Kardeş erkenden planlar yapmak sadece ilk motorunu alırken arkana baktığında "peh! ne hayallerim varmış be" demene sebep olur
eğitim şart ama bence şuan alma ehliyetini, temel eğitimle birlikte al ki eğitimden sonra egzersiz yapabil motorla çünkü araya uzun zaman girince eğitimi tazelemek farz oluyor. Honda'nın eğitimeri hakkında detaylı bilgi sahibi değilim ama benim eğitim aldığım yerde 7 yaşında çocuk veli muvaffakatnamesi ile off road eğitimi alıyordu (az kıskanmadım keretayı). 18 den küçüksen veli izni sıkıntı oluyor. Benim ailem karşı olduğu için gizli yapmam gerekmişti (abim velim oldu bide hocam bir yerimi kırarsam başka bir yerimi de kendi kırıcaktı
).
eğitim şart elbet çünkü hiç birsey bilmediğini gösterecek sana. O yol tecrübesi, trafik tecrübesi hepsi hikaye olacak. Neden 125 yada 150 ile başla dediklerini de eğitimden sonra göreceksin
ayrıca yaşadğın yeri bilmem ama Ankarada isen Soner Tanrıkulu'na (namı değer atom karınca) ulaş. hızlı kaparsan 1-2 günde yoksa 3-4 günde temel eğitimini her motor çeşidini deneterek verir sana
Yada Ankaraya bir uğrarsan mutlaka git derim çünkü sana her çeşit motoru, asfalt ve toprakta sürdürecek başka bir özel hoca tanımıyorum
genelde hepsi kendi motorunu getir der. Ayrıca seni arkadaşlarına özenmeyip ehliyeti beklediğin için tebrik ederim
Kazasız belasız ve eğlenceli karelerle dolu bi sürücülük dilerim