Cbr lamı çıkıcaksınız.
Allah yardımcınız olsun.
Ben Africa Twin ile koca çantalara sığdıramadım ihtiyaçları , en son motorun önü yere değmiyordu neredeyse siz o yükü sırtınızda taşımayı düşünmüyorsunuz inşallah.
En soz vaziyet şuydu
Cbr lamı çıkıcaksınız.
Allah yardımcınız olsun.
Ben Africa Twin ile koca çantalara sığdıramadım ihtiyaçları , en son motorun önü yere değmiyordu neredeyse siz o yükü sırtınızda taşımayı düşünmüyorsunuz inşallah.
En soz vaziyet şuydu
30 km aralıklamı bazen 100km duracak yer bulamadığım oluyor.TR.de yaşıyoruz. hatta menemende 350km dir.soğukta üşümüşüm tuvalet arıyorum saat 18:45 civarı tuvalet bulamadım kahveye giriyorum ya tuvalet yok ya da yıkanıyor vs dediler en son mobilyacıya girdim mutlaka tuvaletiniz vardır 350 km yol geldim yoksa altıma yapıcam diye balıklama daldım tuvalete.siz yinede pet şişe alın şaka bi yana ne gerekiyorsa alın olmaz olmaz bi lazım olunca değerini anlarsınız.
Bir tavsiyem daha olacak,bu kadar yükü motora yüklediğinizde ağırlık dengesi arka tarafa geçeceğinden özellikle rampalarda dikkat edin ani gaz açmalarda motorunuz tekere gelebilir,dikkat edin..
yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim, inanın çok yardımcı oldunuz. asıl sormak istediğim motorumda yan yada arka çanta yok, şöyle bi sırt çantası ile giderken sorun yaşarmıyım? (rüzgar açısından,oturuş yada dönüşlerde sağa sola bakmada) sizin görüşlerinize göre pazartesi sipariş vereceğim yada mecburen cbr250'ye çanta taktıracağım
Sırt çantası ile motosiklet sürmek işkence olacaktır. Çantayı mutlaka arkaya sabitlemelisin. Ama buda çok büyük. ÇAntanın kollarını gevşeteretk omuzlarına değil belki seleye bırakabılırsın ağırlığı.
Sırtınızda taşımayın,arkanıza seleye sabitleyin kancalı bagaj kayışlarıyla..
Bu çanta omuzlarında takılıyken rahatsız olursun. Bir keresinde sırtımda çanta takılı gittim, dönüşte koltuğa bağlayıp döndüm. Çanta ciddi omuz ağrısı yapıyormuş.
öyle bir çanta arkaya sabitlenmez. durmaz hayatta
ben arkadaşın buna benzer bir çantası tamamen elbise doluyken kullandım. gerekli ayarlamaları yaparsanız sıkıntı çıkarmaz.
rüzgarda nasıl olur bilmiyorum tabii ama dar manevralarda bana hiç engel olmadı.
kayışlarından bütün yükü kuyruk sokumuna verecek şekilde ayarlayıp sırt kısmını da yükseltirseniz bütün ağırlık yolcu selesine geliyor ve kollardan sadece dengede durmak için destek alıyor. gayet yapılası yani
bu arada çok gevşek bırakırsan virajlarda içeri düşebilir. orada ince bir ayarı tutturman gerek.
sıra bende. internette çantayı bulamadım ben. nereden kaça aldınız acaba
görünüyormu bilmiyorum ama bende büyük sırt çantasını sabitlemiştim üst kısmı kuyruğa doğru gelecek şekilde ve çok rahat olmuştu biraz dışarı taşmıştı topcase yoktu ama
çanta toplam 85 lt, çadır uyku tulumu kamp eşyaları tabak çanak hep buna doldurucam
http://www.askermekani.com/deuter-ai...ksack-pmu13581
kesinlikle sırt çantasıyla gitme zevk alıcam derken işkenceli bir gezi olur
Arkaya buna benzer bir çanta bağlamak sıkıntı olabilir. sıkıca sabitledikten sonra bir şey lazım olursa tekrardan sökmek zahmetli iştir. kamp ekipmanlarımızı sosis çantaya koyup arkaya, bir kısım ekipmanınızı soft yan çanta takarsanız onun içine koyarsınız. birde depo üstü çanta olursa telefon fotoğraf makinesi gibi küçük ve sürekli el altında bulunması gereken eşyaları koyarsınız. bu fotoraf size fikir verebilir.
1 para
2 prezervatif
başkada birşeye gerek yok
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Yağmur falan yağarsa prezervatifi şapka yaparsın, zaten halk arasında şapka deniyor kendisine.
Gece oluncada parayı yakar aydınlanırsın, artık onu nasıl yakarsan.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)