Allianz 170 tl
Kt 125 motor
Yaş 28
Mersin
Allianz 170 tl
Kt 125 motor
Yaş 28
Mersin
2014 model cbr 250 r
HDİ: 560 TL
Ergo: 499 TL
Anadolu: 494 TL
Axa: 437 TL
en düşük 4 teklif bu..
yamaha 125 esd <<sıfır almıs oldugum motor ıcın en uygun hanfı sıgosta sırketı fıyat verebılır acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------
demir sigortadan fıyat alabılecegım ıletısım bılgılerı varmı?
Ben şimdi sigortayı 300 tl ye yaptırdım diyelim 1 ay sonra motorumu satacağım sigortadan para mı geri alabiliyor muyum?
Trafik sigortası gün esaslıdır kulladığınız gün kadar kesinti yapılır, kalan size iade edilir.
sattığınız trafik poliçelerini son bir gün kalsa bile iptal ettirin ki yeni aldınız motorsikletler de hasarsızlık oranları kullanılabilsin. İptal edilmeyen poliçenin hasarszılığını kullanamazsınız..
benimde önümüzdeki ay sigorta yapmam lazım tvs apache motoruma gecen sene 170 tl verdim alianz nekadar zoruma gidiyor,
geçen sene arkadaşım aynı motor 350 tl yaptırdı benimde yaş 30 plaka 01 hele bakalım ne çıkacak bu sene,
yemin ederim bazen bu ülkeden kaçasım var bu vergiler yüzünden hele benzin fiyatı! arabaya binemiyoruz motorada binemicez artık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------
Bu konuyu neredeyse hepsini okudum ama hic bisey anlamadım kimisi 55 TL ye yaptım diyor bir başkası 400 tl den ucuz bulamadım diyor, hele bekalim önümüzdeki ay bana ne cikacak.
Demir sigorta 389 TL, 4 taksit.
4 ay önce kuba kee 100 motorumun sigortası bitti 350 tl fiyat çıkardılar ve yüzde 30 hasarsızlık indirimi var.geçen sene 250 tl ye yaptırmıştım.neymiş zam gelmiş.ulan ındirim olmasa kaç gelecekti acaba 2000 liralık motora.4 aydır sigortasız geziyorum yaptırmayıda düşünmüyorum.zaten evden işe işten eve gidiyorum günde 15 km
çok ilginç ben 03/11/2014 de yamaha xj6 yatırdım 168.20 tl ergo sigortaya demekki kişiye göre değişiyor
Arkadaşlar kendim sigortacıyım sormak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz bunun haricinde bilinmesi gereken birkaç şey olduğunu düşünüyorum,
Eğer ilk motorunzsa fiyatlar yüksek çıkar,
10 yıllık Arabanız uçağınızda olsa ilk olarak motor alıyorsanız yine fazla çıkar
+90 doğumluysanız bazı şirketler size fiyat bile vermez riskli gördüğü için verenlerde yüksek verir
Benden fiyat al ak isteyen arkadaşlar özelden ulaşabilir büyük indirimler yapamasamda nakit ödemelerde ufakda olsa indirim yapmaya çalışırım fakat kart geçecek olursanız şirket tüm fiyatı küsüratına kadar çekdiği için indirimi nakit olarak ben gönderebilirim ama dediğim gibi ufak indirimler yapabileceğim için anca parayı tanımlı bankalardan yada paypay gibi yerlerden gönderebilirim.
2 el alacağım istanbul plaka yaş 19 bakalım kaça patlayacak,bu arada bulunduğum ilde sigorta yaptırabilir miyim
Motor: XJ6 - üzerime kayıtlı ilk motor
Demir sigorta : 129 TL
Şaka gibi
Sanırım en düşük fiyat bende.
Yer:İzmir
Motor: Honda Cb 125e
Firma:Halksigorta
Sigorta tutarı sıkı durun 65 tl
Zil takıp oynayasım geldi arkadaş.Çünkü geçen sene 120 tl civarına yaptırmıştım.Aynı firma ve sigortadan...
Çok çeşitli fiyatlar var
55 Samsun plaka Samsunda yaşıyorum yaş 30.
İlk motorum 230 dan aşağı veren yoktu
Forumda Demir Sigortayı okudum ve oradan teklif aldım.
120 TL deyince hemen yaptırdım.
Yinede fazla bence. Ucuz birşey kalmadı.
Ankara
yaş 33
sonpo sigorta 230 tl
En uygunu buydu.
Bir garip yolcu
2013 model xcity
izmirden ergo sigorta
59 TL ye yaptırdım 2 gün önce çok hesaplı geldi. Ama piyasa çok farklı
tabi İL, yaş, model, sigorta şirkeyi farklılık gösteriyor
Trafik sigortasında en ucuz il hangisi?
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
4-5 yere girdim çıktım, 360dan aşağı inemediler, demir sigorta ile çalışan bi yere girdim 163tl çıkardılar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)