiramazsin 160 kmh rahat yapar. 2 yildir ben kullaniyorum. 7500 den baslar 9 bine kadar 2. El bulabilirsin.tercih sana kalmis cesete donusmus surpriz er5 mi,2006 50 binden asagi olmayan ybr 250 mi,basina neler acabilecegini kestiremeyecegin cometmi,yoksa 2012-2013 model dusuk km tiril tiril wolf 250 mi.