Motosiklete Hız Sınırlayıcı Koymak İstiyorum
Reklamlar
-
Belli hızı geçmesin araba değil bu ağır kalkmıyor ufak bilek hareketi hızınızı 2 katına çıkartıyor.
bazen gaza gelip hız yapıyoruz yeşile yetişmek için olmadık yerde 70 km hıza çıktım 40 km hızdan.
her seferinde pişman oluyorum
öyle birşey yapalım ki motor 40-50 km hızı geçmesin veya satılıyorsa alalım elektronik olursa pahalı ve zor olur aparat yokmu bunun için pocket bike tipi motorlarda çocuk kilidi var sanırım ama mekanizmayı göremedim ama 20 km hızı geçmiyordu.
Reklamlar
-
Motorunuzu Honda TODAY - Mondial 50 TT - Hsun Qt50 - Mondial 50 Hc - Mondial Revival 50 - Kastino QM50 - Yamaha Jog - Piaggio Typhoone 50 - Honda Bali gibi küçük cc li motor alınız. 50 yi geçmez çoğu...
-
Bazı Avrupa ülkelerinede belli bir deneyime kadar motorları gücü kısıtlanmış olarak satıyorlar yada kullanımına izin veriyorlar... Yeni model motorlarda yazılımsal bir işlem sanırım.. İnternetten araştırabilirsiniz. Ama daha mantıklı olanı yıkarda yazılmış.
-
aslında büyük motor değil 100 cc 9 beygir vitesli.
ama işte yumruk kadar motor olmasına rağmen tehlikeli hızlara çıkıyor
-
Gaz kolunu çeviren bileğinize bellir bir seviyeye gelince iğne vs gibi bişeyler batıracak düzenek geliştirin.
-
kendinizi kontrol altına alın - bence en mantıklı yol bu olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------
bu tür işlemi için bir çok yöntem var - en basitleri hava filtresinin solumunu kısıtlamak, dişliler ile oynayıp en son hızı kısıtlamak, ekzoz manifoldunu daraltmak veya gazkolnu tam çevrilmesini engellemek gibi..
-
hacı ne yaptın yav 2 bilek haraketi ile nasıl çıktın cupla birden o hıza
sen 100ccde böyle korktuysan 150 250 ye hiç binmezsin.
-
merak ederim adlı üyeden alıntı
Belli hızı geçmesin araba değil bu ağır kalkmıyor ufak bilek hareketi hızınızı 2 katına çıkartıyor.
bazen gaza gelip hız yapıyoruz yeşile yetişmek için olmadık yerde 70 km hıza çıktım 40 km hızdan.
her seferinde pişman oluyorum
öyle birşey yapalım ki motor 40-50 km hızı geçmesin veya satılıyorsa alalım elektronik olursa pahalı ve zor olur aparat yokmu bunun için pocket bike tipi motorlarda çocuk kilidi var sanırım ama mekanizmayı göremedim ama 20 km hızı geçmiyordu.
biz iki otomobil arasındaki yarım metrelik alandan kırmızı ışık olmasına ragmen 80-90 geçip gidiyoruz. adam 40 tan 70 e çıktım diye üzülüyo yaw
binme bacım motora motor erkek işidir
-
Afyonlu_Cash adlı üyeden alıntı
ilginç(:
@merakederim sen de gazı açmazsın olur biter. en iyi sınırlayıcı kendi iradendir. öyle bir zaman gelir ki "keşke sınırlayıcı gibi bişey kullanmasaydım" dersin. kazadan kaçmak için her zaman fren kullanmak doğru bir karar olmayabilir. bazen motorunun atikliğine de ihtiyaç duyarsın...
image is nothing without power, power is nothing without control.
-
...kırmızı ışık olmasına ragmen 80-90 geçip gidiyoruz...
al al al! bunuda al!
● hız sınırlarına uy / trafiğin akışkanlığını takip et / hızını görüş ve duruş mesafene göre ayarla ● sürüş şekli ile kimseyi hataya zorlama, tehlike yaratma ● diğerlerin öküzlüklerini telafi edebilmek için pay bırak
-
biz iki otomobil arasındaki yarım metrelik alandan kırmızı ışık olmasına ragmen 80-90 geçip gidiyoruz. adam 40 tan 70 e çıktım diye üzülüyo yaw
o dediğin beyinsiz erkek işi oluyor senin seviyene ulaşmak için beynimizi aldırmamızı beklemiyorsun herhalde?
-
Bu sitede genelde böyle primat arkadaşlar türemiyordu ama yolunu şaşırmış herhalde...
Apaçi mekanları biraz daha ileride,hadi sen oralarda takıl biraz.
-
Afyonlu;
Senin artık iyi bi ss alma zamanın geldi. Al bi ss sende kurtul bizde. Valla al ama. Noolur al. Cub falan artık yakışmıyo sana.Şöyle baba bi gsxr yada 600 rr falan olur sana. Gazlar gidersin. Kimbilir belkide...??
-
RAMİREZ adlı üyeden alıntı
Afyonlu;
Senin artık iyi bi ss alma zamanın geldi. Al bi ss sende kurtul bizde. Valla al ama. Noolur al. Cub falan artık yakışmıyo sana.Şöyle baba bi gsxr yada 600 rr falan olur sana. Gazlar gidersin. Kimbilir belkide...??
aslında 3-3,5 bin eksigim var istesem 250 lik bi makine alırım ama kahretsin şu cub hastalıgı kanser gibi yakaladı bırakmıyo beni.
-
hadi l.n :D atma ziya :D
Az İnsan Çok Huzur
-
Aslında sende de sınırlayıcı var ama farkında değilsin. Tek farkı , senin sınırlayıcı hızı değil aklı sınırlıyor. Hemen çıkarttır onu
-
-
breton da ufacık bi bilek hareketiyle düz duvara tırmanıyo muş öyle mi le :D zaa
-
Hızını sabitlemek hatta dahada düşürmek isyiyorsan. O hızda çarpacağın birinin hayatını alacağını, o kişinin ailesinin hayatınıda alt üst edeceğini ve çekeceğin vicdan azabını düşün hep..
-
hahaha arkana eşini çocuğunu anneni babanı ya da sevgilini al :D bak nasıl sakin yavaş kullanıyorsun :D diazem almış gibi :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)