Fsm Anadolu tarafına geçerken benzin bitti arkadaşlar kendimi zr attım kıyıya. Yardım eli uzatacak var mı
Fsm Anadolu tarafına geçerken benzin bitti arkadaşlar kendimi zr attım kıyıya. Yardım eli uzatacak var mı
Allah kolaylık versin, az motor itmedim
Kavacıkta benzinci var. Köprüden itibaren 2km mesafede. Yakında olsaysdım gelirdim kardeşim. Biraz yürücen sanırım.
Fsm köprüyü geçerken hemen sağda Anadolu da. Köprüde bitti zor attım kendimi
Suan sizin icin soyleyeceklerim bir ise yaramayacak ancak forumdaki diger arkadaslar en azindan bilgilensin istiyorum. Biz TR'de sadece en pahali benzini kullanmiyoruz, ayni zamanda bircok ulkeden de daha kalitesiz akaryakit kullaniyoruz. Ozellikle enjeksiyonlu motorlarda benzini sonuna kadar bitirmek de maalesef enjeksiyonlarin tikanmasina ve ciddi masraflar cikmasina yol aciyor. Yolda kalmak da cabasi. Benim tavsiyem en azindan ceyrek deponun altina inmeyin hem motor icin hem de bu gibi skintilar yasamak icin. Mobilim kusura bakmayin. Herkese keyifli surusler.
Gelenin hesabına 50 lira para yollayacağım arkadaşlar gelebilen var mı
0541 438 63 39
Depoyu arada salla marşa bas , çalışır bir miktar benzinciye kadar benimde çok bitti ama benzinliğe itelerken her defasında çalıştı
Buradayım hala
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------
İtiyorum motoru
gelecek arkadaşta var ise gelmesin. İyi akşamla
cok uzaktayım ben beylıkduzu :(
Hocam geçmiş olsun önceden görseydim gelirdim. İyi isen sen sıkıntı yok.. :D
Geldim ama kimseler yoktu.
Teşekkür ederim arkadaşlar kocaeliye geldim fakat bir kere daha yolda kalarak
vites ayaklığı dustu yolda bir de onla uğraştım
geçmiş olsun hocam, motorunun marka model nedir söylede almayalım
Hocam sanırım duke motorun bu ara duke hakkında hep yolda kalma hikayeleri duyuyorum hadi hayırlısı
Arada bir pedalları kontol etmek gerekebiliyor.
Motor Duke arkadaşlar
vites pegine arada yağ sıkmak gerek. Bilginize
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)