Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

A2 Ehliyete başvurdum, sınavın haziran'da diyorlar...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 100 SFC Snappy X
    Arkadaşlar B ehliyetim var, yani yazılı sınava girmeyeceğim. Şimdi bir kurs buldum epey indirimli şehir fırsatından. Diyorlar ki Nisan veya Mayıs'taki sınavlara alamıyoruz, haziran'da yapılacak olan direksiyon sınavına gireceksiniz...

Bu tarih çok ileri değil mi? Yoksa indirimli aldığımız için mi böyle yapıyorlar? Şimdi ben sınava haziran'da girsem ehliyeti temmuz'da anca alırım. Yazın kuryelik yapma hayalim suya düşer...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    sanırım mayıs ayında sınav yok o yüzden haziranda yapılacak sınavlar ygs den ötürü.. en son ocak ayında sınavlar oldu martta olmayacak mayıs ayında yazılı sınavlar olucak hazirandada direksiyon sınavı olacak.. durumunuz bu

Mehmet Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF250L
    Nisan ve mayısta sınav yok en yakın haziranda var.

Motosikleti
    Mondial 100 SFC Snappy X
    vah vah... yanmışız desenize, peki direksiyon sınavından ne kadar süre sonra ehliyetimi alabilirim,?

bogusbill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    nisanda sınav var. 5 veya 6 sında ben gireceğim fakat son başvuru tarihi 7 marttı, geçti.

Hannas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250r
    Bende bugün kardeşimi yazdırdım sınav haziranda ama haziran ayında üniversiteye giriş sınavı olacağından mayısa alınabilir dedi. Neticede en erken sınav hazirandaymış hepimize geçmiş olsun.

Motosikleti
    KTM Duke 200 ABS '14
    Direksiyondan 2 hafta sonra falan alabilirsin ehliyeti

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Azonce kursu aradim 27 nisanda varmis bir sinav 1 nisana kadar kayıt olmak gerekliymis

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    1.5 / 2 ay gibi aralıkları oluyor yaklaşık.

Üzülmeyin arkadaşlar sonuçta bu süreçte biz teori eğitimlerine gittik bikaç hafta

sonra ardından pratik eğitimi aldık günlerce (eskiden salı pazarı otopark değildi cümlesini hatırlarsınız )

Ardından belgelerimizi falan hazırlardık ederdik derken sınav tarihleri gelirdi yazılı uygulamalı alayı

Yani şuan bu tarih aralıkları normal.

Artık eğitime ne gerek var dedikleri için teori eğitiminide, pratik eğitiminide, yazılı sınavda... alayı kaldırıldı, böyle bi mantık var karar alanlarda

Bu duruma canını emanet edeceği motosiklete binmek için sabırsızlanan bazı arkadaşlarımız seviniyor onu zaten hiç anlayabilmiş değilim

17-18 yıl beklemiş biri için 1.5 ay ne ki, eksiklerinizi tamamlayın, bi hızlandırılmış eğitime kayıt olun, ön araştırmalarınızı yapın,

başlangıç ile ilgili birsürü kitap var onları okuyun,

5 yıldır babanızın motosikletini kullanıyor olsanız bile yeni ve doğru bi başlangıç yapmış olursunuz, zamanda su gibi akıp gider hatta yetiştiremezsiniz bile

Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kardeşim de geçen hafta başında yazıldı, son dk da, 30 martta direksiyon sınavına girecek nisanın ilk haftası alacak ehliyetini kısmet olursa. sen treni kaçırmışsın arkadaş

arslan26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC700XA
    Alıntı Osırıs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim de geçen hafta başında yazıldı, son dk da, 30 martta direksiyon sınavına girecek nisanın ilk haftası alacak ehliyetini kısmet olursa. sen treni kaçırmışsın arkadaş
    30 mart kesinmi? bende 29 martta olacak falan diye duymuştum seçimlerden dolayı
    Osırıs bunu beğendi.

Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı arslan26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    30 mart kesinmi? bende 29 martta olacak falan diye duymuştum seçimlerden dolayı
    30 mart demişler ama bende bilmiyorum,sonuçta seçimden önce yada sonra yapacaklar cumartesi pazar farketmez yapsınlarda.. yalan söyleyecek halleri yok heralde

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)