Bajaj discover canta demiri...
Reklamlar
-
Sorum hakkinda acilmis konular var ancak tarihler eski oldugu icin tekrar acmak istedim.
Canta demiri yaptirabilecegim bir usta var mi ayriyetten komple koruma demiride düşünüyorum istanbul avrupa yakasinda kimi tavsiye edersiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------
Birde bajajın bu modelde yan tarafta demir var hindistanda bayanlar yan otursun diye koyulmuş doğruysa , oraya 1 tane çanta takamaz mıyız?
Reklamlar
-
yok mu arkadaşlar bir çanta demiri yaptırabileceğimiz bir yer?
-
forumda piyanist irfan vardı bu işleri yapan. onunla iletişim kur istersen.
-
cool113 adlı üyeden alıntı
forumda piyanist irfan vardı bu işleri yapan. onunla iletişim kur istersen.
Tmm hocam bi sorayim ben. Yani motor getiriyosunuz kuryeleri hedefliyosunuz ama canta demiri ortada yok ilginc bir durum Bajaj in acil mudahale etmesi gerekirdi. Ses yok malesef.
-
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/128448-bajaj-pulsar-3.html
Konunun içinde pazarlama müdürü Ekrem bey var ona da iletebilirsiniz.
-
http://www.irfmotor.com/
İrfan KARAMAN
Hacı Mehmet Mah. 2159.sok. Akkuş aprt. Altı
KOCAELİ / Karamürsel
Tel:0532 683 20 87
-
Tesekkurler ekrem beye iletmeye calistim irf motora da mail attm cvp gelmezse ararim artik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------
Bütün alternatifleri deniyorum, demir acil lazım başka yerler bilen arkadaşlardan da yardım bekliyorum.
-
Değerli boshaft;
Bugün İSTANBUL YILDIZLARI 100 kişilik bir grupla fabrikamızda BAJAJ ürünlerini test ettiler. Aynı talep başka arkadaşlardan da geldi. Konuyu BAJAJ ile çözmeye çalışıyoruz. Talebimizi yarın iletiyoruz. Eğer bir çözüm olmaz ise na yapabiliriz konusunu da sizlerle inşallah paylaşırım.
Bu arada Discover ürününüz hayırlı olsun. Bugünkü grubun içinde de kullanıcılar vardı. Bir kurye arkadaşın "610 km. yaptım, henüz yakıt almadım" demesi bizleri ayrıca mutlu etti. İnşallah uzun süre keyifle kullanırsınız.
Saygılarımla...
-
ekrem ata adlı üyeden alıntı
Değerli boshaft;
Bugün İSTANBUL YILDIZLARI 100 kişilik bir grupla fabrikamızda BAJAJ ürünlerini test ettiler. Aynı talep başka arkadaşlardan da geldi. Konuyu BAJAJ ile çözmeye çalışıyoruz. Talebimizi yarın iletiyoruz. Eğer bir çözüm olmaz ise na yapabiliriz konusunu da sizlerle inşallah paylaşırım.
Bu arada Discover ürününüz hayırlı olsun. Bugünkü grubun içinde de kullanıcılar vardı. Bir kurye arkadaşın "610 km. yaptım, henüz yakıt almadım" demesi bizleri ayrıca mutlu etti. İnşallah uzun süre keyifle kullanırsınız.
Saygılarımla...
Ekrem Bey ilginize tesekkurler. Insallah dediginiz gibi kisa surede cozulur.
-
ekrem ata adlı üyeden alıntı
Değerli boshaft;
Saygılarımla...
TEŞEKKÜRLER..
TÜRK MİLLETİ'NİN BEKLEDİĞİ HAKETTİĞİ ARTIK SİZİN GİBİ İLGİLİ MARKA YÖNETİCİLERİ.. UMARIZ BU ÇİZGİNİZDE DEVAM EDEREK, MÜŞTERİ MEMNİYETİNİ KALICI KILARAK, BAJAJ MARKASINI ÜLKEMİZE KALICI OLARAK YERLEŞTİRMEYİ BAŞARIRSINIZ..
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
wolf^^
-
Sorun cozulmus degil hala ariyorum arkadaslar bir yere yonlendirebilecek kimse yok mu?
-
boshaft adlı üyeden alıntı
Sorun cozulmus degil hala ariyorum arkadaslar bir yere yonlendirebilecek kimse yok mu?
izmirin ilk bajaj discoverine motoru aldığımız yer motostop çanta demiri yaptı, zannediyorum birden fazla yaptırdılar, irtibata geçersen yardımcı olurlar. http://motoshop.sahibinden.com/index.php?intro_id=23112
TEL: 0 232 3656265 FAX: 0 232 3657161 GSM I :0 533 724 0918 GSM II :0 553 348 30 10
-
karsıyaka adlı üyeden alıntı
izmirin ilk bajaj discoverine motoru aldığımız yer motostop çanta demiri yaptı, zannediyorum birden fazla yaptırdılar, irtibata geçersen yardımcı olurlar.
http://motoshop.sahibinden.com/index.php?intro_id=23112
TEL: 0 232 3656265 FAX: 0 232 3657161 GSM I :0 533 724 0918 GSM II :0 553 348 30 10
Hocam teşekkürler mesaj bıraktım. Bakalım inşallah fazla yapmışlardır ..
Mondial Loyal / Salcano Wolf / Motoran Karry / Regal Raptor 150 / Bajaj Discover 125 ST/ SYM Fiddle 2/ Honda Pcx 125 Motorsuz Araştırma İçerisinde
-
karsıyaka adlı üyeden alıntı
izmirin ilk bajaj discoverine motoru aldığımız yer motostop çanta demiri yaptı, zannediyorum birden fazla yaptırdılar, irtibata geçersen yardımcı olurlar.
http://motoshop.sahibinden.com/index.php?intro_id=23112
Hocam aldım demiri siz takılı şekilde gördünüz mü sağlam güzel mi? Kargoda benim demir. Ayrıca tekrar teşekkürler sayenizde çözdük.
Mondial Loyal / Salcano Wolf / Motoran Karry / Regal Raptor 150 / Bajaj Discover 125 ST/ SYM Fiddle 2/ Honda Pcx 125 Motorsuz Araştırma İçerisinde
-
Hayırlı günler diliyorum...
Bajaj yetkilileri ile görüştük. Kurumsal olarak arka çanta demiri üretimleri yok. Çalışma yapacaklar. Ancak proesesleri uzun sürecek. Yerli üretim şimdilik çözüm olarak görünüyor. Kuralkan olarak da şu anda yerli üretim yaptırıldı. Kontrol ediliyor. Sonuçlar uygun olursa aksesuar olarak satışa sunulacaktır.
Saygılarımla...
-
demiri aldım görüşlerinizi bekliyorum alltan bağlantı gereklimiydi sizce düz yapılmış ne dersiniz?
Ekrem Bey ayrıca ilginize teşekkür ediyorum.. Şimdilik böyle çözümlüyoruz. Umarım kısa süre içinde orjinal demirine geçeriz.
-
boshaft adlı üyeden alıntı
Hocam aldım demiri siz takılı şekilde gördünüz mü sağlam güzel mi? Kargoda benim demir. Ayrıca tekrar teşekkürler sayenizde çözdük.
sorununun çözülmesine sevindim, diğer mesajınla beraber cevap vereyim, düz olması sakınca yaratmıyor, 35 lt çantanın içinden çıkan bağlantı parçaları ile sıkıntısız olarak montajı yapıldı, yolda ses yapmadı. Alttan bağlantı konusuna gelince, öyle bir bağlantıya ihtiyaç duymuyorsunuz, iyi günlerde kullanın
-
ben demiri buldum, motoru aldığım kayalar motordan da sağolsunlar haber verdiler demir elimizde şeklinde onların demirde çok güzel galiba onu alacağım bunu da isteyen olursa uygun fiyata veririm heralde.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)