Wr 250 o siklette Japon kardeşleri gibi değilde avrupalı rakipleri gibi, biraz special'e kayıyor. O yüzden fiyat yukarda. Wr'nin fiyatına bakıp bu pahalı olur denmez, bence yine mt'ler gibi sınıfında çığır açan fiyatlamalar görebiliriz.
Wr 250 o siklette Japon kardeşleri gibi değilde avrupalı rakipleri gibi, biraz special'e kayıyor. O yüzden fiyat yukarda. Wr'nin fiyatına bakıp bu pahalı olur denmez, bence yine mt'ler gibi sınıfında çığır açan fiyatlamalar görebiliriz.
bence 15 ya da 16bin tl olur
Son 20 saat kalmış arkadaşlar büyük ihtimalle 20 saat sonra motoru detaylı bir şekilde gösteren video yayınlanacak sonrada gerçek bir tanıtım yapılacak.
İnşallah specler güzel olur.
Adı R3 olsun
fiyaı uygun olsunda alalım ya:S inşallah 125 gibi oturuşu zor bir motor olmaz; daha çok şehir içinde kullanmak için almak istiyorum.
Bu motorun gerçek görüntüsü nasıl olacak. Bir sürü farklı fotosu var ve bundan sonrada r3ü tanıtacakmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------
Bu da r3
Eğer ki bu motorlar çıkarsa varya düşünemiyorum ikiside çok yakışık lı özellikle r3 ninja 300'e kök söktürür Bu arada son 50dk kaldı arkadaşlar sonra geri sayım bitiyor.
Son foto bence fotoşop. O kalıp bir 600'lük kalıbı bana kalırsa.
süre doldu....
Video falan ekliyorlar galiba kekleme olmaz :D
250 cc motoru ben bulamadım bulan var mı?
Site açıldı ama hayal kırıklığı yarattı , bizim motor henüz yok çok değişik bir motor tasarlamışlar önden 2 tekerli bir alet
Bende diyorum Allah Allah Türkiye'ye böyle güzel iyi modeller nasıl gelebilir ki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)