Herkese Merhaba;
Yaklaşık 1 aydır bende inanılmaz bir motor tutkusu başladı Kafamda da kendimce bi kaç birşey kurdum sizlerle paylaşmak istedim ben 18 yaşındayım bu yaz motor ehliyetimi aldıktan sonra bir tane CBF 150 alıp uzun yol yapmak istiyorum 3 hafta içinde tekirdağdan çıkıp çanakkale izmir muğla bodrum iç anadolu karadeniz tekrardan trakya ya dönmek istiyorum Allah'ın izni ile Ancak bakımlı düzgün kullanılmış bir CBF 150 bu kadar uzun bir yolu yapabilirmi? yanımda bir arkadaşım daha olacak benim pek motor tecrübem yok ama arkadaşlarımın motorlarını kullanmışlığım var yani motor nasıl sürülür biliyorum 80-90 arasında geze geze göre göre yavaş yavaş sağ şeritten yeni yerler keşif etmek istiyorum tabiki ekipmanlar olmadan olmaz mutlaka iyi bir kask dizlik vs. Bir sorum daha olacak sizlere Bir forumda okumuştum rüzgar çarparmış Motor üzerinde çıplak veya sadece t-shirt ile gidersem ne gibi zararları olur. Siz görmüş geçirmiş abilerim olarak bana tavsiyede bulunurmusunuz? şimdiden çok teşekkür ederim