tiki olanlar sürerken tik yapanlar
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=ZRnrb1Q3-d0
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------
bms23 adlı üyeden alıntı
10 numara beş yıldız konu :D sen iyi güldün az önce bizi de güldüreceksin :D tik sayılırmı bilmem ama hani amerikan western filmelirnde şilahşörlerin herkesi yere serince yaptığı garip bi tek taraflı burun kaldırma mı desem çekmemi desem... İşte her motorda durduğumda onu yaptığımı fark ettim geçen
) zuhauha
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=7BO8VDwC0lM
http://www.youtube.com/watch?v=vnW6VuKvGSc
-
Bende gaz kolunu sonuna kadar çevirme tiki var ...tabii buna tik denirse..
Zaman zaman riskli oluyor ama engel olamıyorum kendime..Hatta çoğu zaman vites büyütmüyorum riske girmemek için..Bana deli diyebilirsiniz kızmam
-
zaten motorun olayı bu, motor sürerken ne dert kalır ne tasa, tikte bunlara dahil sadece sürmeye odaklanırsın başka birşey düşünemezsin benimde belimden tikim var ama motorda tutundukları zaman rahatsız olmuyorum
-
Genelde yol süresince yol duası okurum. Hem gaza gelip artislik yapmama mani olur. Kendimi beğenmeme izin vermez. Başkalarına kızmamı önler diye düşünürüm.
Yolda başıma gelebilecek aksiliklerin sertliğini azaltmasını umarım rabbimden. Gene de bir şey gelirse rabbimden deyip geçmemi kolaylaştırır.
(lütfen bu mesaj geyiğe yol açmasın. İlgilenenen olursa diye de duayı yazıyorum
Yolculuk duası
Her yola çıkışta 21 kez okumanız tavsiye edilir:
“Bismillah, rabbiyallah, hasbiyallah, tevekkeltü alallah, ve ı’tesamtu billah, ve fevvedtu emriy ilallah, mâşaallah, la kuvvete illa billah.”
Bismillah: İsmi Allah olanın varlığı ve kuvveleri olarak,
Rabbiyallah: Rabbim, Allah’dır,
Hasbiyallah: Allah bana yeter,
Tevekkeltü alAllah: Allah’a tevekkül ettim,
Ve ı’tesamtu billah: Ve varlığımdaki ilahi boyut ile korundum,
Ve fevvedtu emriy ilAllah: İşimi Allah’a bıraktım,
Mâşaallah: Olan Allah’ın istediğidir,
La kuvvete illa billah: Kuvvet yok, ancak Allah’ın.
-
bende ayak sallama hastaligi var scooterda sorun degilde apache almayi dusunuyorum napicam bilemiyorum
-
Saga sola nedensizce bağırıyorum bazen küfür ediyorum sebebini bende bilmiyorum
-
devir arttıkça (7000 sonrası) dişlerimi sıkıyorum huyuma tüküreyim...
-
-
Bir ara vites degistirirken kafami salliyodum sonra farkettim
-
ha bide agzimdan vin viinn yapiyorum aliskanlik iste :DSfsDsd
-
kulaklığım takılı olduğunda bağıra bağıra söylüyorum şarkıyı.
sabahları okula giderken "günaydın millet, uyanın laaan" falan gibisinden garip hareketlerim var.
-
Tik sıkıntılı ve ciddi bir konu. Çekenlerin hayat kalitesini düşürür, acı çektirir. İlaç tedavisi ile neredeyse tamamen ortadan kaldırılabiliyor veya çok çok azaltılabiliyor. Psikiyatra gitmeni tavsiye ederim ( psikolog değil). Geçmiş olsun.
-
koltuk altı taraflarına dokunulduğunda 'ııııııh' tiki var bende. Tikimin coştuğu zamanlarda artçı aldığımda istemsiz kontralar yapıyordum
Allah kimseye vermesin böyle bir tik ve gıcık arkadaş. Bu ikisi oldumu düz yolda sekiz çize çize ve kaskın içinde 'ıııh a... s..kym' diyerek gezmeniz çok mümkün.
-
200+ süratlerde kaskın içinde çığlık atıyorum Adrenalin patlaması
-
Hahahah :D Kimse Kusura Bakmasın Ama Konu Bomba Gül Gül Öldüm
Allah'a Şükür Herhangi Bir Tikim Yok, Olana'da Allah Acil Şifalar Versin, Tiki Olanlara Kötü Tiki Olmayanlara Eğlenceli Bir Durum
Tekrar Diyorum Allah Korusun.
-
normal yaşantımda çok tikli bi insanımdır lütfen yanlış anlaşılmasın
ama motor üzerinde göz kırpma hariç diğerlerini yapmıyorum.
Bir tane de sadece motor üstünde yaptığım var nedeni bilinmez ama depo kapağının tırnağı var anahtar gözünü kapatan onu acıp kapatıyorum sol elle
-
Yarış kazanmış gibi 70-80 gibi hızlarda sol kolu kaldırıyorum seviniyorum 1.ci olmuş gibi :D
-
Saçım ince telli ve biraz uzun olduğundan sürekli gözümün hizasına geliyor. ben de kafamı sallayarak onu yana atıyorum. Tik haline gelmiş sanırım saçımı kestirsem de kafamı attırdığımı farkettim.Daha da kötüsü kafamda kask varken de bunu yapıyorum ve boynum acımaya başlıyo bi süre sonra castin bibıra benziyon diyolar bi de ama iplemiyorum pek
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)