Pulsarımın zorunlu trafik sigortamı yeniledim. 180 Lira
Yenibosna Karagözler sigorta
0554 930 05 36
Telefon ve kredi kartı ile uzaktan da işinizi hallediyorlar. Bilginiz olsun.
Pulsarımın zorunlu trafik sigortamı yeniledim. 180 Lira
Yenibosna Karagözler sigorta
0554 930 05 36
Telefon ve kredi kartı ile uzaktan da işinizi hallediyorlar. Bilginiz olsun.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Eski konuyu hortlatıyım
Merhaba geçen cuma TVS-apache 150 aldım ,İstanbul plaka, (motorsiklet için)İlk trafik sigortam, Yaş 36 oldu. En en uygun'e buldum 395 çıktı hatta iki tanıdık siğortacıya sordum abi hiç durma hemen yaptır oraya dediler. Alet kaç kuruş sigorta kaç kuruş valla yaptırmayasım var :(( Bu fiyat uygun mu? Yardımcı olursanız sevinirim, (halk sigorta ve ziraat sigortadan teklif almadım henüz yarın veya çarşamba birde oraya bakacagım)
Maalesef sigorta konusunda sigorta şirketleri trafik sigortalarından milyarlarca TL zarar ediyor ancak bir motosikletin karşı tarafa ne kadar maddi zarar verebileceği konusunda bence hiçbir fikirleri yok. Köprü ücretlerine döndü mesele.. Zorunlu olmasa yaptırmayın diyeceğimde.. Bunlar iyi günler 2016 da çok daha büyük fiyatlar çıkacak karşımıza.. Motosiklet konusunda uyanmalarıda biraz zaman alacak bu sigorta şirketlerinin.
Demir Sigorta ya sorun birde orada iyi çıkıyordu fiyatlar..
zorunlu trafik sigortalarına fahiş zam geldi..nerdeyse kasko fiyatını buluyor arkadaşlar..cep yakıyor tabiri caizse..
Beyler motoru alırken plakayı mümkünse büyükşehirlerden çıkarmayın!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
asya sonıc 50cc scootera ankaradan bırlık sıgortadan 187tl bugun kestırdım .
yenı plak cıkaracagım ıcın yarın da emnıyete gıdecegım
34 plaka üstüme 34 plaka otomobilde var yaş 22, 26 plaka r25 ime 125tl olan sigorta 34 plaka xj6n me 400 tl çıktı of be
Trafik sigortasında en uygun iller burdur balıkesir çanakkale konya sanırım
Mesela motoru sıfır alırken bayiden rica edin yapar İNŞAALLAH
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)