İstanbul'da günlük motosiklet videoları
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar ben günlük olarak motosiklet videoları çekmeye başladım tabi eksiklerim falan daha var yeni başladım desteklerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var iyi seyirler
http://www.youtube.com/watch?v=zf2NEILI130
http://www.youtube.com/watch?v=ymuNDk1_n-I
Reklamlar
-
güzel düşünce youtube harici koydugun bir site var mı acaba youtube işyerinde açılmıyorda?
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
güzel düşünce youtube harici koydugun bir site var mı acaba youtube işyerinde açılmıyorda?
Maalesef yok :/
-
-
2. videoda buğu olmuş malesef... Daha öncede dediğim gibi yaşadığın durumlara göre konuşursan daha zevkli olur videolar. Müzik yerine sohbeti tercih ederim ben
-
BEnim aklımda da böyle bir şey var. Fakat benim amacım trafikte bizlere sıkıntı çıkartan araç sürücülerinin videolarını online olarak emniyete şikayet için kullanmak. sinyalsiz kornasız şeritte bizi sıkıştıranların yanına kalmasın
-
Gayet keyifli.Tecrübe edindikçe güzelleşiyor bunlar.Ben de yeni başladım öğrenmeye Go Pro Studio ile.Sony Vegas çok iyi yalnız
-
anyhow adlı üyeden alıntı
devamını bekleriz
Teşekkürler gelecek abone olursanız sevinirim
AWESQME adlı üyeden alıntı
2. videoda buğu olmuş malesef... Daha öncede dediğim gibi yaşadığın durumlara göre konuşursan daha zevkli olur videolar. Müzik yerine sohbeti tercih ederim ben
Abicim kameranın mikrofonu tırt ama senin için bir deneme yapacağım benim de aslında istediğim senin dediğin gibi
ANKOV adlı üyeden alıntı
BEnim aklımda da böyle bir şey var. Fakat benim amacım trafikte bizlere sıkıntı çıkartan araç sürücülerinin videolarını online olarak emniyete şikayet için kullanmak. sinyalsiz kornasız şeritte bizi sıkıştıranların yanına kalmasın
Hangisiyle uğraşacaksın ki
TAYFUNBORA adlı üyeden alıntı
Gayet keyifli.Tecrübe edindikçe güzelleşiyor bunlar.Ben de yeni başladım öğrenmeye Go Pro Studio ile.Sony Vegas çok iyi yalnız
Teşekkürler beni bir türlü öğrenemedin
-
dogus58 adlı üyeden alıntı
Hangisiyle uğraşacaksın ki
Bir yerden başlamak lazım. Bugün sana yarın bana sıkıntı çıkartacak aynı adam...
-
On numara olmuş tebrikler. Dahada ilerleteceğinden eminim. Keşke hepimiz böyle kayıta alabilsek ve paylaşabilsek...
-
dionysos06 adlı üyeden alıntı
On numara olmuş tebrikler. Dahada ilerleteceğinden eminim. Keşke hepimiz böyle kayıta alabilsek ve paylaşabilsek...
Teşekkürler...
-
Devamını bekliyoruz, dabi kalite kalite kalite
-
papazkemal adlı üyeden alıntı
Devamını bekliyoruz, dabi kalite kalite kalite
Teşekkürler
-
Dostum ricam ilerde falan müzik ekleme videolara, müziği biz kendimiz açalım Eline sağlık, devamını bekliyorum.
-
dostum 10 numara olmuş. Bizim alibeyköy tarafında mı oturuyorsun yoksa oraya mı denk geldi ?
-
-
ilk videodaki sakallı abideki motor yamaha delight galiba arkadan çok ufacıkmış yav ben bide bu motora bakıyordum,bak moralim bozuldu şimdi
-
Tavsiyeden çok örnek video söyleyebilirim. Youtube de meşhur biri var İngiltere'de yapıyor bu işi. Kanal adı RoyalJordanian . Bu adamın videolarına bir göz gezdir henüz görmediysen.
-
Güzel olmus gayet. Motosikletinizin marka ve modeli nedir?
-
Güzel konu ;-) bekliyoruz videoları ;-)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)