Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

CBF 150 CC ile uzun yol

REKLAM ALANI
    suato21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Gitmesini bilmek çok önemli..Ben Ybr ile nice binler devirmiş biri olarak sölüyorum.Kolay mı tabiki değil.Düşük cc oldumu yol boyunca tırlar ve kamyonlarla çebelleşiyorsunuz.Rampalarda kamyon ve tırların arkasına takılarak eksoz dumanlarını yutarak ilerliyorsunuz.Özelikle G.Doğu ve Doğu taraflarında berbat..Tecrübesi olmayana tavsiye etmem,ben ilk uzun yol denemelerimi 200-300 500-800 v.s km'lerle yaptım..Gidilecek mesafe uzunsa ve altınızdaki motor düşük CC ise herkes katlanamaz..Cbf Ybr'ye göre daha rahat bir motor.Önce çevre illere gidip gelmenizi tavsiye ederim,sonra uzun yol yaparsınız tecrübeli olarak.Kazasız sürüşler dilerim..
    ucanteneke5 ve hakan_czy bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hakan_czy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600 S
    suato21 e katılıyorum önce kısa mesafeler rampalı yollarda cbf le 3. vitese kadar düşersin ve motor uzun yolda çok yorar bilesin edirne-İstanbul arasını 3 saatte gitmiştim cbfle titreşimden kollarım uyuşmuştu çok sabır ister bilesin; tek başına çıkma derim her türlü zorlukla başedebilmen lazım hesaplarını ona göre yap ve önce kısa mesafeli gezilerle 4-5 bin yapıp motorunu tanıman ii olur naçizane tavsiyemdir yoksa istedikten sonra her motorla her yol olur kimi motorla daha zor kiminle daha kolay olur okadar.

Birşey daha sormak istiyorum CBF 150 nasıl bir motor kullanan arkadaşlar varmı acaba?

kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    Adama daha ne motor alacağına karar vermeden o motorla nasıl seyahat ederim derdine düşmüş
    Tam Oğuz abilik topic olmuş burası
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler