Pek kaliteli gelmedi bana. sonuçta vücudun en iyi bölgesini koruyacaksın. biraz daha biriktirip güzel bir marka almanı tavsiye ederim...
Pek kaliteli gelmedi bana. sonuçta vücudun en iyi bölgesini koruyacaksın. biraz daha biriktirip güzel bir marka almanı tavsiye ederim...
Arkadaşlar ben ls2 kullanıcısıyım birkaç yıl oldu alalı öle sağlamlığını test edecek kazam olmadı şükür ancak yeni kask alırken bu yukarıdaki kasklar genellikle sıtandardını fiyatları belirliyor tercih yapılırken hafif olamsı da çok önemli bence boynumun üzerinde kendikafandan daha ağır bir yük taşımak yorucu oluyar.
Mecbur değilseniz GDR almayın. Geçici olarak almıştım, hiç memnun kalmadım.
Çok hava alıyor diye biliyorum
Siz hesabınızı kitabınızı yapmışsınız gerçi bize pek bişey demek düşmez yada söylesek imkanları ne kadar değiştirebilirsiniz yanlış anlamayın sakın ama lütfen kaliteli bi kask almaya çalışın sağlıcakla kalın saygılar..
Mz 150 ( 1991 ), Mobylette bionik 52 (1992 ), Honda Titan 125 ( 1997 ),
Yamaha ybr 125 ESD ( 2013 ) ESTORIL BLUE.. Fotograf galerim.. http://zoroix.deviantart.com - 500px.com/zafer_ertem/
Herkese Yorumları İçin Tek Tek Teşekkür Ederim Bu İşi Biraz Daha Erteleyip Teçhizatı Komple Set Olarak Almaya Karar Verdim Böylece Hem Daha Ucuz Olacaktır Hemde Daha Kaliteli Ürünler Alabilirim
Her Şey Bir Gün Hayabusa İçin
Kask, Lastik, Yağ, Eldiven, Elbise ucuza bakma. NE demiş yahudi, Ucuz mal alacak zengin değilim!
Güzel konu aynı dert bende de var iyi olmuş bu. Bence bi iki ay bekle sürekli binimyorsan. Kalite al ki kafa yorulmasn ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)