motosiklete yeni başlayanlar için yardımcı olabılırmısınız?
Reklamlar
-
Merhabalar ben uzun zamandır motora merak saldım. Ilk olarak ıse ehliyetten başladım. Asıl sorunum şu; daha önce hıc motora bınmedım ve araştırmalarıma göre hemen hemen herkes başlangıç motoru olarak yamaha honda motor öneriyor. Benım ılgımı ceken motor ıse chopper/crusıer çok kafan karıştı yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürlm ederim
Reklamlar
-
Yeni başladığınız için o motorlar size fazla gelir, boyunuz ve kilonuzda önemli..Başlagıç için kontrolu en basit model Ybr'dir..
-
Yamaha,Honda güvenilir ve parçası ucuz,bol olduğu için önerilir.
Yeni başlayanların parça bilgisi olmadığı için mantıklı da.
Ahmet abinin dediği gibi.
Ybr-Cbf
Chopperlar hakkında hiçbir fikrim yok.
-
Suan icin chopper alma dıyorsunuz. O halde chopper'a gecıste bir sıkıntı yasarmıyım?
-
1. cbf 150
2. ybr 125
3. kuba kh 150 12d
para senın
ama sen bi scooter al aliş biraz ikinci el
[IMG][/IMG]
-
hiç motosiklet tecrüben yoksa cbf-ybr-apache üçlüsünden biriyle başlayıp biraz kullanıp 250 cc bir chopper a geçebilirsin
-
serkan24 adlı üyeden alıntı
Suan icin chopper alma dıyorsunuz. O halde chopper'a gecıste bir sıkıntı yasarmıyım?
Ybr-cbf ile birkaç gün debriyaj-fren çalıştıktan sonra chopper alınabilir. Alıcak chopper 25hp üstü değilse 10-15hp commuter ile vakit kaybetmeye gerek yok. Az bir çalışma yeterli olacaktır.
-
Ahmet Abi adlı üyeden alıntı
Ybr-cbf ile birkaç gün debriyaj-fren çalıştıktan sonra chopper alınabilir. Alıcak chopper 25hp üstü değilse 10-15hp commuter ile vakit kaybetmeye gerek yok. Az bir çalışma yeterli olacaktır.
25 üstü derken gv yi kastettiğini biliyorum abi
-
Suan icin yamaha ve honda en sağlıklı benim için. Cok tesekkur ederim.
-
Ben kuba superlight ile başlayacağım. Dikkat en önemli nokta
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
150 veya 250 cc bir chopper size fazla gelmez motor bu bisiklet değil.
Herkes ybr-cbf-apache ile başlamak zorunda değil ki apacheyle başlamak bence 150 cc bir chopper ile başlamaktan daha tehlikeli.
Chopperin amacı hız yapmak değil güzel bir eğitimden sonra 250cc ve daha düşük cc li bir motorla başlanabilir.
Korumalıklarının da tam olması kaydı ile.
Bu arada kimde ne marka motor varsa onla başlanması tavsiye edilmesi de ayrı bir durum :D
-
-
hiç motor ve trafik tecrübesi olmayan biri 250 cc bir cruıser ile trafikte rahat manevralar,dönüşler yapabilir mi,o kadar ağır motoru rahatça kontrol edebilir mi ? zorluğu sadece hız yönünden bakmayın.
-
Bnce cruiser la baslama sürüşü daha kolay motorlarla başlaman geleceğin için de iyi olur
-
scooter alma da ne alırsan al. Hem sıkıcı hem yetersiz güç, hem ufak olduğun için üzerine kıran hayvanlar, ufak lastikler, scooterden uzak dur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)