ikamet rize
plaka 52
anadolu sigorta 190 tl gecmiş olsun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------
motor cbr 250 2012 model
ikamet rize
plaka 52
anadolu sigorta 190 tl gecmiş olsun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------
motor cbr 250 2012 model
Geçen sene 334 liraya yaptırdığım aracımın sigortası geçen hafta yeniledim 172 lira
umarım motorda da böyle bir indirim olur, 137 liraydı..
CANIM KIZIM HERŞEYİM
Cumartesi sigortacıları gezicem bakalım
Sigortam.netten sorguluyorum en az 200 en çok 477 tl fiyat çeken firmalar var bakalım.
Hiç bi halta yaramayan şu trafik sigortasına bu kadar bayılmakta sinirimi bozmuyor değil o paraya bi takım lastik alırım be
beyler ben sigortacıyım kendi motorumu bile 140 tl ye yaptım düşünün ne kadar zam geldiğini
Arkadaşlar sigortanın poliçe bitiş tarihini geçirdiğimiz zaman, yeni poliçe yaptırırken herhangi bir ceza, faiz gibi ek ödemeler alıyorlar mı?
Benim poliçem yarın bitiyor. Mesela ben pazartesi yeni sigorta yaptıracağım diyelim.
22 plaka sıfır joymax 105 tl
34 plaka 2010 hayabusa 230 tl.
34 plaka sigortam.net 350 TL şair sigorta ergo 102 TL. Biraz önce yaptirdim.
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
motosiklet alcam sigorta gözümü korkutuyor 35 plaka yapacağım mecbur çekme belgeli motor yada diyorumki nişanlımın üstüne yapayım 45 plaka ne önerirsiniz acaba ?
benim yaş 21 sanırsam arabadaki hasarsızlığı kullanamıyoruz bundan arada 100-150 tl gibi fark çıkarsa izmir yapmam plakayı.
Arkadaslar simdi sigorta yaptirdim diyelim 2 ay sonra motoru satarsam paramin 10 aylik kismini geri alabilirmiyim yoksa para gitti mi. Ya da baska motor aldim ona aktarma yapabilir miyim
Verdiğin para 12ye bölünüyormuş sanırsam geçen böyle bir muhabet duymuştum
bugün 1 yere sordum en uygun halk sigorta çıktı 136 tl civarı...
Demekki sigortam.nete güvenmemek lazımmış.
Sombo japan sigorta bayisine sorucam hafta içi bakalım oradan ne çıkıcak...
Ergoda uygun veriyormuş arkadaşlar iyi araştırın bi tanıdık 54 tlye yaptırmış sigortayı bu ne ya haya fark var yazık harbiden
Arkadaşlar Şair sigortadan bir fiyat alın derim. Siteden tavsiye etmişlerdi bana da...
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Ben Şair sigortadan bugün fiyat aldım.
Ergo sigorta 164 papel gibi bir fiyat çıkarttı. Plaka 34, yaşım 31 motor cb125e. Bu kadar fark neden anlamıyorum. Siz nasıl 102TL'ye yaptırdınız...
Bu arada ben de geçen sene Halk sigortadan 185 tl'ye yaptırmıştım.
bence özellikle istanbulda trafiği rahatlatmak için motorsiklete teşvik edilmeli insanlar sigorta çok düşük olmal belli cc'ye kadar vergi alınmamalı bunun gibi şeyler ama nerde devlet milleti daha çok nasıl yolarımın hesabında her sene başında araçlara basıyor zamları devlet milletini kazıklıyor anlayacağınız
Beyler bazı sigorta şirketlerinin internet sitelerinde zorunlu trafik sigortası prim bilgilendirme zımbırtısı var.
Acaba bu ödeyeceğimiz tutar hakkında bir bilgilendirmemi yoksa başka bişeymi ?
Ergo sigortanın sitesinde http://www.ergoturkiye.com/ böyle bir yer var bilgileri girdim asgari 47 azami 90 çıktı şayet toplam ödeyeceğim tutar buysa 90 tl ye bile razıyım
Sombo japan sigortada da buna benzer bir uygulama var oradada asgari 82 azami 120 çıktı.
Allianz En az: 45 TL - En çok: 558 TL uff farka bak
Ayın 16 sına kadar araştırma yapıp burada paylaşmaya çalışıcam arkadaşlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)