A2 Ehliyete başvurdum, sınavın haziran'da diyorlar...
Reklamlar
-
Arkadaşlar B ehliyetim var, yani yazılı sınava girmeyeceğim. Şimdi bir kurs buldum epey indirimli şehir fırsatından. Diyorlar ki Nisan veya Mayıs'taki sınavlara alamıyoruz, haziran'da yapılacak olan direksiyon sınavına gireceksiniz...
Bu tarih çok ileri değil mi? Yoksa indirimli aldığımız için mi böyle yapıyorlar? Şimdi ben sınava haziran'da girsem ehliyeti temmuz'da anca alırım. Yazın kuryelik yapma hayalim suya düşer...
Reklamlar
-
sanırım mayıs ayında sınav yok o yüzden haziranda yapılacak sınavlar ygs den ötürü.. en son ocak ayında sınavlar oldu martta olmayacak mayıs ayında yazılı sınavlar olucak hazirandada direksiyon sınavı olacak.. durumunuz bu
-
Nisan ve mayısta sınav yok en yakın haziranda var.
-
vah vah... yanmışız desenize, peki direksiyon sınavından ne kadar süre sonra ehliyetimi alabilirim,?
-
nisanda sınav var. 5 veya 6 sında ben gireceğim fakat son başvuru tarihi 7 marttı, geçti.
-
Bende bugün kardeşimi yazdırdım sınav haziranda ama haziran ayında üniversiteye giriş sınavı olacağından mayısa alınabilir dedi. Neticede en erken sınav hazirandaymış hepimize geçmiş olsun.
-
Direksiyondan 2 hafta sonra falan alabilirsin ehliyeti
-
Azonce kursu aradim 27 nisanda varmis bir sinav 1 nisana kadar kayıt olmak gerekliymis
-
-
Kardeşim de geçen hafta başında yazıldı, son dk da, 30 martta direksiyon sınavına girecek nisanın ilk haftası alacak ehliyetini kısmet olursa. sen treni kaçırmışsın arkadaş
-
Osırıs adlı üyeden alıntı
Kardeşim de geçen hafta başında yazıldı, son dk da, 30 martta direksiyon sınavına girecek nisanın ilk haftası alacak ehliyetini kısmet olursa. sen treni kaçırmışsın arkadaş
30 mart kesinmi? bende 29 martta olacak falan diye duymuştum seçimlerden dolayı
-
arslan26 adlı üyeden alıntı
30 mart kesinmi? bende 29 martta olacak falan diye duymuştum seçimlerden dolayı
30 mart demişler ama bende bilmiyorum,sonuçta seçimden önce yada sonra yapacaklar cumartesi pazar farketmez yapsınlarda.. yalan söyleyecek halleri yok heralde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)