altın elbiseli adamın test etmesi ve beğenmesi durumunda henüz çıkmamış motora zam yapan zihniyetin gözlerinde dolar işareti belirir kanımca.
altın elbiseli adamın test etmesi ve beğenmesi durumunda henüz çıkmamış motora zam yapan zihniyetin gözlerinde dolar işareti belirir kanımca.
Bajaj boxeri test eden yokmu
Kuralkanın bu davranışına şaşırmış değilim. Hyosungu eline yüzüne bulaştırıp bitirdiği gibi bunada aynı sinyalleri veriyor.
Hoş marka buna mani olmak adına kendini korumaya almış ayrı bir şirket olarak hareket ediyor olsada şu fabrika içi kontak açma olayı içler acısı. Bozulacak diye çok mu korkuyorlar yada kötü yönlerinin ortaya çıkmasındanmı endişe ediyorlar anlamış değilim. Fiyat konusuna hiç girmiyorum.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Tipi çok hoş gelmeye başladı bana. Titreşim nasıl Boxer'da ?
ben de boxer ı merak ediyorum...
Şu Pulsarı adam gibi teste açsınlarda bizde Cbr 250 yerine pulsar düsünebiliriz. Bu arada sezonda açılmak üzere.
Duy sesimi bajaj konyaya bayilik gelsin
Şu mesajı hangi pulsar konusuna yazacağımı bilemedim. En güncel olanı buydu madem buraya yazalım.
Youtube'da bir video izledim. Sizin de göreceğiniz gibi eleman marşa basıyor ve motor çalışmaya başlıyor. Fakat...
Bu motor enjeksiyonlu değil mi? Enjeksiyonlu motorlarda jigle otomatik değil mi? Otomatik jiglesi olan motor bu şekilde çalışır mı?
Motorun soğuk olduğu her halinden belli yalnız neden böyle tekleye tekleye çalışıyor, neden jigle devreye girmiyor?
Aynı benim cb125e'yi de soğukken jiglesiz çalıştırırsam böyle aksak ritmler veriyor. Isınınca geçiyor. Aynı sinyalleri aldım.
Sebep nedir?
yurtdışındaki bazı modelleri karbüratörlü pulsar'ın. tr ye enjeksiyonlusu gelecek ama.
Yalnız videodaki de enjeksiyonlu. Marşa basmadan önce kontağı çevirdiğinde göstergelere bakın.
Enjeksiyonlu model ilk olarak bizde satılacak, başka ülkelerde enjeksiyonlu yok henüz.
Şu motorsuz kaldık sabırla bekliyoruz pulsarı mayıs 5-7 deniyor, iki üç gündür yürümek beni mahfetti başka motor alayım dedim ama sym alsam arada 3500 lira inazuma alsam 5000 lira fark var ,3000 ne boxer 3800 e discover 5000 lirayada cbf veya apache alınıyor çok büyük para o yüzde sonuna kadar pulsarı bekleyeceğim, ayrıca örneğin sym wolf alsam ikinci eli zaten yavaş pulsar çıkınca kimse yüzüne bakmayabilir 11000 liraya ikinci elide temelli biter diye aklıma geldi.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Sayenizde bir cahilliğimi daha örtmüş oldum. Nedense göstergeler check yapınca motor enjeksiyonludur algısı oluşmuş bende.
Ben biraz aceleciyimdir , hemen satayım diye 3450 liraya sattım 7000km deydi yanında arka çanta demiri , çanta, ses eksozu, alarm, yedek lastikleri, sis ve çakar lambalarıda hediye ettim.Tabi çıkardığım yan koruma demiri, arka boynuzları, yedek anahtar , servis kitapçığı, tamir anahtar takımı ve 13dişliyide yanında verdim, olması gerekende buydu . Bence markası ne olursa olsun ikinci el motora sıfırına yakın para vermek enayilikten başka bir şey değildir, şu anda bir çok uyanık enayilerini bekliyor ama ben asla o şekilde alacak kadar salak değilim gider paramın yettiği sıfırını alırım ama uygun fiyata olursa alırım ancak ikinci el kendi sattığım gibi.Birde şöyle bir martaval var plaka masrafı yokmuş, güleyim bari, zaten notere 100 lira veriyorsun ve sigorta yapacaksın mecburi.Bu arada motoru alan arkadaş eksozu 150 liraya satmış motor 3300 liraya geldi ona.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)