Cross almak istiyom 4.000 hazır ne almalıyım ?
Reklamlar
-
Merhabalar arkadaşlar 4.000 tl hazır durumda ama ne alsam karar veremiyorum. Aşşağıdaki ilanla görüştüm, bakıp alıcaktım ama adam telefonlarımı açmıyor artık. Eskişehirde oturuyorum sizin önerebileceğiniz marka modeller varmı acaba bütçeme uygun ? İlgilenen bütün arkadaşlara şimdiden teşekkürler (:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-asya-temiz-dag-kecisi-148734558/detay
Reklamlar
-
Yuki izci de olabilir , kullananlar tanıdıklarım memnun.
-
O paraya alabileceğin en kaliteli en güçlü ve en sağlam cross şudur.
Yuki , asya felan bunun yanında hiç şansı yok.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-motoran-acill-satilik-cross-158025430/detay
-
acayüp adlı üyeden alıntı
Hocam o markada diğer motorların fiyatı yüksek senin gönderdiğin diğerlerine göre düşük. Bir sıkıntısı falanmı var acaba ?
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-lifan-tum-turkiye-ye-ucretsiz-kargo-lifan-shalter-200-cross-semsa-dan-153332188/detay
alabilirsin. bende düşünüyorum bu modeli
-
kırsehır_onr adlı üyeden alıntı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-lifan-tum-turkiye-ye-ucretsiz-kargo-lifan-shalter-200-cross-semsa-dan-153332188/detay
İyi düşünün . Faklı bir markada birebir aynısını kullandım.
Çok kötüydü. Hatta kullandığım en kötü motorlardan birisiydi.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
Çok güzelmiş hocam bu . Sanırım 250 lik ve sıfır değilmi
-
-
Asya RX - 250 hakkında ne düşünüyorsunuz peki. Şekli falan çok hoşuma gidiyor. Ona benzer bir motor tavsiye edebilirmisiniz ?
-
sıfır alıcaksan 3 seçenek var zaten
kuba black cat (150cc)
mondial xterme max (150cc)
lifan 200 cc
-
Potenza adlı üyeden alıntı
Ybr cbf.... :p
cup lifan
-
sıfır alıcaksan 3 seçenek var zaten
kuba black cat (150cc)
mondial xterme max (150cc)
lifan 200 cc
Cuba black cat çok iyi görünüyor hocam. İlk motorum olacak açıkcası bu. 150 cc az gelmez değilmi ? Birde cc düşdükçe motorun boyutudamı düşüyor. Boyum biraz uzun ve alacağım motorun küçük durmasınıda istemem. Ayrıca sıfır takıntımda yok 2. elde alabilir ama önemli olan tabiki temiz kullanılmış olması.
-
Ahmet abi duymasın Afyonlu kardesim*çok*kızar sana.
-
RONSPY adlı üyeden alıntı
Cuba black cat çok iyi görünüyor hocam. İlk motorum olacak açıkcası bu. 150 cc az gelmez değilmi ? Birde cc düşdükçe motorun boyutudamı düşüyor. Boyum biraz uzun ve alacağım motorun küçük durmasınıda istemem. Ayrıca sıfır takıntımda yok 2. elde alabilir ama önemli olan tabiki temiz kullanılmış olması.
valla gerçekte hiç birini görmedim açıkcası git bayilere bi bak bin gez test et
-
İkinci el XT125 R veya sıfır Mondial X-treme Max
-
Şehir içi ve hafif arazi için Yuki İzci kullanıyorum.Çevremdekiler de dahil herhangi bir problem yaşamadık.Güç olarak da gayet tatminkar.Asfaltta da son hızınız şartlara göre 100-120km olacaktır.Tam bi arazi motosikleti beklemeyin
Bir arkadaşımız motorandan bahsetmiş.Bu modeli de beğeniyorum ancak fiyat açısından biraz yüksek kalıyor.Asya ya gelirsek sadece görüntü var diyebilirim.Vibrasyon bana fazla geldi bunun yanında arka amortisörünü çok sert buldum.Lifan 200 ve türevleri onlara hiç bulaşmayın derim,kolay gelsin
-
kardeşim benim tavsiyem cross alma bir müddet sonra sıkıyor. ama ille alacam hakkıyla dağı yaracam diyorsan eski model crossları al . gilera r125 var birtane benim buralarda(93model) makinayı degiştirmiş her viteste depo kucagında diyor adam. bende bir ara zealsun gy125 kullandım oda fena degıldi. sorun olursa özelden yazarsın ;)
Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidina muhammed
-
ermanay adlı üyeden alıntı
Şehir içi ve hafif arazi için Yuki İzci kullanıyorum.Çevremdekiler de dahil herhangi bir problem yaşamadık.Güç olarak da gayet tatminkar.Asfaltta da son hızınız şartlara göre 100-120km olacaktır.Tam bi arazi motosikleti beklemeyin
Bir arkadaşımız motorandan bahsetmiş.Bu modeli de beğeniyorum ancak fiyat açısından biraz yüksek kalıyor.Asya ya gelirsek sadece görüntü var diyebilirim.Vibrasyon bana fazla geldi bunun yanında arka amortisörünü çok sert buldum.Lifan 200 ve türevleri onlara hiç bulaşmayın derim,kolay gelsin
Cross sevmem ama bazı arkadaşlarımda var ve az çok göruyorum. Tavsiye edilen modellere bende baktım ve bence sen ermenay arkadasın tavsiyelerini dikkate al . Lifan zaten tipsizlik abıdesı. ama yani sonuçta cross bu hoplayıp zıplıycan imkanın varsa japona yönel ben olsam hiçbirini almazdım :D
-
-
@RONSPY Hocam 4bine cross alamazsınız ..Crossların dökükleri bile 6binden başlar..Ayrıca cross lar 2 zamanlı olur..Ve plakasız olur..
Anladığım kadarıyla siz on road tarzı birşeyler bakıyorsunuz..
Ya bütçenizi zorlayıp apachi xz250 alın yada rks rk200r alın..
Şekle şemale bakıp asya falan almayın...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)