Motorsikletim Geldi (Honda Cbr 500 R)
Reklamlar
-
Hayırlı olsun bende 3. Motorum olarak düşünüyordum ancak fiyatından dolayi z750r yada mt07 daha mantikli geldi bana
Reklamlar
-
hayırlı olsun kazasız belasız tekerınız duz bassın bende cok begenmıstım fuarda
-
motosiklet sınıfında güzel
ama fiyatı tuzlu malesef
ötv sağolsun
-
hayırlı olsun
-
zerzura adlı üyeden alıntı
Yanlış anlamazsanız bir soru soracağım.
Aklımda kaldığı kadarıyla 20.000'in biraz üzerinde fiyatı var. Seçim yaparken, bu fiyattaki diğer motorlar yerine (gerek 0 gerek 2. el) niye bunu tercih ettiniz? Sanırım 0 km olarak Ninja 300 dışında bu fiyatlarda başka Super Suport görünümlü makina yok, ondan mı?
evet ninja 300 ile arasinda kaldim ve buna karar verdim hondada karar kilmamda evden cikip ise gidene kadar 3 tane honda yetkili servisi olmasininda katkisi oldu ve en onemlisi kim ne derse desin 2. elde hondadan daha hizli satilan makina yok fiyat konusundada herkez gibi bende fiyattan yana sikinti cektim fakat ezbere konusmaktansa diger markalarin son listelerine bakmakta yarar var tabiki 2.el guzel makinalar var fakat sifirin tadi baska fuardan once ninja 300 hep aklimdaydi fuara yamaha xj6 ile honda arasinda kaldim honda bana daha once belirtigim nedenden oturu ve goruntu olarak daha hos geldi daha 2 gun oldu fakat ben suanda bile motorumdan oldukca memnunum Allah herkeze gonlundeki motoru nasip eder insallah
-
Allah kaza bela vermesin.. Güle güle kullan..
-
yavuzseker82 adlı üyeden alıntı
evet ninja 300 ile arasinda kaldim ve buna karar verdim hondada karar kilmamda evden cikip ise gidene kadar 3 tane honda yetkili servisi olmasininda katkisi oldu ve en onemlisi kim ne derse desin 2. elde hondadan daha hizli satilan makina yok fiyat konusundada herkez gibi bende fiyattan yana sikinti cektim fakat ezbere konusmaktansa diger markalarin son listelerine bakmakta yarar var tabiki 2.el guzel makinalar var fakat sifirin tadi baska fuardan once ninja 300 hep aklimdaydi fuara yamaha xj6 ile honda arasinda kaldim honda bana daha once belirtigim nedenden oturu ve goruntu olarak daha hos geldi daha 2 gun oldu fakat ben suanda bile motorumdan oldukca memnunum Allah herkeze gonlundeki motoru nasip eder insallah
hayırlı olsun
fuarda beğendiğim makinelerdendi
güle güle kullanın
fiyatı pahalı vb yorumlara takılmamak gerek
sonuçta herkesin kendi beğeni kriterleri vardır
en optimumu sizin için buymuş ki bunu almışsınız
diğeri başka makineyi beğenir başkasını almış
heves kursakta bırakmayı seven toplumuz
-
Fuardan aldığım motorumu bugun teslim aldım. Gerçekten çok güzel bir makina
hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin...Görünüşünü çok sevdiğim ama hondanın fiyat politikası yüzünden almaktan vazgeçtiğim bir motor fakat 4 silindirin yakıtı ve masrafı beni de düşündürmüyor değil..hala kararsızım...
Yakıtı hakkında bilgi verebilirmisin?
-
Bu motor cift silindir daha 2 gundur kullaniyorum 110 km yol yaptim yol bilgisayari ortalama 4.8 gosteriyor
-
Plaka sigorta anahtar teslim 20750
Doğru seçim. İnsanın gönlüne aklına yatan motoru alıp binmesi kadar keyiflisi yok.
+100hp motorlara geçiş öncesinde TAM ANLAMIYLA bir ara makine-geçiş makinesi (çok uzun yıllar da kullanılabilir).
Ben de 250lik çinliyle başlayıp CBF500 ve CBR600FA ile devam etmiştim.
-
Bu motor cift silindir daha 2 gundur kullaniyorum 110 km yol yaptim yol bilgisayari ortalama 4.8 gosteriyor
kmde 22-23 kuruş yakıyor çok iyi...Peki sürüş pozisyonu,frenleri,aerodinamiği nasıl motorun?
-
Ali_8309 adlı üyeden alıntı
kmde 22-23 kuruş yakıyor çok iyi...Peki sürüş pozisyonu,frenleri,aerodinamiği nasıl motorun?
Yakitin dahada dusecegini saniyorum cunku son 30 km hep bulundugum bolgede alistirma amacli kullandim surus pozisyonu rahat sadece yokus asagi inislerde kollara fazla yuk biniyor bu tabiki benim surus pozisyonumla alakali bir durum olabilir frenler icin soylenecek tek sey mukemmel ani frenlemelerde dahi cok stabil surusu genel olarak konforlu bir makina tabiki daha bircok yorum icin cok erken bir iki hafta sonra cok daha net olarak motorum hakkinda bilgilendirme yapicam
-
Yakitin dahada dusecegini saniyorum cunku son 30 km hep bulundugum bolgede alistirma amacli kullandim surus pozisyonu rahat sadece yokus asagi inislerde kollara fazla yuk biniyor bu tabiki benim surus pozisyonumla alakali bir durum olabilir frenler icin soylenecek tek sey mukemmel ani frenlemelerde dahi cok stabil surusu genel olarak konforlu bir makina tabiki daha bircok yorum icin cok erken bir iki hafta sonra cok daha net olarak motorum hakkinda bilgilendirme yapicam
verdiğiniz bilgiler için tşkkr ederim...motorla ilgili paylaşımlarınızı merakla bekliyorum.
-
-
Hayırlı olsun, kazasız keyifli sürüşler dilerim.
-
Hayırlı olsun. kazasız nazarsız kullan inşallah
-
kollardaki yuku azaltmak icin dizlerinle depoyu sıkmayı dene. motorun hayirli olsun.
-
istanbulda mısın kocaeli mi ?
-
barrow adlı üyeden alıntı
istanbulda mısın kocaeli mi ?
Istanbul dayim
-
17 Temmuz 2014, 01:08
bende saatlerdir cbr500r sahibiyim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)